Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Loutrakiblog αποκλειστικό:Η ευχαριστήρια επιστολή από επιχειρηματίες της πόλης μας για την προβολή του κολυμβητηρίου!

- Advertisement -

Κυριολεκτικά πέσαμε από τα σύννεφα όταν μας εστάλει στο Loutrakiblog η ευχαριστήρια επιστολή η οποία περιγράφει το τι έγινε το 15νθήμερο που  ιδιώτης, είχε την έμπνευση να φέρει αυτόν τον κόσμο στο Λουτράκι και να προσθέσει 6000 διανυκτερεύσεις στην φετινή δύσκολη τουριστική σεζόν της πόλης!!!

Από κάποιες έγκυρες πληροφορίες γνωρίζουμε ότι οι ομάδες που ήρθαν-αν δεν ανοίγαμε το κολυμβητήριο-θα πήγαιναν αλλού, πχ στην Καλαμάτα όπως πιθανώς να ήθελαν κάποιοι,,, αλλά ύστερα από παρότρυνση ανθρώπων που έχουν πολλά να προσφέρουν στο τουρισμό του δήμου μας και από την όπως αποδείχτηκε σωστή ανταπόκριση της δημοτικής αρχής είχαμε αυτήν την πολύ μεγάλη οικονομική ένεση σε μια περίοδο που γνωρίζουμε ότι δεν πάει καλά..για να μην πούμε ότι πάμε κατά διαόλου!
Φανταστείτε τι τζίρος έγινε σε όλες αυτές τις επιχειρήσεις από μόνοι σας!!

Υποχρέωσή μας είναι πλέον να ανοίξουμε σε σοβαρή θεματική βάση ότι έχει σχέση με την τουριστική προβολή του δήμου μας και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την ιδιωτική πρωτοβουλία του νεοσύστατου Οργανισμού Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου(LTO) αλλά και όλες τις ιδιωτικές ή μη πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν να προσφέρουν για το καλό όλων μας..

Σκοπός του Loutrakiblog από την ίδρυσή του είναι ο ένας και μοναδικός,
ο πολίτης να βγάζει τα συμπεράσματα μόνος του
και όχι να χειραγωγείται από διάφορους σοφούς,ξερόλες ή πάπες της ενημέρωσης που θεωρούν τον εαυτό τους τσοπάνη και όλους τους αναγνώστες τους πρόβατα..
Αυτά ήταν τακτικές άλλων καθεστώτων,άλλων εποχών,άλλων δεκαετιών, που με πρωτεργάτες τα φερέφωνά τους πέρναγαν απόψεις,θέματα,κρίσεις,ανέβαζαν και κατέβαζαν αρχές..
Είναι τυχαίο που όλοι όσοι το παίζουν τσοπάνηδες το διατυμπανίζουν;Γιατί άραγε;Μήπως φταίμε και εμείς, όλοι μας, που τους δώσαμε κάποτε την δύναμη να το πούν, αντί να τους αφήσουμε στο περιθώριο;

Αυτά για όλους εμάς στην μεγάλη παρέα του Loutrakiblog από διαχειριστές,από σχολιαστές,από φίλους, είναι κάτι το αδιανόητο.
Σκοπός είναι να παρουσιάζουμε τα γεγονότα ως έχουν και όχι όπως τα φαντάζονται κάποιοι.
Δεν είναι ψέμμα ότι  πολλές φορές έχουμε πέσει σε λάθη αλλά με την δική σας συμπαράσταση και βοήθεια τα διορθώνουμε και για αυτό όλους εσάς τους ανώνυμους,επώνυμους,φίλους μας,,
σας ευχαριστούμε…και εννοείται ότι έτσι θα συνεχίσουμε….
Δείτε την επιστολή στο παράθυρο που σας εμφανίζεται μετά από 10-20 δευτερόλεπτα, μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση στο κείμενο από το κουμπί με το + και σμίκρυνση με το κουμπί με το -και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας…

- Advertisement -

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΦΙΛΙΚΑ
    ROBOCOP

  2. Και εγώ θα ήθελα να στείλω τις θερμές ευχαριστίες στον δήμαρχο και τους επιχειρηματίες της πόλης μας για την γενικότερη τριτοκοσμική εικόνα που παρουσιάζει η πόλη μας…υποβαθμίστε και άλλο την πόλη και μετά κλάφτε όλοι μαζί γιατί καταντήσαμε η παραλία την Κυψέλης….
    Όσοι έχουν πατήσει το πόδι τους έστω και ένα μέτρο εκτός Λουτρακίου και έχουν δει και κανένα άλλο μέρος καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω….
    Κώστα ελπίζω να μην αφήσεις το στίγμα σου στο Λουτράκι σαν το δήμαρχο που "πέρασε αλλά δεν άγγιξε"….

  3. Παιδιά KEEP WALKING ! Έχω ξαναπεί έλειπε ένα τέτοιο μέσο ενημέρωσης η επιτυχίας σας οφείλεται στην καλή δουλειά αλλά και στην δίψα του κόσμου για ανεξάρτητη σωστή ενημέρωση και συμμετοχή σε αυτήν .

    Χαίρομαι πάρα πολύ για την πορεία του loutrakiblog αλλά και για την ανοδική ποιοτική τεκμηριωμένη συμμετοχή πολλών σχολιαστών που μπορούν και πείθουν πια .

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  4. Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις Μιχάλη, αλλά σαν πολίτης ρωτάω κάτι απλό. Πριν γίνει αυτή η διοργάνωση στο κολυμβητήριο, ο δήμαρχος και ο ίδιος ο κ.Γ.Δέδες ωρύονταν στο δημοτικό συμβούλιο ότι το κολυμβητήριο δεν μπορεί να λειτουργήσει, ότι δεν μπορεί να παραληφθεί με τόσες ατέλειες, ότι τρέχουν οι πισίνες, ότι είναι επικίνδυνο, ότι μόνο κορδέλες ήξεραν οι προηγούμενοι να κόβουν, ότι ο περιβάλλοντας χώρος και η είσοδος είναι ατελή, ότι……και διάφορα άλλα που όλοι καλώς ή κακώς ακούσαμε με τα ίδια μας τα αυτάκια. Τι άλλαξε ξαφνικά και όλα έγιναν ρόδινα και ονειρικά φτιαγμένα. Τι έγινε και οι αθλητές, όπως γράφει, έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων για το κολυμβητήριο, τι έγινε και τώρα έγινε σημαντικό έργο υποδομής και μοχλός ανάπτυξης του αθλητ.τουρισμού? Μήπως όλα αυτά τα έλεγαν για να μην πάμε εμείς να κολυμπήσουμε γιατί νοιάζονταν να μην πάθουμε κακό?
    Και ρωτώ επίσης και κάτι πιο απλό. Αν πιστεύαμε τα όσα λέγονταν πριν για το τρισκατάρατο αυτό κολυμβητήριο και αν, ο μη γένοιτο, γινόταν ένα ατύχημα σε κάποιον αθλητή, σύμφωνα πάντα με τις επισημάνσεις του αντιδημάρχου, η επιστολή αυτή θα είχε σταλεί στον αντιδήμαρχο από τους επιχειρηματίες του δήμου μας? Ποιόν να πιστέψω εγώ ο απλός πολίτης τελικά τον αντιδήμαρχο και τον δήμαρχο που μου λέει ότι το κολυμβητήριο είναι ακατάλληλο ή τα παιδιά που κολύμπησαν και το θεωρούν άριστο?

    Πάντως για να μην παρεξηγηθώ συμφωνώ απόλυτα με ότι καλό γίνεται για τον τόπο μας είτε από ιδιώτη είτε από το δήμο και μπράβο που πήγαν όλα καλά και αναδείχθηκε έστω και κατά λάθος ο δήμος μας και δούλεψαν οι επιχειρηματίες.
    Διαφωνώ όμως όταν η νέα δημοτική αρχή μηδενίζει το έργο της παλιάς. Διαφωνώ κάθετα με το μηδενισμό του έργου των άλλων. Θα ήταν καλύτερο να είχαν πει ένα μεγάλο μπράβο για ένα τόσο σπουδαίο έργο υποδομής στην περιοχή, να ήσαν πιο ταπεινοί και να είχαν προχωρήσει όπως τώρα, σε διαφήμιση του κολυμβητηρίου όπως και του ΣΠΑ.
    Αυτή η μιζέρια που βλέπω με θλίβει αφάνταστα.

  5. Όταν η κρατική μηχανή "αδυνατεί" καλο είναι να εμπιστευόμαστε την ιδιωτική πρωτοβουλία(και ας εχει οφελος). Και ας λέμε τα πράγματα με το όνομα τους καθως από οτι αντιλαμβανομαι του Σπύρου Καραβούλη ήταν η πρωτοβουλία να έρθουν όλοι αυτοι οι αθλητές στον τόπο μας. Καλύτερη διαφήμιση δεν θα μπορούσε να έχει γίνει. Ας αντιληφθούμε λοιπόν όλοι μας(και πανω απ' ολα η Δημοτική Αρχη) ότι η σωστή εκμετάλευση του Κολυμβητηρίου θα φέρει ΜΟΝΟ καλά για το Δήμο μας και ΚΕΡΔΗ και ας μην μεψυμερούμε για το κόστος συντήρησης. Και στο φινάλε εάν είναι ασύμφορο για το Δήμο καλύτερα να το εκμεταλλευτεί ιδιώτης για να μην καταντήσει ΦΑΝΤΑΣΜΑ στην πόλη μας.

    Α.Α.

  6. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΩΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΡΟΕΚΟΙΠΤΑΝ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΤΡΟΠΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ''ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΣΜΟ'' ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ''ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ΄΄ ΤΥΠΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΛΥΜΕΝΕΤΑΙ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΚΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΘΑΛ. ΣΚΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΚΑΙ9 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ''ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ'';ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΤΟΙΜΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ '' ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΣΕΠΩΝΕΙ΄΄ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο 'ΜΕΣΙΤΗΣ΄΄ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΗΠΩΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΝΟΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α. Ε. ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΙΔ. ΕΤΑΙΡΙΑΣ .ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΕ Η ΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ. Σ.

  7. Αν και εχω ξανατοποθετηθει επι του προαναφερομενου θεματος ,μηπως θα πρεπει οι νυν δημοτικοι συμβουλοι της δημοτικης αρχης και ιδιαιτερως ο τρεχων δημαρχος ,να ανακαλεσει τα περι μη ετοιμοτητος του κολυμβητηριου και οχι μονο ,ετσι γιατι κατι επρεπε να βρει εις βαρος της προηγουμενης δημοτικης αρχης και ειδικως στο προσωπο του κ. Γκιωνη ,πως δια μαγειας ξαφνικα ολα λειτουργουν στην εντελεια [ χωρις να εχετε κουνησει στο ελαχιστο το χερακι σας ,και χωρις να ξοδεψετε ουτε 1 ευρω ] ,ολοι οι παντες στο κολυμβητηριο ,εμειναν με τα καλυτερα των εντυπωσεων σε ενα κολυμβητηριο ,κατα τα λεγομενα σας επικυνδυνο ,μη ασφαλες και ανετοιμο ?
    Τι αλλαξε ξαφνικα και γινατε ανακολουθοι των λεγομενων σας ? Ειδατε ,οτι σας πηραμε χαμπαρι με τις ψευτοαριστιλογιες σας ,και προσπαθησατε να το μαζεψετε ?
    Δεν σας αρεσαν το κοψιμο της κορδελλας των εγκαινιων ?μηπως ο δημαρχος των εργων ,Γκιωνης, αν εκοβε τις κορδελλες των εργων του νωριτερα ,ο κοσμος θα ητο ενημερος και θα βλεπατε την δημαρχια με τα κυαλια ,εστω και συνεπικουρουμενοι απο την βοηθεια του Παυλου ?
    Μαλλον θα επρεπε να εχετε την τολμη να παραδεχεστε τα λαθη σας ,μια και η τοπικη κοινωνια βλεπει ,ακουει ,κρινει , και οταν ερθει η καταλληλη ωρα
    θα σας ανταμειψει και για τα ανυπαρκτα εργα σας και για το ηθος σας .
    Και μην αρχισετε ,παλι να επικαλεισθε τα εργα που ειναι στο δρομο ,οτι ειναι δικα σας ,γιατι οι πασι γνωριζουν πως ειναι αγωνες και προσπαθειες του Γκιωνη που τουλαχιστον για μια διετια θα ειναι μπροστα μας .
    Και βεβαια το αντι να εκμεταλλευτειτε εσεις το κολυμβητηριο απο τους εκαστοτε επιχειρηματιες σας τιμα η ιδιωτικη πρωτοβουλια να υποκαθιστα τον δημο ,τοτε με γεια σας και χαρα σας ,ομως το ζητουμενο των δημοτων ειναι να μπαινουν κερδη στο δημο μας και οχι στις τσεπες των ιδιωτων .
    Τωρα αν ,μεσα στην απεραντη ανυπαρξια σας ,αδυνατειτε ,να υλοποιησετε τα καθηκοντα σας ,τοτε και εγω ειμαι συμφωνο ,απο το να ρημαξει[το κολυμβητηριο ] σαν τα ολυμπιακα ακινητα τοτε ας το αναλαβουν οι ιδιωτες ,μη υπαρχουσης αλλης λυσης.
    ευχαριστω για την φιλοξενια.

  8. 5:04μμ πρέπει να έχεις σοβαρό κόμπλεξ με την επιχείρηση που αναφέρεις.δεν θα σου πω επίσης ότι είσαι τελείως εκτός θέματος!καλά κάνουν τα παιδιά και επιτρέπουν να δημοσιεύονται τέτοια σχόλια για να μην ξεχνάμε και το επίπεδο κάποιων και νομίσουμε ξαφνικά ότι εκπολιτιστήκαμε

  9. Εδώ av στο σχόλιο του 5:04 έχει χοντρές καταγγελίες και είναι ανώνυμες. Μιλάει για παρανομία και καταστρατηγήσεις νόμων. Εάν είναι αλήθεια ή όχι δεν με αφορά αλλά χρειάζεται υπογραφή.
    Πρέπει αγαπητοί Φίλοι να ξεχωρίσουμε δύο πράγματα.
    Η χρήση του Κολυμβητηρίου Α) από τον Δήμο και Β) από τους επιχειρηματίες.
    Ο Δήμος για να το χρησιμοποιήσει και να το λειτουργήσει πρέπει να έχει το απαιτούμενο προσωπικό. Ερώτηση: Το έχει; Απάντηση: ΌΧΙ.
    Άρα ο Δήμος δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει λόγο έλλειψης προσωπικού.
    Η λύση της παραχώρησης του Κολυμβητηρίου στον/στους επιχειρηματίες είναι σωστή ή όχι;
    Είναι σωστή εφόσον οι επιχειρηματίες για τις ώρες που το χρησιμοποιούν καλύπτουν με το απαραίτητο προσωπικό και έναν ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ εντελώς ΑΧΡΗΣΤΟ λόγο της έλλειψης, να γίνει χρήσιμο και λειτουργικό.
    Όσο και να φωνάζει ο Γκιώνης ή να επιθυμεί ο Λογοθέτης να λειτουργήσει, όσο δεν υπάρχει προσωπικό μην κάνετε όνειρα.

    Ένας Απλός Πολίτης..

  10. ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ (ΔΗΜΟΤΗΣ) Ή ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ?

  11. θα μας πει κανένας, ο Δήμος τι όφελος είχε από τον ιδιώτη για
    τη χρήση της εγκατάστασης;;;
    ξέρει κανείς να μας πει αν υπήρξε απόφαση του Δ,Σ, για την εν
    λόγω παραχώρηση;;;
    ή απλώς εξοφλούνται γραμμάτια;;;

  12. Ρε αι ναγκίζ από δω, που θεωρείτε μεγάλη επιτυχία τις 6.000 διανυκτερεύσεις το δεύτερο 15μερο του Ιούλη στην πόλη μας. Αυτή είναι κατάντια για τον τόπο, να υπάρχουν τόσα κενά δωμάτια και να καλύπτονται από 4 και 5 άτομα το δωμάτιο σε τιμές ξεφτίλας. Ρε βάλτε το χέρι στην τσέπη και πηγαίντε σε καμιά ξένη χώρα να φέρετε κανά τουρίστα. Και εσείς στον Δήμο που καμαρώνετε κιόλλας, που δίνεται τζάμπα την χρήση δημοτικών περιουσιακών στοιχείων? τσιφλίκι σας είναι το κολυμβητήριο να το δίνεται στον κολητό σας? Για συνέλθετε και πάρτε το αλλιώς.

  13. ΌΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ Ο ΔΉΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΡΟΣΛΆΒΟΥΜΕ ΚΑΜΙΆ 30 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΥΝΟΥΝ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ 500000 ΕΞΟΔΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΒΑΛΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΕ ΕΞΟΔΑ ΟΣΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ.

  14. Όλα καλά και άγια, και μπράβο των φορέων που πασχίζουν ερήμην του δήμου.
    Να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια?
    Α) Η επιστολή γιατί γράφει "για την παροχή της δυνατότητας παρουσίασης και προβολής" και όχι της χρήσης? (μάλλον το τελευταίο κάνει τζιζ). Αν απλά είχε γίνει παρουσίαση και επίσκεψη ούτε θα έμπαιναν στο κόπο να γράψουν επιστολή. Άρα, για ποιό πράγμα ευχαριστούν και γιατί αποφεύγουν την λέξη "χρήση"?
    Β) Είχε ασφαλιστεί είτε από τον εργολάβο ή από τον δήμο για αστική ευθύνη έως 1.000.000 όπως προβλέπεται για τέτοιους χώρους?
    Γ) Εάν γινόταν κάποιο (οτιδήποτε) ατύχημα ποιός θα την πλήρωνε στο δημοτικό κολυμβητήριο το οποίο δεν έχει λάβει άδεια λειτουργίας (όπως προβλέπεται από το νόμο)? Εκεί όχι μόνο θα πληρώναμε τον κ..ο μας, αλλά θα προκαλούσαμε και την χειρότερη δυσφήμιση. Αυτή είναι η σωστή προβολή του τόπου?

    Αν την ευθύνη την είχε αναλάβει ο ιδιώτης, που είναι η σύμβαση και πότε κατατέθηκε αυτή στην οικονομική επιτροπή ή στο ΔΣ προς ενημέρωση και έγκριση? Αν δεν την είχε αναλάβει ο ιδιώτης, καταλαβαίνει κανείς γιατί πράγμα μιλάμε?

    Ας απαντήσουμε σε αυτά, και μετά τα λέμε για τα υπόλοιπα.

  15. Δυστυχώς φίλε μου, ως Απλός Πολίτης την δεδομένη στιγμή δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ούτε και εγώ. Όπως και κανείς μας για τον Απλό Λόγο ότι δεν υπάρχει προσωπικό από τον Δήμο για να το λειτουργήσει.
    Τόσο Απλά.
    Ξυπνάτε όσο είναι καιρός και μην γινόσαστε όλοι αφεντικό του τόπου μας. Όλοι ξέρετε από διαχείριση, διοίκηση, μάρκετινγκ και όλα τα λοιπά. Γεμίσαμε στην πόλη μας με ΑΦΕΝΤΙΚΑ.
    Αμάν με αυτή την κακίας σας μερικές φορές.
    Αμάν με τα κολληματα σας.
    Εάν σκεφτόσαστε έτσι και για τις δουλειές σας θα είχαμε πάει μπροστά ως Δήμος.
    Ο Άλλος δεν τον ενδιαφέρουν οι διανυκτερεύσεις. Τον νοιάζει η εθνικότητα. Δεν τον ενδιαφέρει ότι είχαμε ως πόλη περισσότερο κόσμο. Η ποιότητα σε μάρανε και την βάζεις ως προτεραιότητα.
    Πραγματικά ώρες ώρες αναρωτιέμαι με τι θα είμαστε τουλάχιστον μια φορά σε κάτι σύμφωνοι;;
    Άσχετα με ποια Δημοτική Αρχή είναι.
    Τόσο Δηλητήριο έχει πέσει στην κοινωνία μας από τους Ταγούς μας;;;;;

    Ένας Απλός Πολίτης..

  16. Εχουν τεθεί κάποια ερωτήματα παραπάνω, αλλά δεν βλέπω καμμία ουσιαστική απάντηση. Αν, λέμε, αν γινόταν ένα ατύχημα σε ένα κολυμβητήριο, κατά το δήμο ακατάλληλο να λειτουργήσει για χίλιους και δύο λόγους που προαναφέρθηκαν, ποιός θα είχε την ευθύνη? Δεν βλέπω απάντηση. Άρα το κολυμβητήριο ήταν καθόλα έτοιμο και μας το απέκρυβε η δημοτική αρχή. Εκεί θα συμφωνήσουμε. Το γιατί γινόταν αυτό θα βρεθεί κάποιος υπεύθυνος να μας το εξηγήσει, στο μέλλον…… Επίσης ποιό είναι το ωράριο λειτουργίας του κολυμβητηρίου, ώστε να το επισκέπτονται και οι δημότες, δεν βλέπω ούτε εδώ να απαντά κανείς.
    Από ενημέρωση σκίζουμε. Βγάλτε ένα δελτίο τύπου (που τα έχετε τόσο εύκολα και για το παραμικρό) να μας ενημερώσετε κύριοι της Ιάσωνος, να ξεστραβωθούμε κι εμείς οι κοινοί θνητοί.

  17. Οι αθλητές και οι συνοδοί τους ξεναγήθηκαν και στο ΣΠΑ ή ανάδειξη των υποδομών του Δήμου μας περιορίστηκε μόνο στο κολυμβητήριο? Αν όχι, κρίμα θα ήταν μεγάλη ευκαιρία διαφήμισης και για το υδροθεραπευτήριο.

  18. Δηλαδή έχουμε πληρώσει οι φορολογούμενοι ένα σκασμό λεφτά για να γίνει το Δημοτικό κολυμβητήριο αλλά δεν μπορούν να κάνουν χρήση οι απλοί πολίτες του Λουτρακίου αλλά μόνο οι επιχειρηματίες του Λουτρακίου ΔΩΡΕΑΝ…μάλιστα και καθόμαστε και το συζητάμε…ρε στην φυλάκα όλοι ρεεεεεε

  19. Σου έδωσα απαντήσεις με βάση αυτά που γνωρίζω εγώ. Από εδώ δεν θα πάρεις απάντηση υπεύθυνου ποτέ σου. Και μην ειρωνεύεσαι, με το να αγνοείς τους συνομιλητές σου 8:58.Εάν κάποιος σε ερώτημα του του έχει απαντήσει κάποιος, πες το μου και σε εμένα να το ξέρω. Μόνο ο Κος Δήμου απαντούσε επώνυμα και ο Γιώργος ο Μπάκος από τους υποψηφίους. Άλλον δεν ξέρω.
    Όταν παραχωρείς χρονικά μια εγκατάσταση σε κάποιον άλλον τότε δεν έχεις ευθύνη για τυχόν τραυματισμούς αφού ο "φιλοξενούμενος" καλύπτει όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις για μια ασφαλή χρήση.
    Ο Δήμος που δεν έχει προσωπικό δεν μπορεί να καλύψει την λειτουργία του Κολυμβητηρίου με αποτέλεσμα να μην είναι ασφαλές για την χρήση του κοινού. Αλήθεια ξέρει κανείς να μου επιβεβαιώσει τι προσωπικό έχει ο Προμηθέας για την λειτουργία των Σταδίων;;;;

    Ένας Απλός Πολίτης..

  20. Έτυχε να επικοινωνήσω με κάποια από τα ξενοδοχεία που έχουν υπογράψει την ευχαριστήρια επιστολή. Καλοπροαίρετα οι άνθρωποι, με σκοπό το καλό για την πόλη, υπογράψανε χωρίς να έχουν καμία διανυκτέρευση στα ξενοδοχεία τους όσο αφορά το συγκεκριμένη οργάνωση. Απατή εκ μέρους αυτών που «συναδελφικά» μάζευαν υπογραφές και σφραγίδες, σίγουρα!!! Κακώς χρησιμοποιήθηκαν έτσι οι επαγγελματίες! Ντροπή…τουλάχιστον!

  21. Δεν μου φαίνεται λογικό να υπογράφεις ένα κείμενο χωρίς να το έχεις διαβάσει πρώτα. Και δεν έχει δικηγορικούς όρους για να μην το καταλάβει κανείς;;
    Δεν μου φαίνεται λογικό να υπογράφει κάποιος χωρίς να έχει συμβεί ή χωρίς να συμμετέχει σε κάτι!!
    Μήπως τους την έπεσαν οι ''κολλητοί'' και του ζήτησαν τα ρέστα γιατί τόλμησε να συνεργαστεί;
    Μήπως δεν άντεξε την πίεση των πολιτικών φίλων του γιατι δούλεψε με τους άλλους;
    Οτι λάμπει δεν είναι χρυσός.
    ότι λέει ο καθένας δεν είναι απαραίτητο να είναι και σωστό.
    Εαν επαγγελματίας του τόπου μας μπόρεσαν και τον κορόιδεψαν τόσο εύκολα όπως λέει το σχόλιο 3:31… τότε έχουμε πραγματικά μέλλον μπροστά μας. Σκοτεινό όμως.

  22. ναι ρε περίεργε 10:59. Το δοκιμάσανε… πήγαν και το δάγκωναν και το έφαγαν.
    Τι κακομοιρια είναι αυτή ρε παιδάκι μου.
    Αλήθεια οι κολλητοί σας γιατι δεν ρωτούν στο Δημοτικό Συμβούλιο και αφήνουν να αιωρούνται απο εμένα απο εσένα απο τον γείτονα το κοντό και το μακρί του;;;
    Εγω δεν έχω καλλητούς αλλά εάν είχα…θα τους πέταγα γιαούρτια. Δεν κάνουν τίποτα άλλο απο το να κοιτούν την θεσούλα τους. Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

  23. Αγαπητέ mi fi εισαι άτομο κοινωνικο και σίγουρα γνωριζες ότι καμμιά διανυκτέρευση δεν έγινε σε ξενοδοχείο παρα μόνο στη κατασκήνωση. Η επιστολή σκοπο έχει να καλύψει την παράβαση καθήκοντος του Δημάρχου ως ενέργεια τυγχανουσας της λαϊκής επιδοκιμασιας. Για δικού σου λόγους στην εισήγηση σου εμμέσως πλην σαφώς προσπαθείς να προδιαθεσης ευμενως του αναγνώστες για την διάθεση του Δημοτικού κολυμβητηρίου στον γνωστο επιχειρηματία χωρίς να αναφέρεις ότι εισεπρατε επι 12 χρόνια 50.000€ κάθε χρόνο απο το Δήμο ο οποίος νοικιαζε την πισινουλα που έχει στην κατασκήνωση του για τις ανάγκες του κολυμβητικου τμήματος του Ποσειδώνα . Τέλος κάτι που πιστεύω ότι δεν γνωρίζεις ο εν λόγω επιχειρηματίας στο συμβόλαιο που είχε κάνει με το Γραφειο που έφερε τους αθλητές ενω αναφερετο ρητώς ότι πρέπει να διαθέτει πισίνα Ολυμπιακών προδιαγραφών στην μετάφραση είχε γίνει λάθος και δεν αναφερετο. Έτσι ο επιχειρηματίας για να μην ΧΑΣΕΙ ζήτησε την βοήθεια του Δημάρχου . Προσωπικά δεν θα διαφωνουσα με την διάθεση της πισίνας εαν τα κέρδη του επιχειρηματία απο την συγκεκριμένη υπόθεση τα διεθετε στον Δήμο. Μη κοιτάμε Μιχαλάκη μόνο την τσέπη μας(για τον επιχειρηματία ).

  24. Aγαπητέ γέρανε,θεωρείσαι από τους πολύ καλούς ανώνυμους συνεργάτες-σχολιαστές του Loutrakiblog και με στεναχωρείς θα μπορούσα να πω με τις κάθετες απόψεις σου,πράγμα το οποίο δεν μας έχεις συνηθίσει.

    Οφείλω να σου πω ότι πριν λάβω την ευχαριστήρια επιστολή εγώ προσωπικά από διάφορες έγκυρες πηγές γνώριζα ότι τα μέλη της Ρωσικής Ολυμπιακής κολυμβητικής ομάδας διέμεναν στα ξενοδοχία Grand Hotel,Hotel Pappas στο Barbara και σε ορισμένα άλλα.

    Ψάξτο και συ σε παρακαλώ για να το διαπιστώσεις από μόνο σου..

    Φιλικά mi.fi

  25. Μπράβο Μιχάλη.
    Οι περισσότεροι έχουν μπλέξει την κακία με το μίσος σε τέτοιο βαθμό που δεν ξέρους ούτε τι λένε ούτε τι σκέφτονται.
    Τι μίζεροι άνθρωποι που είμαστε τελικά.
    Δούλεψαν ξενοδοχεία, δούλεψαν εστιατόρια κυκλοφόρησε επιτέλους νεολαία στην πόλη μας και ερχόσαστε και ζητάτε τα ρέστα. Τι κακία είναι αυτή ρε παιδιά. Επιτέλους έλεος.
    Να σας πω και κάτι στο φινάλε φινάλε… και παρανομία να έγινε και μη νόμιμη διαδικασία να έχει γίνει για το καλό του επιχειρηματικού κόσμου έγινε και χαλάλι. Δεν έγινε για ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ. Εαν ήταν μόνο για έναν…θα σας έλεγα και εγώ μαζί σας. Αλλά εδώ δούλεψαν σε περιόδους ισχνών αγελάδων αρκετοί επαγγελματίες τους χώρου της εστίασης, της φιλοξενίας, των προμηθευτών πρώτων υλών. Έγινε ένας τζίρος στην πόλη μας και αντί να πούμε ..ευτυχώς. Πάμε να βγάλουμε απο την μύγα ξίγκι.
    Ο ένας έγινε αφορμή για να δουλέψουν πολλοί. Να το κατηγορήσουμε και για αυτό;; Ήμαρτον!!!!
    Καλά έκανε ο Δήμος και το παραχώρησε στον ιδιώτη. Ακόμη και εσείς θα έπρεπε να κάνετε τα στραβά μάτια για κάτι που έκανε καλό σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
    Αλλά εδώ έχουν μαζευτεί όλοι οι αδέκαστοι Δικαστές της πόλης μας. Μη εκείνο…μη το άλλο. Όχι το ένα..όχι το άλλο. Εγινε εκείνο…πως έγινε το άλλο.
    Αμαν μωρέ.
    Αλλά η ανωνυμία μας είναι εκείνη που καλύπτει όλες τις μαλακίες μας. Γιατί εάν εμφανιζόντουσαν όλοι με το πραγματικό τους όνομα… τότε όλοι τι καλά που το έκανε…τι καλό παιδί… Μπράβο του. Όπως λειτουργούμε και στην καθημερινότητα μας. Ευθέως δεν έχει την τόλμη να τα πέι κανένας. ΟΛΟΙ ΚΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    Αλλά και πίσω απο την ανωνυμία υπάρχουν δημιουργικές σκέψεις αλλά και σκέψεις ατέρμονης ηλιθιότητας.
    Έλεος ρε παιδιά. Δείτε τα θετικά και βοηθήστε όλοι να βγούμε κερδισμένοι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ απο αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
    Βοηθήστε και μην πετάτε πέτρες παντού.
    Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΛΕΤΟ.
    Αλλά πρέπει να γίνει μια μήνυση και να ζητηθεί από την Αστυνομία και το τμήμα ηλεκτρονικού εγκλήματος να βρεθούν τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα από τις αναστήσεις και να δείτε τι χαρά μετά. Να δούμε ποιος καλαΐδάει ανώνυμα και ποιος όχι.
    Ποιοι είναι οι αδέκαστοι δικαστές και ποιοί όχι.
    Να δούμε ποιοι έχουν αναλάβει ηλεκτρονικά να πάνε το Λουτράκι πίσω και ποιοι βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.
    Αμάν ποια με τι μαλακίες μας ρε παιδιά. Πρέπει να μπει ένας φραγμός στην μαλακία.
    Ίσως γιαυτό λένε ότι η εξυπνάδα έχει όρια…. Ενώ η βλακεία δεν έχει.
    Όποιος έχει να πεί κάτι… να το πει στα ίσα. Όποιος έχει να πει κάτι να το πει επώνυμα.
    Όποιος καταγγείλει να το καταγγείλει επώνυμα.
    Και πρώτος που λέει τις χειρότερες μαλακίες είμαι εγώ.
    Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.

  26. Φίλε ανώνυμε 8:04, το σχόλιό σου έγινε δεκτό παρ'ότι εμπεριέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Καλό θα ήταν, μιας και αποφεύγεις σαν διάολος το λιβάνι την ανωνυμία να μας έλεγες και το όνομά σου. Κανείς και για κανέναν λόγο δεν πρόκεται να παραβιάσει το δικαίωμα της ανωνυμίας μιας και η δημοκρατία είναι το πολίτευμά μας και όχι η Χούντα. Το συγκεκριμένο θέμα έχει πολλά ποδάρια και δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα γιατί γνωρίζουμε ελάχιστα. Όλοι μας. Χρειάζεται προσοχή ώστε να μην λαϊκίζουμε αλλά να συζητάμε και μέσω της συζήτησης, να προβληματιστούμε. Και δεν καταλαβαίνω, γιατί έπρεπε να κάνουμε τα στραβά μάτια; Εμείς είμαστε εδώ για να ενημερώνουμε. Και θα ενημερώνουμε. Να είσαι σίγουρος…

  27. Μα δεν αναφέρθηκα σε εσάς. Εσείς καλά κάνετε και μπράβο σας. Δεν εμπεριέχει καμμια μομφή στην δική σας προσπάθεια.
    Μιλάω για εμάς τους ανώνυμους.
    Μιλάω για εμάς τους αδέκαστους δικαστές που τα ξέρουμε όλα πριν απο εσάς για εσάς.

  28. Εκεί στο Δημοτικό συμβούλιο γιατί δεν κάνει ένας ερώτηση στον δήμαρχο για το θέμα αυτό άραγε;….φουι φουι φουι φουι…σφυριξέ μου κλέφτικα….

  29. Alex, θύμησε στον κύριο που από ότι καταλαβαίνω είναι της σχολής Παπαϊωάνου για τα περί ανωνυμίας ότι η νομοθεσία εν ισχύ για τα .com και για τα blogspot.com είναι της Αμερικής και δη της Καλλιφόρνιας, όπου η ανωνυμία των bloggers είναι προστατευμένη (άσχετα αν εσύ, οι άλλοι διαχειριστές και εγώ είμαστε επώνυμοι και γνωστοί για την ταυτότητα μας).

  30. Ρε βλάμηδες,να δωθεί σε εταιρία και να μην πληρώνουμε, συμφωνούμε όλοι.Το θέμα είναι το πως θα το διαπραγματευτούμε για να κερδίσουμε όσο γίνεται περισσότερο αμφιβάλλω,εδώ νομίζω ότι πρέπει να επέμβουν όλοι οι συνδυασμοι και να βρούμε την μέση οδό για να υπάρχει όφελος για όλους τους πολίτες.Σιγά τώρα το κάναμε θέμα,πιστεύω

  31. Φίλε επίκαιρε… εάν υπάρξει μήνυση, και δοθεί απο τον εισαγγελέα εντολή για να ψάξουν ηλεκτρονικό αποτύπωμα…Η υπηρεσία της αστυνομίας σε συνεργασία με ιντερπολ θα ψάξουν και τότε θα σε βρούν είτε είναι…com…de…it…co.uk,…ru…ro..και παει λέγοντας.
    ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ.
    Δεν αναφέρομαι στους διαχειριστές του blog αφού εδώ… είναι επώνυμα παιδιά και τους ξέρουν όλοι. Υπάρχουν όμως και blog που δεν γνωρίζουν τους διαχειριστές…τελευταία περίπτωση με τον επώνυμο δημοσιογράφο που ήταν πίσω απο ένα τέτοια και μετά απο μήνυση τον…βρήκαν ποιός ήταν. Το έχουν κάνει τα παιδιά και ανάρτηση ως θέμα.
    Αρα σε βρίσκουν και σε παραβρίσκουν εάν το θέλουν ..με εισαγγγελική εντολή όμως. Αφού έχει κατατεθεί μήνυση πρώτα απο τον θιγόμενο και έχει γίνει αποδεκτή απο τον εισαγγελέα για να ερευνηθεί.
    Και δεν έιμαι καμίας σχολής. Γκέ γκε;;;

  32. Εγώ που είμαι σχολής λοιπόν, να σου πω ότι άλλο η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και άλλο ο νόμος περί ανωνυμίας. Η δίωξη είναι άνω των όποιων νόμων εφόσον διαπιστώνεται παραβατική λειτουργία.
    Επειδή όμως και τα παιδιά του blog με ξέρουν, και επειδή ποτέ δεν έχω κρυφθεί είτε ως Ego ή ως Epikairos, όλοι γνωρίζουν ότι είμαι ο Γιώργος Μπάκος. Τα 2 "ψευδώνυμα" είναι απόρροια του email που έχω "λογκάρει" καθότι με το ένα γράφω στο τοπικό blog και με το άλλο στα δυο πανελλαδικά blogs που είμαι συνδιαχειριστής.
    Τώρα μια που το έφερε η κουβέντα, δεν μας λες και εσύ ποιός είσαι έτσι για να γνωριστούμε καλύτερα;

  33. Γιατί τα λαμβάνετε όλα επί προσωπικού;;; Η συζήτηση έγινε περί ..εάν μπορεί να βρεθεί ή όχι κάποιος ηλεκτρονικά εφόσον γίνει μήνυση. Αυτό δεν είναι η κάνω λάθος; Η άποψη των παιδιών ή του επίκαιρου δεν προσβάλουν κανέναν ούτε εμένα. Υπάρχουν όμως σχόλια που προσβάλουν και θίγουν συνειδήσεις …όπως τελευταία ακούγεται συνέχεια στον Δήμο μας. Συμφωνείς με την ανώνυμη σκέψη μου ή όχι.
    Δε νομίζω ότι πρόσβαλε κανέναν η σκέψη μου. Εάν ναι να το συζητήσουμε.

  34. Φίλε 11:21, μπορείς να μας πείς ποιά σχόλια προσβάλουν και θίγουν συνειδήσεις; Και γιατί ακούγεται αυτό συνέχεια στον Δήμο μας; Απλά ερωτήσεις κάνω, έτσι; Θέλω να ξέρω.

  35. παιδιά μη μαλώνετε, άλωστε υπάρχουν υποψίες ότι την ευχαριστήρια επιστολή την έκαναν μόνοι τους, τελικά εκτός από ά@ρηστοι είναι και επικύνδηνοι (μμμ σωστά δεν τογρΑΨΑ);
    όσο για το κολυμβητήριο, αφού δεν μπορεί να το δουλέψει ο δήμος (κάτι για το οποίο έχει πάρει ντοκτορά), γιατί δεν το παραχωρεί στον ικανό ιδιώτη που θα το δουλέψει και θα φέρει και λεφτά στο δήμο; όταν τον βρεί να μας ενημερώσει νμε ακόμα μία ευχαριστήρια επιστολή και σφραγίδες βαλμένες σωστά, όχι ανάποδα!!!

    η ν@χτερίδα

  36. Δηλαδή έδωσε ο δήμος κάποια μύρια για να φτιάξει το κολυμβητήριο και τώρα να το δώσει σε κάποιον ιδιώτη για να πάρει τα μύρια πίσω μέσα σε 20 χρόνια…μάλιστα θαυμάσια λογική…τι να πω έχω μείνει ενεός με αυτά που διαβάζω…

  37. Φίλε Αλεξ… Κοίτα εάν δε θυμάσε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο..που οι άρχοντες μας κόπτονται πλέον για τις συνειδήσεις ΤΟΥΣ. Τόσα χρόνια το κακό και το μίσος που έχουν ποτίσει στην κοινωνία μας δεν τους νοιάζει.
    Όσο για τα σχόλια που θίγουν συνειδήσεις… Κοίτα φίλε Αλεξ στην απαξίωση στα σχόλια και στον μηδενισμό της κάθε προσπαθείας. Και τώρα απαξιώνουν οι μεν …αύριο οι δε…και πάει λέγοντας.
    Φιλαράκι …γιατί να μη το δώσουν;;; Θα καταντήσει εστία μόλυνσης και εγκατάλειψης. Δεν υπάρχει προσωπικό. Δεν μπορούν να κάνουν προσλήψεις… Κοίτα μνημόνιο… Απολύονται 5..για να προσληφθεί 1 άτομο. Κανε εσυ λογαριασμό…και πες μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog