Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα 17,5 εκ. τα έσοδα από το γάμο Χάμφρις -Καρντάσιαν

- Advertisement -

Ο Κρις Χάμφρις παντρεύτηκε την Κιμ Καρντάσιαν, έγινε μπατζανάκης του Λαμάρ Όντομ, φρόντισε ωστόσο να βγάλει κι έναν τόνο λεφτά από την εκδήλωση. Στα 17,5 εκατομμύρια δολάρια ανήλθαν τα έσοδα!…

Η αλήθεια είναι πως ο σούπερ σταρ των Νιου Τζέρσι Νετς και η TV περσόνα θέλησαν να δημιουργήσουν ένα παραμυθένιο γάμο κι όσοι βρέθηκαν σ’ αυτόν μπορούν να το πιστοποιήσουν. Άλλωστε, το θέαμα είναι ο τομέας στον οποίο και οι δύο ειδικεύονται. Για να στήσουν τον όλο γάμο όπως ήθελαν, λέγεται πως μπορεί και να ξόδεψαν 20 εκατομμύρια δολάρια, κατάφεραν όμως, να πάρουν τα 17,5 πίσω. Κι αν αποδειχτούν σωστό business couple, τότε τους ήρθε ίσα βάρκα ίσα πανιά, αφού: έλαβαν 15 εκατομμύρια δολάρια από το E! που έδειξε σε δύο μέρη και συνολικά 4 ώρες την εκδήλωση υπό τον τίτλο Kim’s Fairytale Wedding: A Kardashian Event. Πήραν άλλα 2,5 εκατομμύρια από το People για να δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες. Άλλα 300.000 από το OK! που εξασφάλισε άλλες αποκλειστικές φωτογραφίες και 50.000 από πάρτι στο Λας Βέγκας.

Στο σύνολο προστίθενται και όσα γλίτωσαν από χορηγίες. Συγκεκριμένα, 60.000 από το νυφικό της Βέρα Γουάνγκ κι άλλα δύο νυχτερινά φορέματα, 400.000 από τις Perrier Jouet σαμπάνιες, 150.000 από τα μαλλιά και το μέικ απ της νύφης, όπως και 15-200.000 από ζαχαροπλαστείο που ετοίμασε τη δεκαώροφη τούρτα.

Κοντολογίς, έτσι (θα έπρεπε να) γίνονται οι γάμοι…

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog