Στην ομιλία του στο χωριό Σέλερο της Ξάνθης, απαρνήθηκε το ΠΑΣΟΚ και δήλωσε «Τούρκος» και πιστός στο κατευθυνόμενο από το προξενείο εξτρεμιστικό κόμμα της μειονότητας!!!

Μάλιστα, διαμαρτυρήθηκε σφοδρά, γιατί ακόμα δεν τους έχει επιτραπεί να αυτοαποκαλούνται «Τούρκοι»!
Ο κ. Μαντατζί, στην ομιλία του, ανέφερε τα εξής: «Έχουμε προβλήματα μπροστά μας. Το να διευθετηθεί το θέμα της Μουφτείας στη Θράκη σε αυτή την περιοχή, όπως επιθυμούμε, όπως μας αρμόζει. Αλλά, για όνομα του Θεού, τόσο δύσκολο είναι να λυθεί το θέμα των βακουφίων; Μήπως οι χριστιανοί μας άφησαν τη βακουφική περιουσία; Οι δικοί μας άνθρωποι μας την άφησαν! Εμείς, όμως, ακόμα δεν μπορούμε να διοικούμε αυτή την περιουσία μας εδώ!»
Ακούει, επιτέλους, κανείς σε αυτή την κυβέρνηση; Ακούτε, κ. Παπανδρέου, ή μόνο ασχολείστε με τα μπάνια σας και τη γυμναστική σας; Αυτός είναι βουλευτής σας! Εσείς τον επιλέξατε! Ο κ. Μαντατζί δηλώνει Τούρκος και καπηλεύεται ελληνικά εδάφη και ελληνικές περιουσίες, η κ. Διαμαντοπούλου ασχολείται μόνο με την τουρκική παιδεία και τα τζαμιά και εσείς τί ακριβώς κάνετε;;; Τουλάχιστον, μετονομαστείτε σε «τουρκική κυβέρνηση» να ξέρουμε, και τυπικά πλέον, για ποιων τα συμφέροντα δουλεύετε…

Διαβάστε επίσης

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ: Δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα

 

 

prionokordela.gr