Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ποιός πολύ γνωστός ¨Ελληνας ποδοσφαιριστής έπαθε έμφραγμα

- Advertisement -

Ο λόγος για τον…
Χρήστο Κόντη που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για εξετάσεις. Ο Έλληνας αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στο στήθος, ενώ γενικά τις τελευταίες μέρες ένιωθε ενοχλήσεις.
Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο και πλέον είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, καθώς έχει πρόβλημα με ένα αγγείο. Μέσα στην ημέρα αναμένεται ανακοίνωση από το ΑΠΟΕΛ, στην οποία θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση για την υγεία του ποδοσφαιριστή.

Το Ιατρικό ανακοινωθέν για Κόντη
Ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση του Χρήστου Κόντη εξέδωσαν οι γιατροί του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται.
«Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Χρήστος Κόντης προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας πριν από τα μεσάνυχτα παραπονούμενος για θωρακικό πόνο. Υποβλήθηκε σε διάφορες καρδιολογικές εξετάσεις και του χορηγήθηκε η πρέπουσα φαρμακευτική αγωγή.
Ακολούθως, σήμερα υποβλήθηκε σε διαγνωστική στεφανιογραφία και επιτυχή αγγειοπλαστική στεφανιαίας αρτηρίας.
Η όλη περιεπεμβατική πορεία εξελίχτηκε ομαλά, χωρίς επιπλοκές. Ο κος Κόντης εμφανίζεται ήδη βελτιωμένος. Θα παραμείνει στο Νοσοκομείο τα επόμενα 24ώρα.
Οι επισκέψεις στην παρούσα φάση απαγορεύονται αυστηρά».
Δρ Γεώργιος Γεωργίου
Επεμβατικός Καρδιολόγος
Γ.Ν.Λευκωσίας
«Κράτα γερά Κόντη»
Για την αιφνίδια εισαγωγή του Χρήστου Κόντη στο νοσοκοείο εξαιτίας καρδιακής προσβολής εξέδωσαν ανακοίνωση οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ.
Αναλυτικά:
«Κόντη, ψυχάρα κράτα γερά. Δυστυχώς αρχίζουμε τη μέρα μας με τα πιο κακά νέα τα οποία αφορούν τον Χρήστο Κόντη. Ο ποδοσφαιριστής μας μετά από έντονες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο στήθος οδηγήθηκε τα ξημερώματα στο γενικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έπαθε έμφραγμα. Οι προκαταρτικές εξετάσεις δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα με ένα αγγείο και το γεγονός ότι ο Κόντης μας απέφυγε τα χειρότερα θεωρείται το θετικό της υπόθεσης.
Το αρνητικό είναι ότι δεν τίθεται θέμα να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο γεγονός που πέραν της σοβαρότητας της υγείας του παίκτη δημιουργεί ένα τεράστιο πλήγμα για τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό όμως είναι το ελάχιστο στην προκειμένη αφού οι ευχές όλων μας είναι να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Κόντης παραπονιόταν τις τελευταίες μέρες για λίγους πόνους στο στήθος αλλά δεν θεωρήθηκε κάτι σοβαρό. Πήγε στη Λάρνακα για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ήταν εκ των κορυφαίων αλλά με την επιστροφή της ομάδας στη Λευκωσία η κατάσταση του χειροτέρεψε.
Διαμετακομίστηκε δυο φόρες στο νοσοκομείο τα ξημερώματα αφού στην πρώτη επίσκεψη δεν διαγνώστηκε οποιοδήποτε πρόβλημα. Όταν επέστρεψε σπίτι του η κατάσταση χειροτέρεψε σε βαθμό που αναγκάστηκε να επιστρέψει στο νοσοκομείο όπου και έγινε η διάγνωση για καρδιακό επεισόδιο…».

sportaction.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog