Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ALTER: Τρεις μέρες χωρίς κεντρικό δελτίο ειδήσεων

- Advertisement -

Χωρίς ενημέρωση θα μείνουν οι τηλεθεατές του ALTER
, καθώς λόγω τετράωρων επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας δεν θα βγει «στον αέρα» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, σήμερα Παρασκευή, αλλά και το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Αυγούστου.
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ, καταγγέλλουν την παράνομη, αντεργατική και κατάφωρα καταχρηστική συμπεριφορά του Τηλεοπτικού Σταθμού και κηρύσσουν 4ωρη στάση εργασίας των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων και των τεχνικών, που εργάζονται στο ALTER.
«Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεών μας, αλλά και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι-μέλη μας, κατ’ επανάληψη έχουμε διαμαρτυρηθεί για την παράνομη, αντισυμβατική και παρατεταμένη ασυνέπεια του τηλεοπτικού σταθμού ALTER CHANNEL. Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις και διαμαρτυρίες των μελών αλλά και των Ενώσεών μας, εξακολουθεί ο Τηλεοπτικός Σταθμός να αρνείται την πλήρη εξόφληση των αποδοχών μας από τον Ιανουάριο του 2011 έως και σήμερα. Οι Ενώσεις μας οφείλουμε να προασπίσουμε τα γενικότερα επαγγελματικά συμφέροντα των μελών μας, οι θέσεις εργασίας των οποίων απειλούνται από την παρατεταμένη αφερεγγυότητα και τη μη τήρηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας από την πλευρά του ALTER CHANNEL» αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog