Το μήνυμα του Γ. Καρατζαφέρη για τον Δεκαπενταύγουστο…

Στο κλεινόν άστυ θα παραμείνει τον Δεκαπενταύγουστο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος τη Δευτέρα θα μεταβεί στον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου, (Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου), όπου θα παρακολουθήσει την πανηγυρική θεία λειτουργία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Σε μήνυμά του για τον Δεκαπενταύγουστο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι «στην υπέρμαχο Στρατηγό -που τόσες φορές έχει σώσει το έθνος- γι’ άλλη μια φορά προστρέχουμε τη Χάρη Της, προκειμένου να βοηθήσει και πάλι την πατρίδα μας».

Σχολιάζοντας, εξάλλου, την κλιμάκωση της ύφεσης, ο ΛΑΟΣ κάλεσε τα κόμματα και την κοινωνία να δείξουν περισσότερη κατανόηση και ζήτησε εντατικοποίηση των προσπαθειών από όλους.

«Η κλιμάκωση της ύφεσης απαιτεί περισσότερη κατανόηση και εντατικοποίηση προσπαθειών σε όλους τους τομείς, από Κόμματα και κοινωνία», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΛΑΟΣ.

Επίσης, ο εκπρόσωπος του κομματος, Κ. Αιβαλιώτης, σχολιάζοντας την επικείμενη συνάντηση Μέρκελ-Σαρκοζί, τάχθηκε υπέρ των σκληρών αποφάσεων για να σωθεί η Ευρώπη.

Σκληρές και επώδυνες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν και στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ, ο οποίος αναφέρθηκε στην εργασιακή εφεδρεία και τις συγχωνεύσεις οργανισμών.

«Δυστυχώς, όσο επιδεινώνεται η κατάσταση στη χώρα μας και στον περίγυρό της θα λαμβάνονται όλο και πιο επώδυνες αποφάσεις», είπε ο εκπρόσωπος του κόμματος.