Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό: Επιχείρηση “Καθαρισμός των φρεατίων του δήμου”

- Advertisement -

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγο με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ, Παναγιώτη Βαρελά, μας ενημέρωσε για τις οργανωμένες και συντονισμένες προσπάθειες που γίνονται στον δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, προκειμένου να καθαριστούν όλα τα φρεάτια…

Η επιχείρηση “Καθαρισμός των φρεατίων του δήμου”, ξεκίνησε τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011 και μέχρι στιγμής, έχουν καθαριστεί όλα τα φρεάτια στις παρακάτω οδούς:

– Εθνικής Αντιστάσεως
– Μάτση
– Παναγιάς Γιάτρισσας
– Σολωμού
– Μεγάλου Αλεξάνδρου
– Ιβύκου
– Καραϊσκάκη

Το στοίχημα τόσο του αντιπροέδρου, Παναγιώτη Βαρελά, όσο και των εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ, είναι μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, να έχουν καθαριστεί όλα τα φρεάτια του δήμου. Σημαντική, είναι και η συμβολή του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Θανάση Μουζάκη, που παρείχε γι αυτό το σκοπό την σκούπα. Η ενημέρωση για την αποπεράτωση των εργασιών, θα γίνεται επί καθημερινής βάσεως μέσα από το loutrakiblog.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιβεβαιώνω. Χθές το πρωί είδα με έκπληξη (ευχάριστη!) ειδικό μηχάνημα του Δήμου (μαζί με υπαλλήλους καθαριότητας-αραγε πότε θα πληρωθούν;) να καθαρίζουν όλα τα φρεάτια στην Μάτση.
    Αυτά, για να λέμε και τα καλά και να μη νομίζουν όσοι μας διαβάζουν ότι έχουμε μαζευτεί όλοι οι γκρινιάρηδες εδώ μέσα.
    Έπρεπε να δείτε τι σαβούρα έβγαζε από μέσα η ρουφήχτρα του μηχανήματος…
    Μπράβο!.. John

  2. Δεν σημαινει οτι ειμαστε γκρινιαρηδες ,απλα λεμε την αληθεια π,χ στην μεγ αλεξανδρου που γραφετε οτι καθαριστηκαν τα φρεατια δεν εχουν καθαριστει ουτε περυση δεν καθαρισταν,και καλο θα κανουν πριν βγουνε να καθαρισουν να ενημερωνουν τον κοσμο η να βαζουν κορδελες ωστε να μην παρκαρουν αυτοκινητα,διοτι αν βρεξει θα πλημηρισουμε.

  3. Έχεις δίκιο φίλε 1:43 ως προς τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Πρέπει να ενημερώνουν πρώτα ή να βάλουν κορδέλες γιατί και στην Μάτση που ανέφερα στο προηγούμενο σχόλιο τα μόνα (λίγα) φρεάτια που δεν καθαρίστηκαν ήταν αυτά που υπήρχε από πάνω τους παρκαρισμένο αυτοκίνητο.
    Απλώς επισήμανα ότι γίνεται και κάτι καλό σ'αυτόν τον τόπο, έστω και κάπως ανοργάνωτα τώρα στην αρχή.

    John

  4. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Ο ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ.Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ.ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΙΡΒΑΝΑΣ.ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΡΕΛΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛΠ ΚΑΙ ΚΑΙΓΕΣΑΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog