Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ας βοηθήσει η Παναγία την πατρίδα μας»

- Advertisement -

Το μήνυμα του Γ. Καρατζαφέρη για τον Δεκαπενταύγουστο…

Στο κλεινόν άστυ θα παραμείνει τον Δεκαπενταύγουστο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος τη Δευτέρα θα μεταβεί στον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου, (Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου), όπου θα παρακολουθήσει την πανηγυρική θεία λειτουργία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Σε μήνυμά του για τον Δεκαπενταύγουστο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι «στην υπέρμαχο Στρατηγό -που τόσες φορές έχει σώσει το έθνος- γι’ άλλη μια φορά προστρέχουμε τη Χάρη Της, προκειμένου να βοηθήσει και πάλι την πατρίδα μας».

Σχολιάζοντας, εξάλλου, την κλιμάκωση της ύφεσης, ο ΛΑΟΣ κάλεσε τα κόμματα και την κοινωνία να δείξουν περισσότερη κατανόηση και ζήτησε εντατικοποίηση των προσπαθειών από όλους.

«Η κλιμάκωση της ύφεσης απαιτεί περισσότερη κατανόηση και εντατικοποίηση προσπαθειών σε όλους τους τομείς, από Κόμματα και κοινωνία», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΛΑΟΣ.

Επίσης, ο εκπρόσωπος του κομματος, Κ. Αιβαλιώτης, σχολιάζοντας την επικείμενη συνάντηση Μέρκελ-Σαρκοζί, τάχθηκε υπέρ των σκληρών αποφάσεων για να σωθεί η Ευρώπη.

Σκληρές και επώδυνες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν και στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ, ο οποίος αναφέρθηκε στην εργασιακή εφεδρεία και τις συγχωνεύσεις οργανισμών.

«Δυστυχώς, όσο επιδεινώνεται η κατάσταση στη χώρα μας και στον περίγυρό της θα λαμβάνονται όλο και πιο επώδυνες αποφάσεις», είπε ο εκπρόσωπος του κόμματος.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ.ΨΗΦΙΣΤΕ JEFFRY ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Α ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?

  2. s-spinos:

    και ο Χίτλερ έτσι ωραία τα έλεγε και με την ψήφο του λαού κατέλαβε την εξουσία και αιματοκύλησε τον κόσμο…

    ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?????????

  3. s -spinos,σε παρακαλώ,μην βρίεις την αδυναμία μου…με Έφη Σαρρή , Ψινάκη , Μπουμπούκο και Πλεύρη στο ψηφοδέλτιο,θα λάμψεςι στις επόμενες εκλογές…άντε και πρωθυπουργός,εθνοσωτήρα μας !!! …(κάποιος , όμως , θα είναι σε άλλη χώρα από εμάς !!!)

  4. τι να εχοχλεί περισσότερα τα "προοδευτικά" παιδιά ο Καρατζαφέρης ή η Παναγία; μια διευκρίνηση δεν θα έβλαπτε. Jeffry και ξερό ψωμί! Με τέτοια σκ… ανάμεσά μας, πολύ καλά περνάμε. Ζήτω η Ελλάς. Συγγνώμη για την ρατσιστικο – φασιστική λέξη Ελλάς, μου ξέφυγε ρε παιδιά.

  5. ο Καρατζαφύρερ δεν υποστήριξε το μνημόνιο του Jeffrey ;;; όντως,κυκλοφορούν σκατά ανάμεσα μας…συγκεκριμένα στα κεφάλια κάποιων…όσο για το "ζήτω η Ελλάς",μαζί όλοι,αρκεί να μην πετάγεται κανένα κουλό για τον γνωστό χαιρετισμό μαζί,γιατί θα θέλει κόψιμο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog