Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ναυάγησε η μεταγραφή του Μακούν

- Advertisement -

Ανεβαίνει ο Εστράδα στη λίστα του Βαλβέρδε…
 

Η Δευτέρα, τελικά, δεν συνδυάστηκε με καλά μαντάτα για την ομάδα του Ολυμπιακού όσον αφορά στην υπόθεση της απόκτησης του Ζεάν Μακούν. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την προσπάθειά τους, αλλά με τον Καμερουνέζο άσο προέκυψε νέα διαφωνία, η οποία άλλαξε τελείως τα δεδομένα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία και με την Άστον Βίλα για τον δανεισμό του παίκτη και το ποσό της ρήτρας απόκτησης του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι. Κι όμως, το πρόβλημα ήρθε από τον Μακούν.

Ο παίκτης διαφώνησε με τον Ολυμπιακό για το τι πρόκειται να συμβεί μετά το τέλος του δανεισμού του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής επιθυμούσε μετά το τέλος του δανεισμού να επαναδιαπραγματευθεί με τους «ερυθρόλευκους», την στιγμή που οι Πειραιώτες ήθελαν να έχουν «δεμένο» τον παίκτη με συμβόλαιο και απλώς να ενεργοποιούσαν με την Άστον Βίλα την απόκτησή του.

Πλέον, οι πιθανότητες για να προχωρήσει η περίπτωση του Μακούν είναι αρκετά περιορισμένες και έτσι αναγκαστικά στον Πειραιά στρέφονται σε άλλες λύσεις για να καλύψουν το κενό που έχει εντοπιστεί στη θέση του αμυντικού χαφ.

Αυτόματα το όνομα του Εστράδα ανεβαίνει αρκετά στη λίστα των υποψηφίων «ερυθρόλευκων». Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει καλή άποψη για τις ικανότητες του παίκτη. Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί και η περίπτωση οι Πειραιώτες να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει βγάλει από το μυαλό του το ενδεχόμενο απόκτησης του Ορμπάιθ τον οποίο εκτιμά αρκετά και έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει συνεχείς επαφές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ωστόσο σε συνάντηση που αναμένεται να έχουν αύριο –σε συνδυασμό με το αγιασμό στο προπονητήριο του Ρέντη.

Σε αυτή θα «βάλουν κάτω» όλες τις περιπτώσεις παικτών για την θέση του αμυντικού χαφ και θα ληφθούν οι αποφάσεις για το «που» θα επικεντρωθούν οι προσπάθειες μετά από τις αρνητικές εξελίξεις στο θέμα του Μακούν.

πηγή: sportfm

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog