Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Facebook Privacy: Νέες ρυθμίσεις και ασφάλεια για όλους

- Advertisement -

Αλλαγές σε Facebook privacy settings που εμφανίζονται αν κάνετε…

 κλικ εδώ, Facebook Privacy και φυσικά μόνο αν είστε συνδεδεμένοι στο Facebook. Oι νέες ρυθμίσεις είναι πιο απλές για τους περισσότερους αλλά απαιτούν επιπλέον χρόνο για να είστε σίγουροι ότι έχετε ρυθμίσει το Facebook όπως ακριβώς θέλετε. 
Οι προεπιλογές public, friends, custom είναι εμφανείς και εδώ δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει με ένα κλικ και μόνο τις ρυθμίσει του Facebook προφίλ ώστε να είναι δημόσιο και ανοιχτό σε όλους, ανοιχτό μόνο σε φίλους ή να προσαρμοστεί ακριβώς στα μέτρα του κάθε χρήστη.

Επιπλέον οι ενότητες How You Connect, How Tags Work, Apps and Websites, Limit the Audience for Past Posts, Block Lists έχουν ξεχωριστές ρυθμίσεις ώστε να είναι εύκολος ο διαχωρισμός κάθε ενότητας για όλους. Επιλέγετε πως και ποιοι θα δουν τι στο προφίλ σας και το Facebook αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ενότητα How You Connect που δίνει την δυνατότητα για επιλογή έρευσης του προφίλ με αναζήτηση του ονόματος, τις ρυθμίσεις για νέα αιτήματα φιλίας, τη αποστολή μηνυμάτων, ποιος μπορεί να γράψει στο wall κλπ. Οι ρυθμίσεις είναι ένα κλικ μακρυά και αποθηκεύονται με το πάτημα του κουμπιού.

Facebook Privacy: νέες ρυθμίσεις και ασφάλεια για όλους

Οι αλλαγές έχουν άμεση εφαρμογή και επίδραση στο προφίλ του Facebook, στα status updates και ποιοι τα βλέπουν και γενικά σε ό,τι κάνετε. Με την αλλαγή των ρυθμίσεων ασφαλείας στο Facebook Privacy θα δείτε και και την σχετική ενημέρωση όταν επιστρέψετε στο wall και προσπαθήσετε να γράψετε status update.

Αν δεν έχετε δει τις νέες ρυθμίσεις Facebook privacy κάνετε υπομονή. Το Facebook προχωράει σταδιακά στην εφαρμογή τους.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog