Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Φάμπρεγας στην Μπαρτσελόνα

- Advertisement -

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας αφήνει την Άρσεναλ και επιστρέφει στην Ισπανία για λογαριασμό των πρωταθλητών Ευρώπης βάζοντας τέλος σε ένα σίριαλ που κράτησε χρόνια. Το Σάββατο η παρουσίαση του στην Βαρκελώνη…
 

Τα τελευταία 5 χρόνια κάθε καλοκαίρι η ίδια ιστορία. Ο Φάμπρεγκας επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα (;), με ερωτηματικό. Φέτος ήρθε η ώρα να φύγει το ερωτηματικό και στην θέση του να μπει τελεία.

Ο 24χρονος μέσος θα φορά από την επόμενη σεζόν την φανέλα της ομάδας στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, πριν ο Βενγκέρ τον “αρπάξει” από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα το 2003.
Από τότε ο ίδιος ο Φάμπρεγκας ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να γυρίσει στην “Μπάρτσα”. Από τότε, επίσης, ποτέ δεν σταμάτησε να αποδεικνύει πόσο απαραίτητος είναι στους “κανονιέρηδες”. Γνωρίζοντας πως δεν μπορεί να τον κρατήσει άλλο στο Λονδίνο ο Αρσέν Βενγκέρ ανακοίνωσε ουσιαστικά την πολύκροτη μεταγραφή. “Όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Σάββατο”, τόνισε ο Αλσάτος τεχνικός που απέκλεισε από την αποστολή για την αναμέτρηση με τη Νιουκάστλ τον Φάμπρεγκας.
Βομβαρδισμός δημοσιευμάτων τόσο από την Αγγλία όσο και από την Ισπανία συμφωνούν πως η μεταγραφή του Φάμπρεγκας είναι τελειωμένη. Μάλιστα, το πλέον έγκυρο βρετανικό δίκτυο “skysports” μετάδωσε πως ο παίκτης θα παρουσιαστεί το Σάββατο στο Καμπ Νου από την διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης.
Η είδηση προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους της Μπαρτσελόνα που βλέπουν την ομάδα τους να δυναμώνει σε δυσθεώρητα μεγέθη τόσο με την προσθήκη του Αλέξις Σάντσες αλλά κυρίως με αυτή του Σεσκ Φάμπρεγκας.
Από την άλλη, ο πήχης φαίνεται πως χαμηλώνει στην Άρσεναλ αφού εκτός του Φάμπρεγκας σύντομα αναμένεται να αποχωρήσει και ο Σαμίρ Νασρί με πιθανότερο προορισμό την Μάντσεστερ Σίτι.

newsit.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog