Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αποκλεισμος Παπανικολαου

- Advertisement -

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ:ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ.ΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

  2. Σωστα κ. Μπακο ενα βημα την φορα μπροστα ,ξεχασατε να αναφερθητε στα 10 πισω που κανετε ,επι μονιμου η" κανω λαθος?
    Ευτυχως που ηρθε ο δημαρχος της χαιρετουρας και θα τυχετε ανταποκρισης, να σας ανοιξει τα παρκινκ που πληρωνετε, που περιμενετε απο Μα.ι.ο και βαλε και αφηστε τους " προηγουμενους "κ. Λογοθετη δεν ειναι "προηγουμενοι " ειναι αυτοι μου αναμορφωσαν το Λουτρακι ,και που τολματε να αναφερεσθε με υπονοουμενα.
    μηπως να σας αφησουν αγαπητε μου να πατε για μπανιο γιατι δεν βλεπω στο θεμα καμμια προοπτικη ?
    Και αφου ειχε σκοπο να μεταφερει τα δρωμμενα ο κ. Μπακος στον δημαρχο και να συναποφασισουν ,που στο καλο βρεθηκε ο κ. Λογοθετης
    και για πιο λογο εφυγε απο το γραφειο του ,αδειαζοντας τον κ. Μπακο? Γιατι δεν ερχοταν απο την αρχη ο κ. Λογοθετης να τα ακουσει απο πρωτο χερι αλλα εστειλε αντιπροσωπο ,που ταυτοχρονως τον ακυρωσε ? αληθινα δυσκολευομαι να το καταλαβω ,αν και διαθετω τις αναλογες προ.υ.ποθεσεις .
    κ. Μπακο μαλλον βλεπω ,οτι οσο καλες προθεσεις και αν εχετε χανετε τον χρονο σας !!!!
    καλο βραδυ

  3. Ευχαριστώ για το σχόλιο και για την παραδοχή των καλών μου προθέσεων.
    Επί του θέματος (όχι ότι κάνει διαφορά, αλλά…) δεν υπήρχε συνεννόηση με τον δήμαρχο για να πάω ή να πάει. Ενημερώθηκα από φίλους εξ Αθηνών που μένουν στην περιοχή και πήγα ως όφειλα, γιατί τα 3 εκ των αιτημάτων τους ούτως ή άλλως είναι δίκαια.
    Για το αν χάνω τον χρόνο μου, χμμμ…Θα σου πω πως το βλέπω και πως είναι ο χαρακτήρας μου. Σε πολλά δεν συμφωνώ (και το δείχνω με επώνυμες και ενυπόγραφες τοποθετήσεις μου, αλλά και επισημάνσεις ακόμα και στο ΔΣ), ενώ σε άλλα θα ήθελα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Αυτό τι σημαίνει; Τα παρατάς ή κάθεσαι και παλεύεις για να γίνουν έστω κάποια καλά για τον τόπο και τους δημότες. Όπως έχει δει κάνω αγώνα να προωθηθεί η σπουδαιότητα της ανάπτυξης και του τουρισμού στην περιοχή, και θα τον συνεχίσω άσχετα αν κάποιοι ποιούν την νήσσα. Επίσης κάνω αγώνα μέσα από τοποθετήσεις μου στο ΔΣ για την βελτίωση της λειτουργίας της Λουτράκι Α.Ε, γιατί πρέπει να παίξει τον ρόλο της ειδάλλως…. Τέλος προσπαθώ μέσα από το τοπικό συμβούλιο να πάρουμε αποφάσεις γνωμοδοτήσεις για σημαντικές παρεμβάσεις στην περιοχή, και ήδη έχουμε κάνει 30 τέτοιες παρεμβάσεις με ομόφωνες αποφάσεις (προς τιμήν όλων). Και θα συνεχίσω να είμαι εκεί (όσο με αφήσουν) για να προσπαθώ να πιέζω για να υλοποιούνται.
    Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου, και με γνώμονα αυτό θα πορευτώ. Το άσχημο θα είναι να τα παρατάς και απλά να περνάς απέναντι. ΟΚ, σεβαστό και αυτό, όμως εγώ το βλέπω ότι αν μπορώ να προσφέρω κάτι, θα το κάνω. Και αυτό είναι το μόνο που ζητώ να σεβαστούν σε εμένα (όχι πόσο τα κατάφερα ή πόσα λάθη μπορεί να έκανα -όλοι κάνουν-, αλλά ότι το παλεύω).

    MiFi & Alex sorry για το μακροσκελές του θέματος, αλλά ηταν ευκαιρία να τα γράψω και ευχαριστώ όπως πάντα για την φιλοξενία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog