Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Τύπου και φωτογραφίες από το Ολοήμερο Φεστιβάλ στο Φλάμπουρο

- Advertisement -

Δείτε…

στο πλαίσιο που σας εμφανίζεται μετά από 10-20 δευτερόλεπτα… Μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση στο κείμενο από το κουμπί με το (+) και σμίκρυνση με το κουμπί με το (-). Κάντε scroll με το ποντίκι σας ή κατεβάστε την μπάρα στα δεξιά του κειμένου για να δείτε τις φωτογραφίες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ A-LIVE ART & MUSIC FESTIVAL

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλα ηταν για αρχη!και εις αλλα με υγεια για τους διοργανωτες! δεν θα μας πει ομως και καποιος υπευθυνος γιατι ο frontman των puressence ξεκινησε με νευρα πετωντας το μπουκαλι με το νερο μετα απο μια γουλια μπροστα απο το κοινο, να τραγουδα εκνευρισμενα, και να ακουγεται να λεει μετα το τελος του 1 ου τραγουδιου στο μικροφωνο big problem…καποιος να μας απαντησει…

  2. ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΕΦΕΡΑ! ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ HEADLINER GRUP ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

  3. Αυτός ο εκνευρισμός που λες φίλε μου επειδή το παρατήρησα κι εγώ ήταν κάτι της στιγμής απότι κατάλαβα γιατί κι εγώ εκεί μπροστά ήμουν μέχρι το τέλος και αντιθέτως ο άνθρωπος μας ευχαρίστησε και στα Ελληνικά ακόμα πόσες φορές κι έδειξε την αγάπη του προς το κοινό, επίσης μας ευχαρίστησε ακόμα και για την υπομονή μας επειδή ήταν ήδη αργά, γι' αυτό λοιπόν να κοιτάμε το δάσος και όχι το δέντρο σε τέτοιες περιπτώσεις. Μπράβο στους διοργανωτές, πάντα τέτοια.

  4. παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν (αναμενόμενο σε τέτοιας διάρκειας και μεγέθους εκδήλωσης),χίλια μπράβο στα παιδιά…εμείς πρέπει να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες,μπας και δούμε καμιά αλλαγή σε αυτή την νεκρόπολη…και πάλι μπράβο,παιδιά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog