Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αλλεργική στο… σπέρμα του άντρα της!

- Advertisement -

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε ένα νιόπαντρο ζευγάρι την πρώτη κιόλας νύχτα του γάμου του, όταν η σύζυγος ανακάλυψε ότι ήταν αλλεργική στο σπέρμα του αγαπημένου της…

Και μη νομίσετε ότι ο Μάικ και η Τζούλι Μπόιντ από το Εϊμπροτζ της Πενσιλβάνια περίμεναν την πρώτη νύχτα του γάμου τους για να κάνουν σεξ, αφού ήταν μαζί δύο χρόνια.

Ομως εκείνο το πρώτο βράδυ της νέας ζωής που ξεκινούσαν μαζί αποφάσισαν να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις, μιας που επιθυμούσαν και οι δύο να αποκτήσουν σύντομα παιδί. Λογάριαζαν όμως χωρίς…
τον ξενοδόχο, αφού η Τζούλι σχεδόν ταυτόχρονα με την επαφή ένιωσε αφόρητους πόνους, σαν να είχε βελόνες μέσα στο σώμα της.
Το ίδιο οδυνηρό αποτέλεσμα είχαν και οι επόμενες επαφές τους, οπότε ξεκίνησαν μαραθώνιο επισκέψεων σε γιατρούς και εξετάσεων. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι πόνοι της Τζούλι προέρχονταν από το σπέρμα του Μάικ. Η Τζούλι πάσχει από υπεραισθησία στο σπερματικό πλάσμα. Το σώμα της αναγνωρίζει το σπέρμα σαν μια άγνωστη πρωτεΐνη, όπως για παράδειγμα ένας αλλεργικός τη γύρη.
Το χειρότερο όμως ήταν ότι οι γιατροί εξήγησαν στο ζευγάρι ότι θα πρέπει να εγκαταλείψει το όνειρο της απόκτησης παιδιού, όχι μόνο επειδή εκείνη είναι αλλεργική στο σπέρμα του άντρα της, αλλά κι επειδή ο οργανισμός της το καταστρέφει.
xamaileon news
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog