Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η. Μοσίαλος: Απαράδεκτες οι αποφάσεις της ΕΠΟ

- Advertisement -

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλ. Μόσιαλος δήλωσε πως οι αποφάσεις των Επιτροπών της ΕΠΟ είναι απαράδεκτες και πως η επίσημη πολιτεία θα βγάλει σύντομα ανακοινώσεις…
 

Η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ που άλλαξε την ποινή για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα, φαίνεται πως έχει ενοχλήσει την Κυβέρνηση. Αυτή η ενόχληση εκφράστηκε και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλ. Μόσιαλος, ο οποίος δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό:

“Εγώ σας είπα τι πιστεύει ο ελληνικός λαός. Είναι σαφές, ότι όταν υπάρχει τόσο μεγάλη δυσαρμονία μεταξύ των αποφάσεων της ΟΥΕΦΑ και της αθλητικής δικαιοσύνης, πως υπάρχει ένα τεράστιο θέμα. Όχι μικρό θέμα, ένα τεράστιο θέμα.


Είναι απαράδεκτες οι αποφάσεις. Από κει και πέρα η αθλητική δικαιοσύνη δεν είναι υπηρεσία του ελληνικού δημοσίου, όπως γνωρίζετε, εντάσσεται στις γενικότερες διεθνείς διαδικασίες της ΟΥΕΦΑ.


Αλλά, από κει και πέρα, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα πρέπει να κρίνουμε αυτές τις αποφάσεις κι ότι η Πολιτεία δε θα πρέπει να κάνει αυτό που μπορεί να κάνει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της και των εργαλείων που έχει”, είπε αρχικά στον Real fm 97.8 και συμπλήρωσε πως ο υπουργός Πολιτισμού θα κάνει πολύ σύντομα τις σχετικές ανακοινώσεις.

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την απόφαση, τόνισε: “Υπάρχει κανένας Έλληνας πολίτης που να είναι ικανοποιημένος; Οι Έλληνες πολίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αν εξαιρέσει κανείς τους αθλητικούς δικαστές και ορισμένους παράγοντες, που δεν πρέπει να είναι πάνω από 200 σε όλη τη χώρα, όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες θεωρούν ότι οι αποφάσεις αυτές είναι εξαιρετικά απαράδεκτες. Αυτή είναι η δική μου άποψη”.

Σχετικές ανακοινώσεις έβγαλαν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία τονίζουν όμως πως ευθύνη έχει το κυβερνών κόμμα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog