Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο καιρός σήμερα: Ζέστη και θυελλώδεις άνεμοι

- Advertisement -

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου. Βόρειοι άνεμοι 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο…

Στην Αττική ο καιρός θα είναι  αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στις ανατολικές παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη  Μακεδονία και τη  Θράκη ο καιρός θα είναι  αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.
  
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βορείων διευθύνσεων τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία: από 21 έως 37 και κατά τόπους έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά , την  Εύβοια και την  ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις  Κυκλάδες και την  Κρήτη ο καιρός θα είναι  αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις  5 με 6 και στις δυτικές Κυκλάδες 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 21 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι    άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog