Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θέμα προς συζήτηση για το δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Αφορμή για αυτή την ανάρτηση – θέμα προς συζήτηση, τηλεφώνημα που δεχτήκαμε από πρώην αυτοδιοικητικό που ζήτησε την γνώμη μας σχετικά με το ποιός κέρδισε τις εντυπώσεις στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων…

Τι καλύτερο από την δική σας απάντηση λοιπόν; Πείτε μας: Ποιός / α κατά την γνώμη σας, ήταν αυτός /η που αισθάνεστε ότι κέρδισε τις εντυπώσεις στο χθεσινό Δ.Σ. Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων; Τι σας έκανε θετική και τι αρνητική εντύπωση;

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ποιος Γκιωνης ρε παιδια αυτος δε μπορει να μιλησει.Αν ηταν τοσο καλος οπως λεει τωρα θα ηταν αυτος Δημαρχος.Ομως Δημαρχος τωρα ειναι αλλος και λεγεται Λογοθετης.Μονο αυτος με την Ωριμοτητα του και την σοβαροτητα του διακριθηκε.

  2. 1) Ο κανονισμός λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου μεθοδεύει τη φίμωση των απόψεων της αντιπολίτευσης και των πολιτών.
    Θεωρώ ότι είναι αυταρχικός και περιορίζει ασφυκτικά τα δικαιώματα τους υποβαθμίζοντας ταυτόχρονα τη δημοκρατική λειτουργία του οργάνου.

    2) Παρατηρώ από τα παραπάνω σχόλια ότι κάποιοι δεν έχουν πάρει μαθήματα από την ιστορία μας,μάλιστα την πρόσφατη,για το που μας κατάντησαν οι μεγάλοι ρήτορες.

    3)Όταν θα έρθει η ώρα του απολογισμού της δημοτικής αρχής ,αυτός θα πρέπει να παρουσιαστεί με πράξεις και όχι με λόγια.

    4) Συγνώμη που ο Γκιώνης δεν είναι ρήτορας δεκαρολόγος ούτε αδίστακτος πολιτικάντης.

  3. δεν ειναι αναγκη καποιος να ηρθε τωρα στο Λουτρακι για να καταλαβει οτι ενας πρωην Δημαρχος εχασε τις εκλογες αλλα κατ επεκταση και τη Δημαρχεια επειδη δεν ηταν σωστος .Αλλιως θα ηταν ακομα Δημαρχος.Απλη λογικη…

  4. Έχεις υπόψη σου 9:41 πόσοι κακοί δήμαρχοι επανεκλέγονται ??
    Στο Λουτράκι τουλάχιστον το είχαμε ζήσει αυτό το έργο.
    Επομένως η παράμετρος που βάζεις (σωστός) από μόνη της δεν ευσταθεί ,ειδικά αν σκεφτείς ότι την Ελλάδα την διοικούν εδώ και 40+ χρόνια μόνο δύο οικογένειες.
    Είναι τόσο σωστοί που τους ψηφίζουν και τους ξαναψηφίζουν?……….ή μήπως συντρέχουν διάφοροι άλλοι λόγοι?…………………
    Την κατάντια της χώρας μας όλοι την βιώνουμε.
    Επίσης θέλω να σε πληροφορήσω ότι υπάρχουν πολλοί μα πάρα πολλοί που έχουν μετανιώσει για το τι ψήφισαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.
    3 χρόνια δεν αργούν να περάσουν και το μόνο που ελπίζω είναι να μην σταθούν καταστροφικά για τον δήμο μας.

  5. ΦΙΛΕ 9.41….ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ….Ο Κ. ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕ γιατι απλα δεν σπουδασε για να παρει πτυχιο ηθοποιιας στην σχολη ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ……!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog