Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θερινό σινεμά Loutrakiblog …

- Advertisement -

Για όσους φίλους μας θέλουν να δροσιστούν,παρακολουθώντας ταινία στο pc τους…
Η Οδύσσεια σε παραγωγή 1997…

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλές οι ταινίες στο PC, δε λέω… Ευχαριστούμε α.β.
    Τι καλά θα ήταν όμως να ύπήρχαν ακόμη τα παλιά θερινά σινεμά της πόλης μας (Ορφέας, Άλσος) και όχι οι πολυκατοικίες που υπάρχουν σήμερα στη θέση τους…
    Εκεί μέσα περάσαμε υπέροχες παιδικές και εφηβικές στιγμές βλέποντας ταινίες είτε "νόμιμα", είτε "λαθραία" σκαρφαλωμένοι στις μάντρες!.. Μου λείπει η ατμόσφαιρα, το γιασεμί, το δροσιστικό ποτό, καμμιά σχέση με το PC ή το DVD στο σπίτι..
    Η "Ηλέκτρα" έχει απομείνει για να μας θυμίζει κάτι από τα παλιά, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν φτάνει ένα μόνο σινεμά για μια πόλη σαν το Λουτράκι και με τόσους χιλιάδες επισκέπτες..
    Θα μου πεις, τι να σου κάνουν και οι επιχειρηματίες όταν ακόμα και αυτή η πιο απλή διασκέδαση για κάποιους έχει γίνει πολυτέλεια..
    Άσε που θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπάρχει και χειμερινός κινηματογράφος, αλλά ποιός επενδύει στην τέχνη και τον πολίτισμό τη σήμερον.. (Εδώ και στην Κόρινθο έκλεισε ο ένας από τους δύο κινηματογράφους).
    Για να μην πούμε και για κανένα θεατράκι και θεωρηθούμε και γραφικοί…

    JOHN

  2. …..και οι τέλειες πατάτες της κυρά Ζωής της Μαργέτη στον Ορφέα……να συμπληρώσω στο φίλο JOHN. Ευτυχώς που παραμένει το τέλειο pop corn στην Ηλέκτρα ακόμη…..

  3. Θα μπορούσε κάποιος να με πληροφορήσει σε ποιους δρόμους βρίσκονταν τα σινεμά Ορφέας και Άλσος; Τα θυμάμαι κι εγώ αλλά στις πρόσφατες επισκέψεις μου αδυνατούσα να βρω τους δρόμους, έχουν αλλάξει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog