Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΦΙΛΙΚΟ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ – ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 3-2

- Advertisement -

Νικηφόρα ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, καθώς
 επιβλήθηκε 3-2 του ΠΑΟ Λουτράκι, αλλά δυσκολεύτηκε αρκετά, ειδικά στο πρώτο μέρος.


Οι παίκτες του Παντελή Κουρούπη, είχαν όρεξη, προσπάθησαν, αλλά εμφανίστηκαν και κουρασμένοι, εξαιτίας των προπονήσεων που κάνουν.
Από την άλλη πλευρά, οι «οράνιε», έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, ενώ είναι πιο έτοιμοι, καθώς έχουν δώσει και άλλα φιλικά μέχρι στιγμής, ενώ δεν έδειξαν κουρασμένοι αν και το Σάββατο έπαιξαν με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, τον οποίο και συνέτριψαν με 0-6, χάρη σε δύο γκολ των Μίχα, Χρυσαφίδη και από ένα των Δημάκη, Τσουμάνη.



Οι οράνιε μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν, μόλις στο 2’ με δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή, του Μίμη Χρυσαφίδη.
Ο Ατρόμητος όμως, ισοφάρισε γρήγορα, όταν στο 6’ ο Κριαράς εκτέλεσε φάουλ και ο Πανακούλιας με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου.
Στο 35’ τραυματίστηκε ο Αποστολάκης και αποχώρησε με φορείο, ενώ διακομίστηκε στο νοσοκομείο, καθώς υπήρξαν φόβοι για μεγάλη ζημιά. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και διάστρεμμα στον αστράγαλο.
Οι «οράνιε» πάντως δεν πτοήθηκαν και πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ με νέο τέρμα του Χρυσαφίδη στο 40’με κεφαλιά.
Πριν βγει το ημίχρονο όμως, ο Μυργιώτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Παππάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έκανε το 2-2.
Στην επανάληψη και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όσους παίκτες είχαν στη διάθεσή τους, κάτι που έριξε το ρυθμό.
Το τελικό 3-2, «έγραψε» ο Χρήστος Τσουμάνης στο 80’ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Θοδωρή Γεώργαρη.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του Χιλιομοδίου, ίσως να κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός αμυντικού.
Επόμενα φιλικά για τον Ατρόμητο, το ερχόμενο Σάββατο με Εθνικό Ξυλοκέριζας, όπου θα χρησιμοποιηθούν περισσότερο οι «ρεζέρβες», ενώ οι βασικοί αναμένεται να αγωνιστούν την Κυριακή 28/8, στο ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά, στις 18:00.
Τέλος την Δευτέρα 22 Αυγούστου, ο σύλλογος διοργανώνει λαϊκή πανήγυρη, πλατεία του χωριού, με τον Ανδρέα Κωνσταντινόπουλο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΊΟΜΟΔΙΟΥ: Σκούπας, Μπαλής, Αγγελίδης, Παππάς, Κορδαλής, Κριαράς, Πανακούλιας, Ντοντάη, Μυργιώτης, Ξύδης, Κουσκουνάς
Έπαιξαν και οι: Σταθόπουλος, Μαστρογιαννόπουλος, Χόντια Ν., Μαζιώτης, Τσουμάνης Χ., Φαρμάκης, Γεώργαρης Θ., Κοντογιάννης Ν., Γόγολας, Τσουμάνης Δ., Κοντογιάννης Θ.
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Παναγιωτόπουλος, Νούλας, Ανδρεατίδης, Δημαράκης, Πανταζής, Μαυρέλης, Μίχας, Αντωνίου, Αποστολάκης, Χρυσαφίδης, Παυλάτος
Έπαιξαν και οι: Κορδώσης, Τσωκος, Γιαννακούλης, Τσατσόπουλος, Τσουμάνης, Σέγκας, Γκαρμίρης, Γεώργας 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog