Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ποιά είναι η γυναίκα που πηδά από το παράθυρο?

- Advertisement -

Η φωτογραφία της να πέφτει από φλεγόμενο κτήριο στα χέρια των διασωστών έγινε πρωτοσέλιδο σε πολλές από τις βρετανικές εφημερίδες.Πρόκειται για την…
..Πολωνή, Μόνικα Κόντζικ, η οποία πήδηξε από το παράθυρο για να σωθεί από το διαμέρισμά της στο Κρόιντον, κατά την διάρκεια των βίαιων συγκρούσεων την Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον Guardian την διάσημη πλέον φωτογραφία τράβηξε η φωτογράφος Εϊμι Γουέστον, το βράδυ της Δευτέρας (WENN.com)

Οι φίλοι της αποκάλυψαν τον τρόπο που σώθηκε η Μόνικα από το διαμέρισμά της, το οποίο είχε γεμίσει καπνούς και πώς έγινε η εικόνα – σύμβολο των συγκρούσεων.

Η τρομαγμένη Πολωνή, που ήρθε στο Λονδίνο το Μάρτιο, φώναζε για βοήθεια από το παράθυρο του διαμερίσματος πρώτου ορόφου, όπου διέμενε, καθώς η φωτιά που είχε καταστρέψει το διπλανό κατάστημα επίπλων, απειλούσε τα παρακείμενα κτήρια.

Προφανώς, οι αψηφώντας τις οδηγίες της αστυνομίας να μην πλησιάσει κοντά στις φλόγες, οι φίλοι της δήλωσαν ότι πέρασαν μέσα στους πυκνούς καπνούς και την έντονη ζέστη στην Τσερτς Στριτ και δημιούργησαν ένα μεγάλο στρώμα με μαξιλάρια προκειμένου να προσγειωθεί πάνω του.

Οσοι παρακολουθούσαν την σκηνή φώναζαν ‘πήδα’ την ώρα που η 32χρονη Μόνικα κατάφερνε να βγει από το παράθυρο, να γλιστρά στην τέντα του καταστήματος που βρισκόταν από κάτω και να προσγειώνεται στα χέρια ενός Ρουμάνου άνδρα, που τον έλεγαν Αντριάν. Στο σημείο έσπευσε για βοήθεια και η αστυνομία.

Η φωτογραφία της να πηδά από φλεγόμενο κτήριο στο Κρόιντον έγινε πρωτοσέλιδο σε πέντε εθνικές εφημερίδες της Βρετανίας το πρωί της Τρίτης

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του γειτονικού ινστιτούτου που φτιάχνει τατουάζ, η 32χρονη δεν ήταν σε θέση να διαφύγει από τις σκάλες όπως οι υπόλοιποι ένοικοι, καθώς το κτήριο γέμισε πολύ γρήγορα με πυκνούς καπνούς.

Η φωτογραφία της να πηδά από φλεγόμενο κτήριο στο Κρόιντον έγινε πρωτοσέλιδο σε πέντε εθνικές εφημερίδες της Βρετανίας το πρωί της Τρίτης

Μέσα στον καπνό και το κομφούζιο υπήρξαν διαφωνίες για το ποιος έπιασε τελικά την Μόνικα. Κάποιοι αυτόπτες πιστεύουν ότι την έπιασε ένας από τους αστυνομικούς, ωστόσο ο Αντριαν ισχυρίζεται ότι προσγειώθηκε στα δικά του χέρια.

Δήλωσε ότι ήταν σοκαρισμένη, αλλά δεν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, παρά μόνον συναντήθηκε με τον φίλο της που την οδήγησε στο σπίτι της αδελφής της.

Πηγή: The Guardian

*tsekouratoi

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog