Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ…

- Advertisement -

1 . Ακόμα και στο κατούρημα έχουμε
στόχους και μπορούμε να είμαστε αθόρυβοι,όταν θέλουμε..


02 . Το μόνο βιολογικό ρολόι που γνωρίζουμε , είναι αυτό που μας ειδοποιεί ότι αρχίζει το Champions League..

03 . Η εκάστοτε τσατίλα μας δεν οφείλεται σε μια αόριστη ορμονική τσιγκολελέτα,που εκφράζεται με τη δικαιολογία – πασπαρτού « έχω περίοδο »..
04 . Είμαστε τόσο απλοί και ειλικρινείς , ώστε να έχει σημαδέψει τη ζωή μας ένα σπάσιμο της μέσης του Νίκου Γκάλη μπροστά στον Τκατσένκο,το γκολ του Μαραντονα το 1986 ή το τελευταίο καλάθι του Μάικλ Τζόρνταν.Δηλαδή έχουμε ήρωες και δεν έχουμε πρόβλημα να το παραδεχτούμε.Ενώ οι γυναίκες έχουν μόνο ανταγωνίστριες.Και τον κομμωτή τους ως ότι πιο κοντινό στην έννοια « ήρωας»..
05 . Όταν ασπρίζουν οι κρόταφοί μας δεν αρχίζουμε φαρμακευτική αγωγή για να καταπολεμήσουμε τη χρόνια κατάθλιψη και δεν παραμυθιαζόμαστε ότι « αν τα βάψεις ,κανείς δεν θα το προσέξει »..
06 . Μπορούμε εκ του ασφαλούς να υποστηρίζουμε τις θεωρίες περί ισότητας,αφού στο κάτω – κάτω δεν κοστίζει τίποτα .Ενώ κατά βάθος ξέρουμε καλά ότι ο άντρας ήταν αυτός που ανακάλυψε τα προκαταρκτικά στο σεξ και μάλιστα τα ονόμασε « μπύρα »..
07 . Δεν υπάρχει τίποτε άρρωστο όταν δύο γυναίκες κάνουν σεξ μεταξύ τους ,αρκεί να το κάνουν μπροστά μας..
08 . Έχουμε << λόγο τιμής>>..
09 . Κατά βάθος, είναι πολύ πιο υγιές ο καλύτερος φίλος μας να λέγεται Αζόρ και να κάνει « γουφ »,από το να λέγεται « μονόπετρο » και να κάνει ενάμισι εκατομμύριο.Τουλάχιστον, σ’αυτόν που μας χάρισε τον Αζόρ δεν χρειάζεται να του κάτσουμε..
10 . Όταν λέμε « στ’αρχ**δια μου » , καταλαβαίνουν ότι κυριολεκτούμε..
11 .Τα δικά μας κριτήρια συνοψίζονται στην απλή εξίσωση « έχει ωραίο κώλο ,άρα γουστάρω » .Εκείνες ,προκειμένου ν’αποφασίσουν ,πρέπει να ξέρουν « πόσα βγάζει »,« πόσο επιτυχημένος είναι » ,« τι αμάξι οδηγεί » , « αν έχει πισίνα » και « αν είναι παντρεμένος » .Πολλή κούραση..
12 . Όταν σφίξουν τα πράγματα ,υπάρχει πάντα ένα Aγιο Όρος .Και μόνο που το ξέρουμε αρκεί..

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog