Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

NASA: Έχουμε εξωγήινες ρίζες

- Advertisement -

Μια νέα έρευνα, που πραγματοποίησαν επιστήμονες, της NASA δείχνει ότι υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες τα δομικά υλικά, για την εμφάνιση και ανάπτυξη της ζωής στη Γη, να μη δημιουργήθηκαν εντός του πλανήτη μας αλλά να έφτασαν εδώ από το Διάστημα με όχημα κάποιο μετεωρίτη, κομήτη ή αστεροειδή…

Οι επιστήμονες μελέτησαν 12 μετεωρίτες οι οποίοι δημιουργήθηκαν δισεκατομμύρια χρόνια πριν τελικά πέσουν στη Γη. Η χημική ανάλυση αποκάλυψε ότι είχαν υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα ο οποίος ως γνωστόν αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της ζωής.
Οι αναλύσεις και τα πειράματα απέδειξαν στη συνέχεια ότι η παρουσία του άνθρακα και άλλων χημικών ουσιών που σχετίζονται με τη δημιουργία της ζωής στους μετεωρίτες υπήρχε σε αυτούς ανέκαθεν και δεν σχετιζόταν με την είσοδο τους στο γήινο περιβάλλον και με τυχόν μετέπειτα «νόθευση» του περιεχομένου τους, ενισχύοντας τη θεωρία ότι οι ρίζες μας είναι … εξωγήινες.

ΠΗΓΗ: mediasoup.gr
*tsantiri
- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ρε κολλημα με τη θρησκεια θρησκοληπτος εισαι ΑΖ; Αν δεν εισαι το ιδιο λεμε αν ομως εισαι αστο γιατι υπαρχουν και αλλες θεωριες για το που προερχεται η λεξη ανρωπος αλλα τα γραμματα δηλαδη οι αριθμοι τα λενε όλα.

  2. Οχι ρε φίλε 2:53 δεν είμαι καθόλου κολλημένος με τη θρησκεία ,απλά έτσι ετοιμολογήτε η λέξη.Εγώ φταίω;
    Εξάλλου είναι εντελώς αυθαίρετο να λές οτι ο άνθρωπος προέρχετε απο τον άνθρακα επειδή είναι ίδια τα 4 πρώτα γράμματα.Και όσο για την αριθμολογία της Ελληνικής γλώσσας ,αυτή ισχύει μόνο για τα Αρχαία Ελληνικά γιατί μόνο η Αρχαία γλώσσαα ειναι αμιγός μαθηματική γλώσσα.Και μη ξεχνάς οτι η Αρχαία γλώσσα είχε ένα γράμμα παραπάνω ,αμέσως μετά το Ζ ,το δίγραμμα f( με δύο πάυλες) στη σημερινή έχειαντικατασταθεί με το στ(στο μέτρημα ) .Αρα δεν βγαίνουν σωστά οι μαθηματικές ισοδυναμίες,για να μήν αναφέρω και την αλλαγή σε πολλούς κανόνες γραμματικής αλλά και στην ορθογραφία. Αν είναι να μάθεις κάτι μάθετο σωστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog