Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αποκλειστικό: Τα μέλη του Save Sousaki στην Παμπελοποννησιακή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

- Advertisement -

Μετά από απόφαση της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στα χημικά στο Σουσάκι, που πραγματοποιήθηκε  πριν από λίγο στους Αγίους Θεοδώρους, αποφασίστηκε ότι θα δώσουν το παρόν μαζί με τον δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη και μέλη της δημοτικής αρχής Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων…

Θα συγκεντρωθούν σήμερα Τετάρτη, στις 16:30 στην πλατεία Ευαγγελίστριας στους Αγίους Θεοδώρους για να δώσουν το παρόν έξω από το ξενοδοχείο Isthmia Prime Hotel, όπου θα λάβει χώρα η Παμπελοποννησιακή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ που έχει προγραμματιστεί για τις 17:30

Μάλιστα, μέσα από το loutrakiblog, κάνουν ανοιχτή πρόσκληση στους κατοίκους του δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, για να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση.

Να σημειώσουμε ότι η διαμαρτυρία θα είναι καθαρά ειρηνική!

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;
    ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΙΝΩΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ…ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΣΑΚΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΥΣ/ΟΝ:
    ΩΡΑ ΒΑΛΑΤΕ ΩΡΑΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ… ΒΡΕ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΛΕΟΣ!!!

  2. Έχεις δίκιο φίλε ΔΙΑ. Διορθώθηκε πάραυτα. Το λάθος είναι δικό μου, μιας και εγώ έγραψα το κείμενο. Σήμερα είναι το ραντεβού στις 16:30 στην πλατεία Ευαγγελίστριας. Και πάλι συγνώμη για την αναστάτωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog