Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

To Sex And The City επιστρέφει στις οθόνες

- Advertisement -

Χαράς ευαγγέλια για τις φανατικές (και τους φανατικούς) του διάσημου σίριαλ Sex And The City. Οι παραγωγοί του σε μία συνάντηση στο Χόλιγουντ την περασμένη εβδομάδα συμφώνησαν να ξαναβγάλουν το δημοφιλές σίριαλ στη μικρή οθόνη, με καινούρια -εννοείται- επεισόδια…

Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας Darren Star δεν είπε ακόμα το ναι αλλά όλοι οι υπόλοιποι έχουν συμφωνήσει στην… τηλεοπτική λύση. Παραγωγός θα είναι η ίδια η Sarah Jessica Parker, που δείχνει ανακουφισμένη με αυτή τη λύση. Η αγαπημένη ηθοποιός ήθελε πολύ ακόμα μία συνέχεια στο Sex And The City, αλλά την ίδια στιγμή είχε απογοητευτεί από τις πολύ κακές κριτικές που είχε λάβει η δεύτερη ταινία που είχε βγει στους κινηματογράφους, έτσι η τηλεοπτική προοπτική την αφήνει απολύτως ικανοποιημένη.

Ετσι νέα ταινία δεν θα βγει στους κινηματογράφους, τουλάχιστον όχι σύντομα. Σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια οι παραγωγοί θα ετοίμαζαν μία ταινία για τις 4 πρωταγωνίστριες σε νεαρή ηλικία. Μην τρομάζετε, δεν θα έπαιζαν οι ίδιες (πόσα θαύματα να κάνουν πια οι έρμοι οι πλαστικοί χειρουργοί!). Τους ρόλους τους θα αναλάμβαναν οι Elizabeth Olsen (Carrie), Blake Lively (Samantha), Selena Gomez (Charlotte) και Emma Roberts (Miranda).

protothema.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog