Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απάντηση του Α.Ο. Ποσειδών προς την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος

- Advertisement -

Κύριε Πρόεδρε,

                        Με μεγάλη μας τιμή παραλάβαμε την Πέμπτη 25-08-2011 την επίσημη επιστολή σας που μας καλείτε να συμπληρώσουμε την κενωθείσα θέση της ομάδας ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ στην Α1 Εθνική Κατηγορία σύμφωνα με την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων περιόδου 2011-2012 …


Στην έκτακτη συνεδρίαση του το ΔΣ διαπίστωσε ότι με τα μέχρι σήμερα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου μας αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις που θα προκύψουν από την συμμετοχή της ομάδας μας στην ανώτερη κατηγορία του αθλήματος.
Παρ’ όλα αυτά και επειδή το χρονικό διάστημα για την λήψη της απόφασής μας είναι δεσμευτικά πολύ μικρό ούτως ώστε να κινηθούμε προς εξεύρεση οικονομικών χορηγών σας παρακαλούμε να μας δώσετε μια νέα προθεσμία ολίγων ημερών εως δηλαδή την Παρασκευή 02-09-2011 για να σας απαντήσουμε οριστικά για την συμμετοχή της ομάδας μας στην κορυφαία διοργάνωση.

Αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα πού προκύπτει στην κλήρωση και στην όλη διαδικασία του Πρωταθλήματος αλλά πρέπει να σκεφτείτε και εσείς , ότι για εμάς δεν είναι μια απόφαση πού μπορεί να κριθεί χωρίς την συμμετοχή των χορηγών μας – ιδιαίτερα αυτήν την δύσκολη οικονομικά περίοδο που περνά η κοινωνία και η χώρα μας – και χρειάζονται λίγο χρόνο για να αποφασίσουν .

Με τιμή

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      Βλάσσης Φίλης                                                                                    Χαρ. Γεωργίου

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τίποτα κρατικό δεν λειτουργεί.Το κράτος έχει επίσημα χρεωκοπήσει.Μόνο η είσπραξη φόρων τους ενδιαφέρει.(Άσχετο)Εδώ ο Δήμος έκανε διαγωνισμό τις προάλλες για κώνους και πινακίδες σήμανσης και ουδεμία εταιρεία εκδήλωσε ενδιαφέρον. Το Δημόσιο είναι πια το βασίλειο της κλεψιάς και της αφερεγγυότητας.

  2. Αυτό φιλαρακι το ξέραμε εδω και καιρο οτι δε λειτουργει το κρατος.
    Εδω δε λειτουργει η κοινωνια μας!! το κρατος θα λειτουργησει. Ειναι ευκαιρια για μια ομαδα απο την περιοχη μας να αγωνιστει στην Α1 ΕΘΝΙΚΗ και δε βρισκονται τα χρηματα. τι μου λες τωρα.
    και μετα θελουμε μεταξωτα βρακια. αμ για να τα φορεσει καποιος χρειαζεται και επιδεξιο μπιθα.
    Μμακαρι να τα βρουν τα χρηματα. να δουμε κανα μεγαλο συλλογο να ερχεται στο γηπεδο και να γεμιζει η κερκιδα. ΑΕΚ…ΠΑΟΚ…ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ… Μιλαμε για εθνικη κατηγορια και οχι τοπικο!!! Αλλα οταν μας καλουν να συμπαρασταθουμε τοτε ..ολοι μουγκα. δε βαριεσαι.
    ασ ειναι. θα τα βλεπουμε τα παιδια στην Α2. και γαμω τις ομαδες εχουν κανει οι τσιφτες.παμε ρε μαγκακια. μην μασατε.

  3. to gynaikio den eixe ypodomi. giayto kai katasrtafike. kai htan logiko na katastrafei kai na dialythei. kai katastepse kai to sylogo apo oti moy exoyn pei. Ase ponemeni istoria to gynaikio. oi antres den einai stin idia moira. oydemia sigkysi apo oti moy exoyn pei ta paidia.
    Kai oi ypeyuynoi toy tmimatos ti ekanan; mipos plirosan apo tin tsepi toys tipota?
    ase 5:03.. kamia sygkrisi.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog