Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γνωστές Ελληνίδες μαμάδες στην παραλία με τα μικρά τους!

- Advertisement -

Όμορφες, επιτυχημένες και μαμάδες. Οι κυρίες της showbiz, απολαμβάνουν τις διακοπές τους με τα παιδιά τους και αποδεικνύουν πως η καριέρα μπορεί να συνδυαστεί με τη μητρότητα…

Αποδεικνύουν και κάτι άλλο όμως. Πως και το υπέροχο, καλλίγραμμο σώμα συνδυάζεται με τη μητρότητα.

Στιγμές χαράς, διασκέδασης και πολλή αγάπης. Οι περισσότερες μαμάδες celebrities ζούνε την κάθε στιγμή με τα μικρούλια τους και είναι άνετες στον φωτογραφικό φακό όταν θα βρεθεί μπροστά τους στην παραλία.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν αποχωρίζεται ποτέ τον γιο της. Όπου και να πάει, ακόμα και στο πρωινό του “Μες την καλή χαρά” που παρουσιάζει με την Ναταλία Γερμανού τον έχει πάντα μαζί της. Έχει δηλώσει επανειλημμένες φορές πως είναι τα πάντα για εκείνη ο μικρός Φίλιππος. Ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης, έχει πει σε μια από τις συνεντεύξεις του ότι θέλει να κάνουν κι άλλο παιδί ώστε να αφήσει η Σίσσυ ήσυχο τον Φίλιππο!
Στη Σκιάθο που είχε πάει για λίγες μέρες με την καλή της φίλη και εγκυμονούσα Δέσποινα Καμπούρη, είχε μαζί και τον γιο της φυσικά και δεν το άφηνε λεπτό από μάτια της. Η παραλία γέμισε με παιχνίδια, φωνές, γέλια και βουτιές του Φίλιππου.
Δέσποινα Βανδή

Η λαμπερή τραγουδίστρια μετά από 2 εγκυμοσύνες έχει ένα υπέροχο καλογυμνασμένο σώμα και προσέχει πολύ τον εαυτό της. Παρά τις πολλές υποχρεώσεις της στα νυχτερινά μαγαζιά που τραγουδάει, πάντα καταφέρνει να βρίσκει χρόνο για την 7χρονη Μελίνα και τον 4χρονο Γιωργάκη. Η Δέσποινα λίγες μέρες πριν βρέθηκε στην παραλία της Πάρου με τα δύο αγγελούδια της και απόλαυσαν το μπάνιο τους στα γαλανά νερά του Αιγαίου, χωρίς τον μπαμπά τους που είχε κάποιες δουλειές στην Αθήνα.
Έλλη Κοκκίνου

Η σέξι μαμά Έλλη μπορεί τον τελευταίο καιρό να ξαναζεί τον έρωτα με τον νεαρό μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη, αλλά ο μεγάλος έρωτας της ζωής της είναι ένας… ο γιος της! Λίγες μέρες πριν έκανε το πρώτο της μπάνιο μαζί με τον μικρό Αλέξανδρο και δεν έλειψαν από την παραλία οι βουτιές, τα παιχνίδια στο νερό και στην άμμο αλλά και το κυνηγητό. Η Έλλη του έχει απίστευτη αδυναμία και απολαμβάνει την κάθε στιγμή που τον βλέπει ευτυχισμένο.
Καίτη Γαρμπή

Η γνωστή τραγουδίστρια αφιερώνει αρκετό χρόνο στον 11χρονο γιο της για παιχνίδια αλλά και βόλτες στη φύση. Πρόσφατα πήγαν οικογενειακώς στη Μύκονο διότι ο Διονύσης Σχοινάς θα εμφανίζεται όλο το καλοκαίρι μέχρι τέλος Αυγούστου στο beach bar-restaurant Cantina. Μπάνιο στις όμορφες παραλίες του νησιού και διακοπές!!!
Ελένη Μενεγάκη

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης θα περάσει το περισσότερο μέρος των διακοπών της στην Άνδρο με τα παιδιά της, τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο αλλά και τον αγαπημένο της. Η Ελένη παρά τις πολλές υποχρεώσεις της φροντίζει πάντα να περνάει αρκετό χρόνο με τα παιδιά της. Είναι μια γυναίκα που όπως έχει αποδείξει μπορεί να συνδυάσει σωστά όλους τους ρόλους που καλείται μια γυναίκα να έχει… 
Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά και ο σύζυγός της φαίνεται πως διανύουν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής τους, μιας και τώρα στην παρέα τους προστέθηκε και ο Λίαγκας junior! Μετά το τέλος της εκπομπής τους πήγαιναν για μπάνιο σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο στην παραλία της Βουλιαγμένης μαζί με τον μικρό τους. Φυσικά, απόλαυσαν και κάποιες μέρες διακοπές στην Ελούντα. 
Ευγενία Μανωλίδου

Η Ευγενία είναι μια πολύ προστατευτική μαμά που φροντίζει και προσέχει και τα 3 παιδιά της όσο περισσότερο μπορεί. Λίγες μέρες πριν η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στην παραλία της Λευκάδας με τον σύζυγό της και τα παιδιά της Αλέξανδρο, Θεοδώρα και Περσέα. Τα παιδιά μαζί με την μαμά έκαναν μπάνιο, έπαιξαν στην άμμο, διασκέδασαν στην παραλία.
Κατερίνα Λάσπα

Η Κατερίνα Λάσπα και ο σύντροφός της, Νεκτάριος Νικολόπουλος βρέθηκαν στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές μερικές μέρες πριν γιορτάσει η κορούλα τους τα πρώτα της γενέθλια. Η αγαπημένη ασχολία της Κατερίνας είναι οι βόλτες με την κορούλα της.
freegossip.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog