Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

5 πράγματα που δεν ξέρατε για το στήθος

- Advertisement -
Υπάρχουν πολλά συνώνυμα του στήθους- κάποια από τα οποία βέβαια δεν πρέπει να αναπαράγουμε σε αυτή τη σελίδα.
Ούτως ή άλλως τα περισσότερα τα ξέρετε κι από μόνοι σας, δεν είναι ανάγκη να τα γράψουμε εμείς. Αυτό που πρέπει ν αναρτηθούμε είναι γιατί έχουμε τόσες διαφορετικές λέξεις για ένα πράγμα- ή μάλλον δύο. Γιατί να αποκαλούμε με δεκάδες διαφορετικά ονόματα δύο ασύμμετρα εξογκώματα του γυναικείου κορμιού; Οι απαντήσεις πολλές, με μια να κυριαρχεί: τα λατρεύουμε κι όπως σε όλα τα πράγματα που αγαπάμε μας αρέσει να τα «στολίζουμε» με υποκοριστικά και ψευδώνυμα…Όσο απέραντος κι αν είναι ο θαυμασμός μας για αυτές τις δύο υπέροχες σαρκικές μπάλες, συνήθως οι γνώσεις μας δεν πάνε πέρα από την οπτική επίγνωση και τον ενθουσιασμό που μας προκαλούν. Έλα, όμως που υπάρχουν και κάποια μικροπραγματάκια που σαν καλοί και πιστοί λάτρεις οφείλουμε να γνωρίζουμε για τον μικρό στρογγυλό θεό, που ακούει στο όνομα «στήθος»…

1. Οι γυναίκες με εμφυτεύματα σιλικόνης έχουν περισσότερες πιθανότητες να αυτοκτονήσουν

Κι όμως! Σύμφωνα με μια 15ετή μελέτη του πανεπιστημίου του Κεμπέκ, οι γυναίκες που έχουν εμπλουτίσει τις αναλογίες τους με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής, έχουν 73% περισσότερες πιθανότητες να γίνουν αυτόχειρες. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι η σιλικόνη σαν ουσία προκαλεί αυτοκτονικές τάσεις. Απλά, ενδέχεται η επιθυμία τους να αλλάξουν τον εαυτό τους να είναι σύμπτωμα μιας ψυχολογικής διαταραχής ή μια ανωμαλία σωματικής δυσμορφίας. Συνήθως οι γυναίκες αυξάνουν το μέγεθος του σουτιέν τους για να κερδίσουν αυτοπεποίθηση και να ξεπεράσουν προσωπικά τους προβλήματα. Δυστυχώς όμως, όταν γυναίκα μπαίνει στη διαδικασία της αυξητικής του στήθους της για τους λάθος λόγους, τότε τα αποτελέσματα στο μέλλον μπορεί να αποβούν… θανάσιμα.

2. Κάποιες γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό με τη διέγερση του στήθους.

Σύμφωνα με την έρευνα των σεξολόγων Marshall Miller και Dorian Solot, ένα 1% των γυναικών μπορεί να «τελειώσει» μόνο με τη διέγερση του στήθους και της ρώγας. Ναι, ωραία όλα αυτά τα επιστημονικά… Γίνεται όμως αυτό το 1% να βγει και να μιλήσει για να πάρει παράδειγμα και το υπόλοιπο 99; Πληζ….

3. Φετιχισμός+ Στήθος = Ψυχολογική διαταραχή

Ο φετιχισμός γενικότερα μπορεί να εξηγηθεί ως «η ερωτική χρήση ενός αντικειμένου που στην ουσία δεν έχει σχέση με το σεξ». Κάπως έτσι το ορίζει και η Αμερικάνικη Ψυχιατρική Ένωση. Αυτό δεν ακούγεται και πολύ φυσιολογικό έτσι δεν είναι; Ναι, αλλά γιατί δεν έχει σχέση με το σεξ το στήθος; Οκ, δεν είναι το κύριο όργανο αναπαραγωγής να το πω, αλλά το ‘χεις μες στη μούρη σου κάθε φορά που επιδίδεσαι σε αγώνα σεξ. Πώς να μην το συνδέσεις με την ερωτική πράξη; Ρε, μην τους ακούτε. Επιστήμονες είναι, δεν ξέρουν τι τους γίνεται….(Δηλαδή αν κάποιος έχει φετίχ με τις πατούσες τι γίνεται; Του περνάνε ζουρλομανδύα;)

4. Στατιστικά το αριστερό είναι μεγαλύτερο από το δεξί

…Στήθος. Μια μελέτη σε 600 γυναίκες επιβεβαίωσε τον παραπάνω ισχυρισμό. Τσάμπα τα κοριτσάκια στην εφηβεία ανησυχούν και κλαίγονται ότι το ένα τους β%ζί είναι μεγαλύτερο από το άλλο. Είναι απόλυτα φυσιολογικό…Ο όρος συμμετρικά στήθη υπάρχει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας και του… πλαστικού.

5. Είσαι άντρας; Μπορείς να θηλάσεις!

Μην τρελαίνεστε. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά έχει παρατηρηθεί τέτοιο φαινόμενο. Αυτό μπορεί να συμβεί ως παρενέργεια σε κάποια ορμόνη που έχει χορηγηθεί στον άντρα για κάποιον άσχετο ιατρικό λόγο. Λοιπόν, η ιστοριούλα έχει ως εξής: οι άντρες έχουν μαστούς σαν τις γυναίκες. Κάποιες θεραπείες κατά του καρκίνου χρειάζονται οιστρογόνα, το οποίο σημαίνει ότι ορισμένοι άντρες που υπόκεινται σε αυτές τις θεραπείες, ενδέχεται να …παράγουν και γάλα. Ευτυχώς, αυτό δεν είναι πολύ γνωστό. Και καλύτερα να παραμείνει έτσι…

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog