Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνέντευξη Τατούλη: Τι λέει για τα χημικά στο Σουσάκι και για την “επίθεση” που δέχτηκε από τον Δ. Δέδε

- Advertisement -

Δείτε το video…

korinthosTV.blogspot.com

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ύφος και το ήθος του πολιτικού ανδρός σσε όλο του το μεγαλείο. Χωρίς να κατηγορεί κανένα, ακόμα και τους υβριστές του, παραμένει στην αδιαφιλονίκητη αλήθεια των γεγονότων, που δυστυχώς υπογραμίζουν την εριστική αδικία των "παραπλανημένων" συνδημοτών μας, που θεωρούν τον Τατούλη προσωπικά υπεύθυνο για την εκ προοιμίου δεδομένη και διασφαλισμένη από το υπουργείο, αδιοδότηση.
    Ο Δήμαρχός μας, οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση, απέναντι στα χθεσινά γεγονότα, απαντώντας συγχρόνως στο ερώτημα, αν τον εκφράζει, ως μέλος της επιτροπής αγώνα, το σύνθημα που ακούστηκε πλειστάκις από τα άτομα της επιτροπής αγώνα, έξω από το motel ishmia "Τατούλη Τατούλη παραιτήσου, ας πρόσεχες που έβαζες την υπογραφή σου".-

    ο αχρέωτος

  2. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΘΩΔΟΡΙΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!ΑΝΤΕ ΚΑΙ Χ…….Ε ΛΟΙΠΟΝ!

  3. Αλήθεια πού παρανόμησε ο κ.Τατούλης κ.Δέδε και κ.Δήμαρχε?
    Αλήθεια τι απαντάτε σ'αυτά που λέει ο περιφερειάρχης σχετικά με την Μοτορ Οιλ? Γιατί σιωπάτε? Η σιωπή σας δείχνει ενοχή. Αλήθεια γιατί δεν τα βάλατε ανοικτά με τον συνεπώνυμο σας κ.Δέδε,τον δικό μας αντιπεριφερειάρχη?
    Αλήθεια θα δώσει κανένας μία σοβαρή απάντηση?

  4. Γιατί δεν φωνάζουν για την επέκταση της Motor-oil και για την τεράστια ρύπανση που προκαλεί ?! Τι θα κάνουν όταν η αρμόδια επιτροπή γνωμοδοτήσει για την γενικότερη κατάσταση ? Θα διώξουν τον Βαρδινογιάννη ?! Όχι φυσικά !!! Γιατί δεν πάνε στο ΥΠΕΚΑ που γνωμοδότησε θετικά ?! Το δίκαιο και το σωστό μόνο όπου μας συμφέρει …
    Χαμογελάστε … βρίσκεστε στην Ελλάδα !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog