Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Τα ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ δεν είναι μπάσκετ, είναι πόλεμος!”

- Advertisement -

Για την ατμόσφαιρα που έζησε στα ντέρμπι των “αιωνίων” μίλησε ο Σαρούνας Γιασικέβιτσιους, που αναφέρθηκε επίσης στον Διαμαντίδη και την κόντρα του με τον Τεόντοσιτς….

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού μιλωντας σε ρωσική ιστοσελίδα:
«Κορυφαίο Ευρωπαίο πλέι μέικερ θεωρώ τον Τόνι πάρκερ, ίσως και τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Μου αρέσουν οι παίκτες που επηρεάζουν το παιχνίδι της ομάδας τους με διαφορετικούς τρόπους. Ο Διαμαντίδης είναι σπουδαίος παίκτης και ακόμη πιο σπουδαία προσωπικότητα. Ο Τεόντοσιτς; Είναι ΟΚ, αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αγαπάμε παίκτες του Ολυμπιακού!», δήλωσε ο Σάρας, ο οποίος ρωτήθηκε αν έχει αυτή την άποψη λόγω της μεταξύ τους διαμάχης στα ντέρμπι, όταν μεταξύ άλλων ο τηλεοπτικός φακός είχε συλλάβει τον Σέρβο γκαρντ να τον χτυπά στην βουβωνική χώρα. «Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε σπουδαία ιστορία οι δυο μας… Οταν παίξεις συχνά με παίκτες μέσα σε μια τόσο τρελή κατάσταση, πολλά μπορούν να συμβούν. Οτι έκανε ήταν επιλογή του… Ισως αυτό να είναι το στιλ του, αλλά το youtube συνήθως δεν λέει ψέματα».
Γενικότερα για τα «αιώνια» ντέρμπι, είπε: «Οι αγώνες ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό δεν είναι μπάσκετ. Είναι πόλεμος. Οι οπαδοί πετάνε ότι έχουν στα χέρια τους: μαχαίρια, κέρματα, μπουκάλια αναπτήρες. Αυτό είναι κάτι σύνηθες… Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και τίποτα από όσα έχω ζήσει στην ζωή μου δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό. Την τελευταία μου χρονιά στον Παναθηναϊκό παίζαμε ως φιλοξενούμενοι με τον Ολυμπιακό και στην προθέρμανση οι οπαδοί μας πετούσαν μεγάλα κομμάτια τσιμέντου.  Δεν είναι αστείο αυτό. Φαίνεται ότι οι αρμόδιοι εκεί περιμένουν να τραυματιστεί κάποιον σοβαρά για να κάνουν κάτι… Και η κατάσταση όλο γίνεται και πιο τρελή».
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog