1. Είναι μύθος το ότι οι άντρες όταν γνωρίζουν
μια γυναίκα σκέφτονται ΜΟΝΟ το πως θα την ρίξουν στο κρεββατι. Υπάρχουν και άλλα έπιπλα στο σπιτι..
2. Όταν δείς έναν άντρα να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου σε μια γυναίκα, ή η γυναίκα είναι καινούργια ή το αυτοκίνητο...

3. Όταν ένας άντρας λέει ότι είναι πιστός, είναι γιατί διαδίδει το όνομα του Κυρίου στα χείλη άλλων γυναικών!
4. Ο άντρας δεν μπορεί να υποκριθεί τον οργασμό. Μπορεί όμως να υποκριθεί ολόκληρη την σχέση!
5. Αν δείς άντρα σε μπαλκόνι να ποτίζει τις γλάστρες, προφανώς τα φυτά καπνίζονται
6. Οι άντρες δεν κάνουν ποτέ λάθη. Απλά αποκλείουνν σταδικά όλους τους τρόπους που δεν λειτουργούν καλά..
7. Οι άντρες δεν λένε ποτε ψέμματα, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, δεν λένε ποτε ΚΑΛΑ ψεμματα.
8. Είναι μύθος οτι οι άντρες δεν σκέφτονται σοβαρά τον γάμο. Ανέφερε την λέξη ΓΑΜΟΣ σε ένα άντρα και θα δείς πως θα σοβαρέψει ξαφνικά.
9. Όταν ένας άντρας λέει οτι παντρεύτηκε με κλειστά τα μάτια, εννοεί ότι το ένα του το είχε κλείσει ο πατέρας της και το άλλο ο αδερφός της.
10. Οι περισσότεροι άντρες νομίζουν ότι οι γυναίκες είναι το ίδιο περίπλοκες με την μέθοδο Μπράιγ.. Τις αγγίζουν, αλλά αν δεν τυφλωθούν απο έρωτα δεν μπαίνουν στον κόπο να μάθουν να τις διαβάζουν..
11. Σε αντίθεση με τις γυναίκες, στους άντρες αρέσει να μαγειρεύουν γιατί κανείς δεν τους υποχρεώνει να το κάνουν.
12. Στους άντρες δεν αρέσει να μοιράζονται τις σεξουαλικές εμπειρίες τους με άλλους άντρες. Μοιράζονται τα κινητά τους, γιατί μια εικόνα χίλιες λεξεις .
13. Αν ψάξεις το πρώτο κινητό με κάμερα που είχε ένας άντρας είναι σίγουρο οτι θα βρείς έστω και μια φωτογραφία το «πουλί» του ανφας, για να δοκιμάσει την λειτουργία της κάμερας.
14. Οι άντρες είναι απο την φύση τους αλτρουιστές. σε έναν κόσμο που οι γυναίκες είνα περισσότερες απο τους άντρες, φροντίζουν για την δική τους «ανακύκλωση» για το καλό του κοινωνικού συνόλου
15. Οι άντρες πιστεύουν ότι έχουν τηλεπαθητικές ικανότητες. Όταν βλέπουν μπάλα δίνουν οδηγίες στους παίκτες εξ αποστάσεως και μάλιστα γίνονται έξαλλοι όταν αυτοί δεν τους ακούνε.
16. Ο άντρας έχει μια εμμονή να διαβάζει πάντα πρώτος την εφημεριδά το πρωί. Αν δείς άντρα με χθεσινή εφημερίδα, μάλλον έχει τελειώσει το χαρτί υγειάς.
17. Ο άντρας δεν δέχεται οδηγίες σε 3 πράγματα.. Στο τάβλι, στις ρακέτες και στην οδήγηση. Στο σέξ γεννιούνται με ενσωματωμένο manual απο τον κατασκευαστή, καθότι και ο Ίδιος Άντρας.
18. Ο άντρας προτιμά να ανοίξει συζήτηση με την κοπέλα του GPS παρά να παραδεχετεί ότι χάθηκε.
19. Οι άντρες δεν φοβούνται ΤΙΠΟΤΑ, άλλα άμα έπρεπε να κάνουν αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι πρίν πανε φαντάροι, είναι σίγουρο ότι δεν θα γινόντουσαν πόλεμοι.
20. Ο άντρας παίρνει προσωπικά κάθε κατάσταση. όταν βλέπει κάποιον, ακόμα και σε ταινία, να τον κλωτσάν στα !@#$ αντιδρά λες και κλώστησαν τον ίδιο.

by Teo