Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δείτε ποιός δολοφόνησε τον Κένεντι

- Advertisement -

Ένα νέο κεφάλαιο στα μυστήρια της οικογένειας Κένεντι ανοίγουν οι κασέτες με τη μυστική εξομολόγηση της Τζάκι, σύμφωνα με την οποία πίσω από τη δολοφονία του συζύγου της στις 22 Νοεμβρίου 1963 στο Ντάλας του Τέξας ήταν ο ….
αντιπρόεδρος Λίντον Τζόνσον, ο οποίος αμέσως μετά ορκίστηκε πρόεδρος των ΗΠΑ.
Αυτό εξομολογήθηκε, όπως αναφέρει η Daily Mail, η Τζάκι Κένεντι στον ιστορικό Άρθουρ Σλέσινγκερ Τζούνιορ λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία. Ήταν μία εξομολόγηση που η ίδια είχε ζητήσει να μείνει μυστική για 50 χρόνια μετά το θάνατό της.
Το διάστημα αυτό δεν έχει ακόμη παρέλθει -η Τζάκι πέθανε από καρκίνο το 1994 σε ηλικία 64 ετών-, όμως η κόρη της Καρολάιν συμφώνησε να δοθεί νωρίτερα στη δημοσιότητα.
Το βίντεο της συνέντευξης θα μεταδοθεί για πρώτη φορά το ερχόμενο φθινόπωρο από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.
Έχουν όμως ήδη αρχίσει να βγαίνουν στη δημοσιότητα συγκλονιστικές αποκαλύψεις, όπως η κατηγορία που απευθύνει η Τζάκι εναντίον του Λίντον Τζόνσον.
Η 53χρονη σήμερα, κόρη της Τζάκι, Καρολάιν φέρεται να συμφώνησε να δώσει στη δημοσιότητα πρόωρα τις μαγνητοταινίες με αντάλλαγμα να παραιτηθεί το ABC από μία τηλεοπτική σειρά 11,5 εκατομμυρίων ευρώ με θέμα την οικογένεια Κένεντι, τίτλο “The Kennedys” και πρωταγωνίστρια την Katie Holms.
Οι κασέτες “μαρτυρούν” πως η Jackie πίστευε ότι ο αντιπρόεδρος και μετέπειτα πρόεδρος, Λίντον Τζόνσον, ήταν αυτός που, μαζί με Τεξανούς μεγιστάνες, κρυβόταν πίσω από τη δολοφονία του Κένεντι.
*24wro

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog