Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι μικρού νησιού του Ειρηνικού

- Advertisement -

Οι κάτοικοι ενός μικρού νησιού του Ειρηνικού ωκεανού έχουν μείνει άφωνοι και συγκλονισμένοι καθώς πραγματοποιήθηκε…

η πρώτη ληστεία στον τόπο τους!!!

Οι κάτοικοι του Aitutaki, στις Νήσους Cook, είναι κατά 114 948 ευρώ φτωχότεροι, αφού η τράπεζα έγινε στόχος ληστών.

Το νησί με πληθυσμό 1800 κατοίκων, φημίζεται για τις περισσότερες εκκλησίες ανά κάτοικο στον κόσμο, κάτι που δεν φάνηκε να πτοεί τον αδίστακτο ληστή. Το «έγκλημα» έχει προκαλέσει αναστάτωση στις τοπικές αρχές, μιας και δεν έχουν ξαναντιμετωπίσει κάποιο παρόμοιο περιστατικό.

Από την άλλη μη φανταστείτε κάποια κινηματογραφική ληστεία, μιας και το μόνο που είχε να κάνει ο ληστής ήταν να παραβιάσει ένα και μόνο λουκέτο. Οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν πως κλάπηκε ένα αρκετά μεγάλο ποσό, ωστόσο δεν επιβεβαίωσαν τις ιστορίες περί ενός μόνο λουκέτου.

Πάντως τόσο το συγκεκριμένο κατάστημα, όσο και οι υπόλοιπες δύο τράπεζες στο νησί αύξησαν τα μέτρα ασφαλείας τους για παν ενδεχόμενο.

Ο δήμαρχος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Ζηλανδίας, θεωρεί ότι ο ληστής δεν πρέπει να ήταν ντόπιος μιας και οι περισσότεροι από τους κατοίκους ήταν και οι καταθέτες της τράπεζας.

Οι κάτοικοι με τη σειρά τους, δηλώνουν απίστευτα απογοητευμένοι, άλλωστε είναι και πολύ θρησκευόμενοι άνθρωποι, σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε ακόμα και ο τουρισμός παραλύει την Κυριακή και όλα είναι κλειστά.

newsbeast.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog