Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο καιρός τον 15Αύγουστο

- Advertisement -

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα και μόνο στα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων…

Η θερμοκρασία θα βρεθεί σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο δυτικοί, βορειοδυτικοί εντάσεως από 3 μέχρι 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι εντάσεως 7 – 8 μποφόρ.

Το Σάββατο η ένταση των ανέμων θα σημειώσει πτώση και η θερμοκρασία περαιτέρω άνοδο από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ και στο Αιγαίο 7. Ο καιρός θα είναι καλός και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με την θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει τοπικά και υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων.

Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι αίθριος χωρίς σύννεφα και τη θερμοκρασία σε υποφερτά επίπεδα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά θα φθάσουν τα 6 μποφόρ.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog