Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δείτε ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Δείτε ζωντανά στις 18:00, το δεύτερο μέρος της συνεδρίασης που διεκόπη την Τετάρτη 3 Αυγούστου…

Πάντα μέσα από την κάμερα του loutrakiblog.


Live video by Ustream

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. η πιο ιστορική ομάδα του δήμου παίρνει 10000ευρω'από 33000 που έπαιρνε πέρσυ.σε όλη την ελλάδα όταν λες λουτράκι, ολυμπιακο λουτρακιου λενε και θυμουνται,κριμα δημαρχε ειχες κανει και προεδρος για να μην πω ξεφτιλα

  2. Για να μην σας παραμυθιάζει ο Δήμαρχος στο καρατε έγινε περικοπή μόνο 500 ευρώ γιατί πρόεδρος είναι ο άντρας της Λεζου???
    ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΔΩΣΕΣ ΜΟΝΟ 10.000 ΕΥΡΩ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΟ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ.

  3. Και αυτό ρε κολλημένε 7.57 που το κατάλαβες ω φωστήρα; Από το γεγονός ότι μια ομάδα που παίζει τοπικό με μόλις 1 τμήμα άθλησης πήρε 20.000 ενώ ο Ποσειδών με 43 τμήματα, 3 ομάδες Α2, την καλύτερη ομάδα στίβου στην Περιφέρεια και τους πολλούς πανελληνιονίκες σε κολύμπι, τέννις κλπ πήρε 50.000?
    Αυτό το κατάλαβες από το γεγονός ότι η ομάδα ποδοσφαίρου πήρε ίδια χρήματα με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου λες και έχουν την ίδια ιστορία ή τα ίδια τμήματα υποδομής;
    Ή το κατάλαβες από το γεγονός ότι ήμουν εκ των λίγων που υποστήριξαν τον Θησέα επειδή μια ομάδα με αθλητές που έχουν πρωταγωνιστήσει σε παγκόσμια πρωταθλήματα, πρέπει να τιμάται όπως πρέπει.
    Είναι ντροπή σου και μόνο που το γράφεις, αφού όχι μόνο στερείται κάθε αλήθειας αλλά βρίθει εμπάθειας και σκοπιμότητας. Κρίμα.

  4. Γιώργο Μπάκο,μου άρεσε η αποψή σου για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου γιατί είναι η αλήθεια,,τα έχουμε ισοπεδώσει όλα τελικά,,φανταστείτε ότι ο Ισθμιακός παίρνει τα ίδια λεφτά με το Λουτράκι,,
    -από 10000 έκαστος;;
    Δηλαδή σαν να βγάζει ο δήμος Πειραιά ίδια λεφτά στον Ολυμπιακό Πειραιώς και στον Παντρουμπιακό!Η απόλυτη ξεφτίλα για την ιστορία του τόπου-καμία αντίδραση από κανέναν δυστυχώς-κρίμα

  5. Οσοι ασχετοι σχολιαζετε περι τα αθλητικα του Δημου, πρωτα να ενημερωνεστε και μετα να μιλατε!
    Ενημερωτικα:
    1/ ο Τηρωνας την φετινη σαιζόν στα ενεργα τμηματα υποδομής με πρωτη σαιζον στο κλειστο γυμναστηριο, ειχε περισσοτερους αθλητες (με δελτιο) απο τον Ποσειδωνα των πολλων ετων της χλιδης της πολυτελειας και των αδειων κερκιδων! Αν θελετε μπορειτε να αντιπαραλαβετε τις εικονες της απονομης πρωταθληματος στο SportCamp (2009) για τον Τηρωνα και της απονομης για τον Ποσειδωνα (2011) των αδειων εξεδρων! Ο Χατζικος (προεδρος του Τηρωνα) στο Δ.Σ. ξεχασε να αναφερει οτι ο Δημος Λουτρακιου δεν εδωσε το κλειστο γυμναστηριο του να αγωνιστει ο Τηρωνας την πρωτη σαιζον του στη Γ' Εθνικη (2009-2010)… οι λογοι? Μηπως ο "πολυς" κος Μπακος γνωριζει?
    2/ η χρονια 2010 ηταν πιο ευρωστη οικονομικα για το Λουτρακι, γιατι ο Γκιωνης εδωσε λιγοτερα χρηματα (38000) στον Ποσειδωνα απο τον Λογοθετη (50000), που διαχειριζεται μικροτερη πιτα για τους Συλλογους? Μηπως οι περικοπες επρεπε να γινουν ποσοστιαια προς τα κατω για ολους?
    3/ γιατι δεν αναφερεται πουθενα τα λεφτα που παιρνει ο Ποσειδωνας απο το Καζινο μεσω ΔΑΕΤ?
    4/ Ωραιο το νεο δογμα του Καλλικρατικου Δημου, ενισχυση των μεγαλων και ισοπέδωση των μικρων Συλλογων!
    5/ Ο Θησεας, ο "ιδιωτικος" αθλητικος Συλλογος (προπονητης-ιδιοκτητης ο ιδιος απο την ιδρυση του Συλλογου???), μπορει να δειξει επισημο πανελλήνιας εμβελειας εντυπο με τους παγκοσμιους πρωταθλητες σε ενα αθλημα μη Ολυμπιακο με τις παμπολλες ομοσπονδιες? Στους τελευταιους αγωνες καρατε στο Λουτρακι που ηταν? ειναι σε αλλο "συστημα καρατε", σε αλλο αθλημα μηπως? Για δειτε καπου σε ποσους αγωνες πανελληνιους συμμετεχει ο Θησεας (1-2) γιατι οι διασυλλογικοι κανονιζονται μεταξυ τους!
    6/ Ο αθλητισμος του τοπου για σας ειναι το Δ.Σ. της χρονιας και ο καταμερισμος των τακτικων χορηγιων του Δημου? Εχετε πλανο αθλητικης υποδομης? Μοιρασατε τα λεφτα και τελος για φετος?
    7/ Οι Αγιοι Θεοδωροι ειναι τελικα ο φτωχος συγγενης του Δημου και αυτο αποδεικνύεται καθε μερα!
    8/ Ποιος ειναι ο κος Μπακος που μπορει να κρινει αλλους που δεν γνωριζει, ουτε καν τους εχει δει ποτε στο γηπεδο?
    9/ Ο Δημαρχος αποδυκνυεται δημαρχος των υποσχεσεων τελικα, αν κρινουμε απο την απαντηση που εδωσε στον Ρατη για τις υποσχεσεις που εδωσε προεκλογικα… "θυμαστε κε Ρατη τι ελεγα? ειχατε βιντεο να καταγραφει γιατι δεν το ειχα προσεξει"!!! Ελεος!!!!
    10/ και τελος, σε αυτον τον Δημο ποιο ευκολα δινονται λεφτα για πλατειες, πεζοδρομια, παρτερια κλπ, παρα για αθλητισμο (τα λεφτα που μοιραστηκαν στους Συλλογους και πολυ περισσοτερα δινονται για αναπλαση πλατειας!!!)… και ο νοων νοητω…

  6. 11.13 είναι εύκολο να γράφεις ανώνυμα και να κατηγορείς επώνυμους, που αν μη τι άλλο έχουν τα κότσια να υπογράφουν.
    Μήπως έχεις ξεχάσει να γράψεις τα εκτός Δήμου έσοδα από χορηγίες, ενώ θυμάσαι με ευκολία τα λεφτά του Ποσειδώνα. Τα της Motor Oil δεν κάνουν;
    Για τον Θησέα, ρώτα τους Δημοτικούς Συμβούλους των Αγίων και πιο πολύ την κυρία της παρέας. Αυτοί μας ενημέρωσαν για τα αναφερόμενα και για τα δεδομένα περί τίτλων. Αν δεν ξέρουν αυτοί, βάρα αυτούς. Εμείς απλά σεβαστήκαμε τις απόψεις γιατί γνωρίζουν καλύτερα.
    Ναι ο "πολύς κος Μπάκος" γνωρίζει για το γήπεδο που δεν έδωσε ο Δήμος Λουτρακίου πέρυσι. Μήπως ξεχνάς (ή επίτηδες δεν αναφέρεις γιατί απλά θες να πεις το δικό σου ή γιατί έχεις πάρει γραμμή για τον Μπάκο επειδή ενοχλεί ελέγχοντας την εξουσία) ότι στο γήπεδο του Λουτρακίου πέρυσι προπονούντο και αγωνίζονταν ΜΙΑ ομάδα Α1, ΤΡΕΙΣ ομάδες Α2, 20 τμήματα από διάφορα αθλήματα σε ακαδημίες και νέους, και το Μπάσκετ; Για βρες εσύ ρε φωστήρα χρόνο να βολέψεις και τον Τήρωνα; Δεν ξέρω αν το κατάλαβες……4 ομάδες σε Α1 και Α2, έτσι για να γίνει κατανοητό συν τα άλλα τμήματα. Εδω φωστήρα δεν είχε χώρο να γυμνάζεται και να προπονείται το Μπάσκετ του Ποσειδώνα και αναγκαζόταν να πηγαίνει στο γυμναστήριο του σχολείου.

    Όσο για τα υπόλοιπα αθλήματα και τους επιμερισμούς, ας αφήσω τον MiFi να μιλήσει για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και τον ΠΑΟΛ, για να μην τα λέω όλα εγώ. Να δούμε και εκεί τις συγκρίσεις όπου π.χ ο ΠΑΟΛ που έπαιζε σε Εθνική Κατηγορία και έχει ακαδημίες με 200 άτομα παίρνει σχεδόν τα ίδια με τον Τήρωνα στο Μπάσκετ.

  7. Ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του λέγοντας υποθετικά την πρόταση:
    "Πείτε ότι είμαστε η χειρότερη δημοτική αρχή και εγώ ο χειρότερος δήμαρχος……" άθελά του είπε μια μεγάλη αλήθεια!!!!!!!!

  8. Μπορείς να κάνεις μια βόλτα στη λίμνη,έχοντας το ένα πόδι σου στην μια βάρκα και το άλλο στην άλλη,επειδή για κάποιους λόγους σ'αρέσουν ή σε βολεύουν και οι δύο βάρκες??
    Άντε να διανύσεις κάποια μέτρα μέσα στη λίμνη.
    Πόσο θα κρατηθείς, όμως,όρθιος ανάμεσα στις δύο βάρκες??
    Κάποια στιγμή θα πέσεις στη λίμνη αν δεν αποφασίσεις και δεν επιλέξεις σε ποια βάρκα θα μείνεις.
    Τα παραπάνω αφορούν αυτούς που αυτοσκοπός τους είναι η πολιτική τους και όχι μόνο…. επιβίωση(θεωρώ ότι ήδη την έχουν χάσει).

    ΥΓ καιρό είχαμε να δούμε "ποικιλία" ψευδωνύμων……
    Θα πρότεινα το "Ιανός" σε αυτούς που η στάση τους μας παραπέμπει σε υπόγειες διαδρομές,σε ανθρώπους που άλλα λένε και άλλα εννοούν,που άλλα δείχνουν και άλλα πράττουν.
    Σε ανθρώπους που μπροστά μας εμφανίζουν μια εικόνα εντελώς παραπλανητική,η οποία όμως αργά ή γρήγορα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

  9. Για τον Epikairo που ισως δεν γνωριζει, οι αγωνες της Γ΄ Εθνικης στο μπασκετ διεξαγονται Κυριακη που συνηθως δεν ειχε αγωνιστικες υποχρεωσεις στο Κλειστο Λουτρακιου, παρ ολα τα πολλα τμηματα του Ποσειδωνα. Ο Τηρων Αγιων Θεοδωρων (μη εχοντας γηπεδο) απ οσο γνωριζω πληρωνε πολλα χρονια το SportCamp, και το κλειστο του Λουτρακιου το ειχε ζητησει για τα επισημα παιχνιδια τις Κυριακες που δεν υπηρχαν υποχρεωσεις. Το κλειστο της Κορινθου (με το αναλογο αντιτιμο), πως βρηκε χρονο τις Κυριακες? Εκει δεν αγωνιζονται Συλλογοι?
    Σε ολα τα πραγματα Epikaire (επωνυμε), πρεπει να υπαρχει πανω απ ολα, καλη διαθεση…

  10. 11:13 για τις χορηγιες της Motor Oil που λες, ισως δεν ξερεις αλλα τις εχει κοψει εδω και χρονια στους αθλητικους συλλογους… ρωτατε πρωτα και μετα να λετε….

  11. Μας έχουν ζαλίσει με τον Τηρωνα και τον Τήρωνα.Σιγά τον σύλλογο μωρέ.Ενα ψευτοτμήμα μπάσκετ έχουν και μας τα έχουν πρήξει επιτέλους!.Και πολλά πήραν.

  12. Φίλε 10.43 μήπως να μας πεις ποιοί σύλλογοι και σε ποιές κατηγορίες αγωνίζονται στο κλειστό Κορίνθου σε σχέση με αυτό του Λουτρακίου;
    Είχαν στην Κόρινθο Α1 handball γυναικών και Α2 handball ανδρών; Είχαν στην Κόρινθο Α2 βόλευ ανδρών και γυναικών;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog