Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο τύπου Παρέμβασης: Η ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΙΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

- Advertisement -

Κ. Λογοθέτη, ο πολιτισμός θέλει και ηθική…

Επειδή το γαρ πολύ της θλίψεως του κ. Λογοθέτη γεννά παραφροσύνη, η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών οφείλει να ενημερώσει τον κ. Δήμαρχο για την ιστορία που έχουν οι εκδηλώσεις στο Ηραίον κατά την πανσέληνο του Αυγούστου.

Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν παρακαταθήκη πολιτισμού στον τόπο μας από την Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών και τον τ. πρόεδρο του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Μιχάλη Δρίτσα. Είναι η προσπάθειά μας να υλοποιήσουμε το όραμα του Σωτήρη Πρωτάπαππα.

Ενημερώνουμε λοιπόν τον σημερινό Δήμαρχο ότι οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται  στον ιστορικό χώρο του Ηραίου στην αυγουστιάτικη πανσέληνο πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά το 2008 με πρωτοβουλία και αποκλειστική χρηματοδότηση του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου μας.

Στην πρώτη εκδήλωση, έγινε πρόταση από το Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, να συμμετέχει ως συνδιοργανωτής και το Λυσίππειο Πνευματικό Κέντρο.
Η προσπάθεια επικεντρώθηκε στο να δοθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δημοσιότητα στην συγκεκριμένη εκδήλωση, για να αναδειχθεί ο ευρύτερος αρχαιολογικός χώρος του Ηραίου και να καθιερωθεί μια τέτοια εκδήλωση όπως συμβαίνει στους περισσότερους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας.

Η εκδήλωση οργανώθηκε και χρηματοδοτήθηκε από το Π.Π.Κ. του Δήμου μας, ωστόσο στα έντυπα και στις αφίσες υπήρξε κοινός χαιρετισμός των προέδρων του Π.Π.Κ. κ. Μ. Δρίτσα και του Λυσίππειου Π.Κ. κ. Παπαφωτίου.
Σήμερα οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Ηραίον θεωρούνται οι πιο δημοφιλείς αλλά και οι πλέον ποιοτικές.

Η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών αισθάνεται την ανάγκη να επισημάνει ότι για την επιτυχία αυτών των εκδηλώσεων αξίζουν συγχαρητήρια στους:

-Πρόεδρο του Π.Π.Κ.. κ. Μιχάλη. Δρίτσα,
-Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Λόη,
-Τα μέλη κ. Δημήτρη Γλυκοφρύδη, κυρία Φωτεινή Παππά, κυρία Δήμητρα Αποστόλου και κυρία Βάσω Καλαχάνη, που εργάστηκαν σκληρά και ακατάπαυστα επί σειρά ετών για την καθιέρωση και επιτυχία των εκδηλώσεων αυτών.
Συμπαραστάτης των προσπαθειών του Δ.Σ., οραματιστής και ακούραστος εμψυχωτής ήταν ο κ. Σωτήρης Πρωτοπαππάς.

Θα ήταν παράληψη να μην αναφερθεί ότι μεγάλο μέρος της επιτυχίας των εκδηλώσεων στο Ηραίον ανήκει στη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚH του Δήμου μας, που βρίσκεται πλέον σε ζηλευτό επίπεδο και μπορεί να πλαισιώνει καλλιτέχνες αναγνωρισμένους στο Πανελλήνιο.

Ειδική αναφορά θα έπρεπε να γίνει για το σώμα της Φιλαρμονικής, το οποίο αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από παιδιά του Δήμου μας, που αφιέρωσαν τον χρόνο τους από τις καλοκαιρινές διακοπές παρόλο που παραμένουν απλήρωτα.

Επίσης άξιος συγχαρητηρίων είναι ο νεαρός αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος που απέδειξε για άλλη μια φορά ότι μπορεί να εμπνέει, καθοδηγεί και διευθύνει εκδηλώσεις τέτοιου βεληνεκούς.

Δυστυχώς όλα αυτά αποσιωπήθηκαν από τον χαιρετισμό του σημερινού Δημάρχου που προσπάθησε να οικειοποιηθεί τον μόχθο και την προσπάθεια τόσων ανθρώπων, δείχνοντας για άλλη μια φορά έλλειψη ηθικής. Ως πότε θα «κλέβει» τις ιδέες, τα οράματα και την δουλειά των άλλων;
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ !!!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φτάνει ρε παιδιά το λιβανηστήρι. Κάποτε υπήρξατε και εσείς στην δημαρχία και προσφέρατε, όπως εξάλλου ΟΦΕΙΛΑΤΕ, να γίνουν εκδηλώσεις. Τώρα πια είναι άλλος δήμαρχος, συμβαίνει κι αυτό. Συνεχίζει λοιπόν και ευχόμαστε να διευρύνει αυτό που αφήσατε εσείς. Τι θα έπρεπε να γίνει λοιπόν, να υπογράμμιζε ότι αυτό γινότανε επί Γκιώνη, ε και;
    Ρε θα πάρετε χαμπάρι πια (όλοι σας οι προηγούμενοι, αλλά και ο Λογοθέτης, που θα γίνει κάποτε κι αυτός προηγούμενος) ότι απ' την στιγμή που εκλεγείκατε δεν είχατε άλλη επιλογή από το να ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ υπηρεσίες στους συνδημότες σας. Υπηρεσίες που τις πλήρωσαν ούτως ή αλλιώς ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.-

  2. ξεκωληστε επιτελους.Δεν προσφερωνται ολα για πολιτικες αντιπαραθεσεις.Σε λιγο καιρο μπορει να μην εχουμε ουτε αυτες τις εκδηλωσεις.Υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι αν ηταν ο Γκιωνης Δημαρχος θα γινοταν τιποτε καλυτερο?Μηπως θα εβρισκε περισοτερα λεφτα?Και αν ναι γιατι δεν τα εκανε οταν ηταν δημαρχος?

  3. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΓΚΙΩΝΗ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ!!! ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΝΤΙ Η ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ!!!

  4. Ο Κ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ!!ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΡΙΤΣΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!

  5. φίλε 8:13,είσαι εκτός θέματος…επειδή έχω διατελέσει αντιπρόεδρος της "Εκτός Αθηνών",σε ενημερώνω ότι αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια…

  6. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ!!!!!!!! ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΔΡΙΤΣΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

  7. το θεμα ειναι οτι ειναι ολοι ιδιοι οποιος πιστευει κατι διαφορετικο σιγουρα ξεχναει.Τουλαχιστον ο Λογοθετης ειναι καινουργιος περιμενετε να συμπληρωσει τετραετια και βλεπουμε

  8. 9.38 ξεφτιληστηκαν τα παντα.Να δειτε το Γκιωνη καθε Κυριακη σε συγκεκριμενο μαγαζι του Σχινου με εμφανιση που δε συναδει με πρωην δημαρχο να τα πινει με το κοντο τον πρωην του Λογοθετη.Ετσι εξηγουνται και πολλα για τον τελευταιο…

  9. a.v νομίζω ότι θα πρέπει να ενημερώσεις τον κόσμο,ως πρώην αντιπρόεδρος της 'εκτός Αθηνών',για το τρόπο λειτουργιας σας μετά του Πνευματικού Κέντρου, έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουν το λόγο που δεν πληρώθηκαν μουσικοί και λοιποί εργαζόμενοι.

  10. @9:47
    δηλ ρε φιλε ο δημαρχος η ο πρωην δημαρχος τι εμφανιση πρέπει να έχει ? και στην παραλία με κουστούμι και γραβάτα?

    @παπαγαλακια
    μαθετε να διαβάζετε αστερια μου

  11. Ο Δήμος σαφώς εχει συνεχεια και ετσι πρεπει…
    Το να κανεις ομως αναφορα σε καποιους που εχουν ξεκινησει μια πετυχημενη εκδηλωση που εχει καταφερει να μαζευει τοσο κοσμο και να ειναι σε ολη την Κορινθια ενα απο τα πιο συμαντηκα γεγονοτα πρεπει να σε χαρακτηριζει η ΛΕΒΕΝΤΙΑ!!!
    Στην συγκεκριμενη εκδηλωση αυτην την ΛΕΒΕΝΤΙΑ ο Λογοθετης δεν την ειχε. ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!
    Απαξιωσε ανθρωπους που ειχαν δουλεψει απο πριν για την εκδηλωση της Πανσεληνος, και οι οποιοι καθοντουσαν στην πρωτη σειρα δηλ.μπροστα του.
    Ειπε πολλα ψεματα, για τον ιδρυτη την φιλαρμονικης, παραπληροφορησε τον κοσμο,ειπε οτι απανω σε αρχαιολογικο χωρο θα κανει θεατρο!!! Ειπε και καποια αλλα που αν τα ελεγε ο Γκιωνης θα τον ειχαμε "ξεσκισει" στα σχολια Ελεος!!!
    Αυτα ειναι απαραδεκτα, δεν συναδουν με την αυτοδιοικητικη ηθικη;;;
    Η Δ.Α Γκιωνη εκανε λαθη αλλα εκανε και καποια πραγματα που θα μεινουν στον τοπο μας ας εχουμε την λεβεντια να του τα αναγνωριζουμε και οχι μονο του Γκιωνη.
    ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ…ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ…

  12. όλα τα κάνει καλά ο δήμαρχος του 24&κάτι, του αξίζουν πολλά μπράβο, ας συνεχίσει έτσι να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις για το καλό του τόπου, όπως έκανε με το ακρόπολις που το διοργάνωσε ο ίδιος τέλεια, τις εκδηλώσεις που έγιναν όλο το καλοκαίρι από τον πολιτιστικό σύλλογο (χάρις στα λεφτά που τους δίνει για βοήθεια), για να μην αναφερθώ στις πεντακάθαρες παραλίες και θάλασσες που μας χάρισε, για την καθαριότητα της πόλης, για το κυκλοφοριακό που έλυσε με τόσο κόπο, και άλλα πολλά…
    αν συνεχίσει έτσι θα λύσει όλα τα προβλήματα του δήμου, πριν το τέλος του 2011, ευτυχώς γιατί όταν θα φύγουν αυτοί οι ανίκανοι που μας κυβερνούν, δεν θα έχει τα κονέ που έχει τώρα με την κεντρική εξουσία και μετά δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα…
    μπράβο πάλι δήμαρχε τώρα που τα κατάφερες όλα τέλεια, καιρός να ξεκουραστείς λιγάκι…

    η ν@χτερίδα

    υ.γ. στον τοίχο που υπήρχε ένα "κακό" σύνθημα για τον λογοθέτη κ., κάποιοι το έσβησαν, αλλά όχι όλο, άφησαν το πουλημένε, ποιος ξέρει ίσως να συμπληρώσουν πάλι το σωστό όνομα, αυτή τη φορά όμως καλό θα είναι να γράψουν ποιος λογοθέτης κ. είναι πουλημένος, το γιατί το καταλαβαίνουμ όλοι μας!!!

  13. 10:56,στ οδιάστημα που διατέλεσα αντιπρόεδρος,αποδεδειγμένα δεν υπήρχαν οικονομικές εκρεμμότητες προς τρίτους…και κάνεις ένα μέγιστο λάθος…οι μουσικοί (είτε της μουσικής σχολής,είτε της φιλαρμονικής) δεν είχαν συμβάσεις (συμβόλαια για την ακρίβεια) με την "Εκτός Αθηνών"…οι μόνοι που είχαν τότε ήταν οι ηθοποιοί της Παιδικής Σκηνής…από την στιγμή που αποχώρησα (μην θέλοντας να συμμετέχω στο νέο προεδρείο),δεν έχω να απολογηθώ ή να εξηγήσω κάτι…αν ,όμως έχεις απορίες για το διάστημα που μιλάω,πολύ ευχαρίστως να σου κάνω όποια διευκρίνηση θέλεις…

  14. ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ
    ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ
    ΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΕ;;;;;;;;;

  15. Ο ΦΙΛΟΣ 23/8 7.40 ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΒΑΣΗΣ!!!!Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο κ.ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ!!!!!!!!ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Α Λ Η Θ Ι Ν Α!!!
    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΙ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ!!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΧΘΗΣΑΝ ΓΙΑΥΤΟ….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ…ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

  16. Οι ανεγκέφαλοι που δεν ξέρουν ούτε τι ακούν αλλά ούτε τι διαβάζουν και αναπαράγουν ενημέρωση από το καφενείο να σκέφτονται πολύ πριν γράψουν τα σχόλιά τους γιατί γίνονται ρεζίλι, το πιθανότερο είναι ότι δεν έχουν ιδέα για το έργο που έγινε στο Πνευματικό όπως μάλλον δεν έχουν και αυτοί που γράφουν/εκφωνούν τους λόγους γιατί αν σκεφτώ ότι εσκεμμένα παραπληροφορούν τότε έχουμε θέμα ηθικής όπως έγραψαν και άλλοι.
    Κατά τα λοιπά καλύπτομαι απόλυτα από τον φίλο ΔΙΑ

  17. προς 9:38 (23/8): επειδή φαίνεσαι πολύ διαβασμένος δεν μας δίνεις μερικά παραδείγματα οικειοποίησης μόχθου από μέρους του Γκιώνη???

    προς 9:47 (23/8): σίγουρα καμαρώνεις για το υψηλό πολιτικό σου επίπεδο και καλά κάνεις!!!

  18. Απαγοητευση και μονο απαγοητευση η παρουσια του κ. Λογοθετη ,προσπαθωντας " εις ματην " να οικοκειοποιηθει για αλλη μια φορα τους αγωνες της προηγουμενης δημοτικης αρχης και καποιων ανθρωπων με οραμα ,για δικα του επιτευγματα ,ατυχως για τον ιδιο δεν επεισε και για μια αλλη φορα να ολισθησει προκαλωντας τον γελωτα.
    Συντακτικη δυσκολια στον προλογο του ,λαθεμενες προσφωνησεις σε ανθρωπους που δεν ειναι πια κοντα μας,

    και γελακια δεν ειναι εικονα δημαρχου και ειδικως σε ενα δημο απο τους σπουδαιοτερους τουριστικους προορισμους της χωρας μας.
    Σωστη η τοποθετηση της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ,που για μια αλλη φορα βαζει τα πραγματα στην θεση τους ,και ενημερωνει το συνολο των δημοτων.
    Εχω ,ομως μια απορια ,που αφορα τον 9.47 που αναφερεται στην ενδυματολογικη παρουσια του πρωην δημαρχου κ. ΓΚΙΩΝΗ
    Για να καταλαβω τι παει να πει ,η ενδυματολογικη επιλογη του πρωην δημαρχου δεν συναδει με τα αξιωματα του ?
    Ποσο κατσικοβλαχος και σοβαροφανης μπορει να εισαι ,που σε ενοχλουν αποψεις που ουτε στον μεσαιωνα δεν υπηρχαν? Μας εφαγαν τα "δηθεν" και τα "πως"
    και ασχολουμαστε συνεχεια με τα επουσιωδη και αφηνουμε πισω τα σημαντικα.
    Σαν δεν ντρεπεσαι λιγακι για την μικροψυχια σου και την απεραντη ανοησια σου .Αυτο εχεις να πεις για τον αγωνιστη και δημαρχο των εργων Γκιωνη?
    Υ.Σ. Ενδυματολογικη προταση στον δημαρχο Γκιωνη ,προκειμενου να ευχαριστησει τον 9,47 …μπουρκα ,κελεμπια και ξερο ψωμι !!!!
    καλο βραδυ

  19. μιλας για το Γκιωνη λες και ειναι ο Σαρκοζι.Γιατι τραβας τετοιο ζορι φιλε?Σου τον εθιξαν?Ναι τον ειδα και εγω και μου χτυπησε ασχημα ε και.Παψτε την προσωπολατρεια.Στο κατω κατω τη γνωμη του ειπε

  20. Φιλε 5,56 ,εδω δεν τιθεται θεμα προσωπολατρειας ,μακρια απο εμενα αυτα ,αλλα προκειται για αξιοσυνη του πρωην δημαρχου ,που αλλωστε δεν αμφισβητητε απο το 50% περιπου των συνδημοτων μας.
    Τωρα οσο για τον παραλληλισμο με τον Σαρκοζι ,μαλλον αστοχο το βρισκω μια και ο ¨κοντος" μπαλαντζαρει ,ατυχως τις τυχες του γαλλικου λαου και αν θελεις ολων των Ευρωπαιων.
    Για πεσμου λοιπον και εμενα τι φορουσε ο δημαρχος Γκιωνης ,για το καταλαβω που δεν αρεσε και εσενα ,καμμια φουστιτσα ,αλλα Σισσε και δεν του πηγαινε
    ,τιποτα αραχνο.υ.φαντο ετσι για το γαμωτο ? μπας και σας καταλαβω ,αλλωστε την κορμαρα την διθετει ,μηπως ζηλευεις και δεν το παραδεχεσαι?
    οπως ,επεσε στην αντιληψη σου μαλλον το κιτρινισαμε το θεμα.
    σου ευχομαι καλο βραδυ

  21. Μπορεις 5,59 με τα πολλα χα,χα,χα να αποδειξεις το αντιθετο και να το τεκμηριωσεις ,οχι λογια πτεροεντα ο,τι ο δημαρχος Γκιωνης ,δεν επονομαζεται δημαρχος των εργων και γιατι???

  22. φίλε 7:02,αν εννοείς εμένα,επέτρεψε μου να σου πω την φράση "άλλα λέει η θειά μου,άλλα ακούν τ'αυτιά μου"…εκτός ότι δεν έχω τέτοιον τίτλο,απλά ήθελες να πεις την εξυπνάδα σου…για πες μας ,ποιός μουσικός της μουσικής σχολής έχει σύμβαση με την "Ε.Α." (γιατί όλοι έχουν με το Πνευματικό ή κόβουν δελτίο) και ποιοί της φιλαρμονικής (που πληρώνονταν από την ΔΑΕΤ)…;;;…ήδη ,αυτά που σου ανέφερα,φωτογραφίζουν και το πρόβλημα για όσους ξέρουν και δεν ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν εντυπώσεις ή να κάνουν μικροπολιτική πάνω στις πλάτες καλλιτεχνών…για να μην αρχίσω να μιλάω κι εγώ για πληρωμές και υποχρεώσεις…

  23. 6:38,για τελευταία φορά,θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις να με αποκαλείς έτσι,αν θες να μιλήσουμε σοβαρά…είπα ότι ΗΜΟΥΝ,άρα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ τώρα,άρα δεν είμαι κανένα ψώνιο που του αρέσυον οι τίτλοι και τα αξιώματα…πάμε παρακάτω…λοιπόν,την δεύτερη χρονιά λειτουργίας της Παιδικής Σκηνής,προέκυψε πρόβλημα με τα συμβόλαια των επαγγελματιών ηθοποιών,καθώς ο Περιφερειάρχης δεν ενέκρινε συμβάσεις για το Πνευματικό ,πλην 2 ή 3,αν θυμάμαι καλά…οπότε,αποφασίστηκε να δημιουργηθεί η μη κερδοσκοπική "Εκτός Αθηνών",αποτελούμενη από Λουτρακιώτες καλλιτέχνες και μόνο (με βάση το πτυχίο από τις ανάλογες σχολές που αποφοιτήσαμε),η οποία μπορούσε να προσλάβει ηθοποιούς και να συνεχιστεί η Παιδική Σκηνή…το πρόβλημα με την Μουσική Σχολή είναι ότι ενώ εισπράττονται λεφτά (δίδακτρα),πηγαίνουν στον Δήμο κι όχι στο Πνευματικό…ήδη αυτά τα λεφτά,να ξέρεις ότι θα ήταν σχεδόν αρκετά για να πληρωθούν οι μουσικοί που διδάσκουν…η Φιλαρμονική,έχει πρόβλημα με τις πληρωμές,λόγω αλλαγής νομικού καθεστώτος της ΔΑΕΤ…αυτά για την ώρα και ελπίζω να σου έλυσα τις απορίες…

  24. Η προφανής αδυναμία και η παντελής έλλειψη επιχειρημάτων να αντικρούσουν αυτά που λέει η Παρέμβαση έχουν εκτρέψει το λόγο κάποιων σε ύβρεις και ψεύδη.
    Η αλήθεια δεν καταρρίπτεται με το να πούμε απλώς ότι δεν ισχύει.
    Τα ανεμιστηράκια της λάσπης συνεχίζουν τον ίδιο " βρώμικο" πόλεμο που έκαναν και προεκλογικά.
    Χτυπήματα κάτω από τη μέση και κιτρινισμός τα ατού τους.
    Δεν έχουν τι άλλο να πουν και οι ψευτοηθικολόγοι ασχολούνται τώρα με το ενδυματολογικό.
    Οι υποκριτές έπιασαν το νόημα της ζωής που προτιμάει τους μουλωκτούς.
    Αυτό που τους μένει τώρα είναι να επιβάλλουν δια ροπάλου τον ενδυματολογικό τους κώδικα.

  25. Δυστυχώς, πίσω από την πλάτη σας τον Ιούλιο του 2010, κάποιοι έδωσαν σύμβαση εργασίας σε διοικητικό υπάλληλο του ΔΟΥΚΑΛΠ, η οποία είχε διάρκεια ενός έτους. Η σύμβαση αυτή ήταν από την ΄΄ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ΄΄. Επίσης, η μουσική σχολή ανήκει στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, οπότε τα έσοδά της πηγαίνουν στο Πνευματικό και μόνο. Όσο για τη φιλαρμονική ευθύνονται όλες οι Δημοτικές αρχές, αλλά τα μεγαλύτερα λάθη έγιναν από την Δημοτική Αρχή του κ. Γκιώνη. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέλαβε, διέλυσε τη φιλαρμονική.(Τότε ο Πελοπίδας ζητούσε την βοήθεια των παιδιών και των γονιών τους!)

  26. 6:21,επέτρεψε μου να ξέρω γεγονότα και αιτίες για κάποιες αποφάσεις…επειδή όμως έχω υποσχεθεί ότι δεν θα χρησιμοποιήσω το βήμα του Loutrakiblog για προσωπική προβολή (ή έκθεση των πολιτικών μου απόψεων),θα μου επιτρέψεις να μην συνεχίσω..το mail μου μπρείς να το βρεις,τον λογαριασμό μου στο facebook,όπου εκεί μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα αυτή….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog