Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ε. Βενιζέλος: «Θυσιάζω το πολιτικό μου μέλλον με αυτήν τη θέση»

- Advertisement -

«Εγώ δεν επεδίωξα, ούτε επιθυμούσα να πάρω τη θέση του υπουργού Οικονομικών. Θυσιάζω το πολιτικό μου μέλλον με αυτήν τη θέση…

Αν ο κ. Σαμαράς νομίζει ότι μπορεί να κάνει πιο πολλά πράγματα από εμάς, τότε ας δοκιμάσει να βοηθήσει σε επίπεδο κομμάτων στην ΕΕ». Ηταν αυτή η πολιτική δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου που προκάλεσε αίσθηση χθες την ώρα που ο αντιπρόεδρος απαντούσε σε ερώτηση σχετική με τις επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ημέρες από τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

Πολλοί συνέδεσαν τη δήλωση αυτή (που εν μέρει προετοιμάζει για αυτοθυσία) και με το θέμα των εκλογών, που ανοίγει ξανά.

Παράλληλα ο υπουργός Οικονομικών δείχνει να ισορροπεί σε ένα πολύ λεπτό σκοινί, ειδικά με την τροπή που έχει λάβει το ζήτημα των εγγυήσεων που ζητούν από την Ελλάδα διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, και το οποίο χρεώνεται προσωπικά ο υπουργός Οικονομικών.

protothema.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Του χρωστάμε και χάρη δηλαδή ? Τα έχουν και τα έχει κάνει μαντάρα και θέλει να βγει αποπάνω ? Αυτός υπέγραψε για τις εγγυήσεις και τώρα του φταίνε οι άλλοι ? Και εγώ αν είμουν Φιλανδός και είχα να κάνω με τόσο απρόσεχτο υπουργό την ίδια συμπεριφορά θα είχα. Έχουν πάρει τρεις φορές μέτρα και αντί για βελτίωση, εμείς πάμε όλο και ποιο κάτω, άσε που σε λίγο θα πάρουν και νέα μέτρα και θα μας θάψουν μια και καλή. Αλλά όταν έχεις Συνταγματολόγο για να κάνει κουμάντο στα οικονομικά σου, τι περιμένεις ? Το θράσος του Βαγγελάκη περισσεύει και στην ουσία κανέναν δεν ενδιαφέρει το πολιτικό μέλλον κανενός, αδιάφορο είναι για τους Έλληνες το κάθε λογής πολιτικό κόστος που νομίζει πως έχει ο τάδε ή ο δείνα. Στο τέλος-τέλος αν δεν μπορούσε ας μην έπαιρνε την ευθύνη και από χαζές δικαιολογίες έχουμε φουσκώσει πλέον και έχουμε βαρύνει ποιο πολύ από τον Βαγγελάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog