Κυριολεκτικά πέσαμε από τα σύννεφα όταν μας εστάλει στο Loutrakiblog η ευχαριστήρια επιστολή η οποία περιγράφει το τι έγινε το 15νθήμερο που  ιδιώτης, είχε την έμπνευση να φέρει αυτόν τον κόσμο στο Λουτράκι και να προσθέσει 6000 διανυκτερεύσεις στην φετινή δύσκολη τουριστική σεζόν της πόλης!!!

Από κάποιες έγκυρες πληροφορίες γνωρίζουμε ότι οι ομάδες που ήρθαν-αν δεν ανοίγαμε το κολυμβητήριο-θα πήγαιναν αλλού, πχ στην Καλαμάτα όπως πιθανώς να ήθελαν κάποιοι,,, αλλά ύστερα από παρότρυνση ανθρώπων που έχουν πολλά να προσφέρουν στο τουρισμό του δήμου μας και από την όπως αποδείχτηκε σωστή ανταπόκριση της δημοτικής αρχής είχαμε αυτήν την πολύ μεγάλη οικονομική ένεση σε μια περίοδο που γνωρίζουμε ότι δεν πάει καλά..για να μην πούμε ότι πάμε κατά διαόλου!
Φανταστείτε τι τζίρος έγινε σε όλες αυτές τις επιχειρήσεις από μόνοι σας!!

Υποχρέωσή μας είναι πλέον να ανοίξουμε σε σοβαρή θεματική βάση ότι έχει σχέση με την τουριστική προβολή του δήμου μας και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την ιδιωτική πρωτοβουλία του νεοσύστατου Οργανισμού Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου(LTO) αλλά και όλες τις ιδιωτικές ή μη πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν να προσφέρουν για το καλό όλων μας..

Σκοπός του Loutrakiblog από την ίδρυσή του είναι ο ένας και μοναδικός,
ο πολίτης να βγάζει τα συμπεράσματα μόνος του
και όχι να χειραγωγείται από διάφορους σοφούς,ξερόλες ή πάπες της ενημέρωσης που θεωρούν τον εαυτό τους τσοπάνη και όλους τους αναγνώστες τους πρόβατα..
Αυτά ήταν τακτικές άλλων καθεστώτων,άλλων εποχών,άλλων δεκαετιών, που με πρωτεργάτες τα φερέφωνά τους πέρναγαν απόψεις,θέματα,κρίσεις,ανέβαζαν και κατέβαζαν αρχές..
Είναι τυχαίο που όλοι όσοι το παίζουν τσοπάνηδες το διατυμπανίζουν;Γιατί άραγε;Μήπως φταίμε και εμείς, όλοι μας, που τους δώσαμε κάποτε την δύναμη να το πούν, αντί να τους αφήσουμε στο περιθώριο;

Αυτά για όλους εμάς στην μεγάλη παρέα του Loutrakiblog από διαχειριστές,από σχολιαστές,από φίλους, είναι κάτι το αδιανόητο.
Σκοπός είναι να παρουσιάζουμε τα γεγονότα ως έχουν και όχι όπως τα φαντάζονται κάποιοι.
Δεν είναι ψέμμα ότι  πολλές φορές έχουμε πέσει σε λάθη αλλά με την δική σας συμπαράσταση και βοήθεια τα διορθώνουμε και για αυτό όλους εσάς τους ανώνυμους,επώνυμους,φίλους μας,,
σας ευχαριστούμε…και εννοείται ότι έτσι θα συνεχίσουμε….
Δείτε την επιστολή στο παράθυρο που σας εμφανίζεται μετά από 10-20 δευτερόλεπτα, μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση στο κείμενο από το κουμπί με το + και σμίκρυνση με το κουμπί με το -και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας…