Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δεν άκουσαν τις εντολές των γιατρών και έσωσαν την κόρη τους

- Advertisement -
Οι γιατροί στο Λονδίνο τους είπαν να πάρουν το κορίτσι σπίτι, αφού δεν μπορούσε να γίνει τίποτα με την περίπτωσή της και σύντομα θα πέθαινε…
Όπως ήταν φυσικό, οι γονείς δυσκολεύτηκαν να δεχθούν κάτι τέτοιο, γι΄αυτό και ζήτησαν μια δεύτερη γνώμη…

Οι Graeme and Kerry Healey πήγαν μέχρι το Μπέρμινχαμ, όπου ζήτησαν από τους γιατρούς εκεί πλήρη επανεξέταση του ιατρικού ιστορικού της μικρής Millie, και τελικά έπραξαν σωστά.

Τώρα μένουν μερικές μέρες μέχρι να γυρίσει το παιδί σπίτι του. «Το να σου λένε ότι το παιδί σου δεν έχει πιθανότητες να ζήσει και να βρίσκεσαι εδώ που είσαι σήμερα δεν είναι τίποτα παραπάνω από θαύμα», λέει ο πατέρας. 



Οι εξετάσεις, πριν γεννηθεί ακόμη το παιδί, έδειξαν ότι η μικρή είχε κάποιο πρόβλημα με το αριστερό μέρος της καρδιάς, ενώ μετά τη γέννα έγινε πλήρως εμφανής η δυσχερής κατάσταση της υγείας της. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι χρειαζόταν εγχείρηση, αλλά το γεγονός ότι ήταν νεογέννητη τους έκανε σίγουρος ότι δεν θα τα κατάφερνε.

Η Millie έχει ήδη κάνει 2 εγχειρήσεις, βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα είναι στην αγκαλιά των γονιών της!

sarotiko.blogspot.com

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog