Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο John σχολιάζει: Τι θα γίνει με τη διασταύρωση Μάτση και Ανδρούτσου;

- Advertisement -

Θα ήθελα να θέσω υπ’όψιν των φίλων διαχειριστών ένα θέμα που (κατά τη γνώμη μου) αξίζει ανάρτησης και σχολιασμού και δεν βλέπω να έχει συζητηθεί ποτέ σε κανένα Δημοτικό Συμβούλιο…

(Προσοχή! Δεν κάνω υποδείξεις προς τους διαχειριστές. Αυτοί θα κρίνουν τι πρέπει να αναρτηθεί κ τι όχι.)

Αφορά την πολυσύχναστη διασταύρωση ΜΑΤΣΗ κ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ, δίπλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και τον παιδικό σταθμό.
Σε καθημερινή σχεδόν βάση τώρα το καλοκαίρι(αλλά και το χειμώνα μερικές φορές) γίνονται σοβαρά τροχαία! Φτηνά τη γλίτωσε ο Τσιγκάρης προχθές…
Έχω βαρεθεί να βλέπω σπασμένα κεφάλια, χέρια, πόδια σ’αυτήν την διασταύρωση.
Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το STOP! Δεν επαρκεί; Δεν φαίνεται; Είναι “ανάποδο”;(δηλ. μήπως πρέπει να τοποθετηθεί στην Ανδρούτσου;). Το βέβαιο είναι ότι κανένας δεν το υπολογίζει. Περνάνε όλοι με χίλια και όποιον πάρει ο χάρος!..
Μήπως πρέπει να τοποθετηθεί κάτι πιο ευκρινές όπως Π.Χ. μια φωτεινή σήμανση; (Έστω ένα κίτρινο φως που να αναβοσβήνει;) Μη μου πείτε ότι είναι “ακριβή” γιατί η ανθρώπινη ζωή έχει ανεκτίμητη αξία!
Είναι θέμα χρόνου ίσως να έχουμε και θύματα. Και δεν είμαι υπερβολικός ούτε τα γράφω τόσο τραγικά όπως ίσως φαντάζεστε… Ρωτήστε τους γείτονες εδώ γύρω…

Βλέπετε τι γίνεται με άλλες αναρτήσεις (ίσως πιο επουσιώδεις κατά τη γνώμη μου, όπως αυτή για τον φωτισμό στην οδό Κορίνθου, ο οποίος πράγματι πολλές φορές είναι ανύπαρκτος!).
Σας διαβάζουν καθημερινά οι “υπεύθυνοι” και αμέσως τρέχουν να διορθώσουν ότι μπορούν! Έχει συμβεί και άλλες φορές με άλλες αναρτήσεις! Αυτή είναι η μεγαλύτερη προσφορά του μπλογκ!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν σωθεί έστω και ένας συμπολίτης μας από το μοιραίο ή αναπηρία, θα είναι τεράστια η προσφορά του μπλογκ στη Λουτρακιώτικη κοινωνία!

Ευχαριστώ για την προσοχή σας και συγνώμη αν κούρασα με το μακροσκελές σχόλιο αλλά θεωρώ το θέμα πολύ σημαντικό!!!

JOHN

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog