Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εξομολόγηση που σοκάρει από τον Στράτο Τζώρτζογλου

- Advertisement -

Ο Στράτος Τζώτζογλου ομολογεί ότι επί δέκα χρόνια χρωστούσε χιλιάδες ευρώ, ενώ δεν κρύβει ότι έφτασε να μην έχει ρεύμα για μήνες στο σπίτι του…

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στην Espresso της Κυριακής:

– Βιώνεις την κρίση;

Σε μεγάλο βαθμό. Τα δέκα τελευταία χρόνια δεν είχα κάνει τηλεόραση. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί οι οποίοι μπορούν να ισχυριστούν ότι έχουν γίνει πλούσιοι από τη δουλειά. Επειδή ήμουν φτωχός, είμαι πολύ εκπαιδευμένος στις δυσκολίες. Έχω πει όχι σε δουλειές που είχαν πολλά λεφτά επειδή ήξερα ότι θα περάσω δύσκολα. Αν η παράσταση δεν είχε ποιότητα, δεν πήγαινα. Από την άλλη, ομολογώ ότι η ληστρική διάθεση κάποιων με το έτσι θέλω να μην πληρώνουν, με πρόφαση την κρίση, με τρομάζει περισσότερο από την ίδια την κρίση.

– Έχει τύχει να περάσεις ένα μήνα με 300 ευρώ;

Έχω περάσει μεγάλες περιόδους στη ζωή μου να χρωστώ πολλές χιλιάδες ευρώ. Το να έχω 300 ευρώ έστω και πάνω από το μηδέν νομίζω ότι το βιώνω τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Δέκα χρόνια ήμουν κάτω του μηδενός. Χρωστούσα πάρα πολλά λεφτά.

– Θα πρέπει να ήταν πολύ δύσκολη περίοδος

Υπήρξε περίοδος που δεν είχα για τέσσερις μήνες ηλεκτρικό στο σπίτι μου. Ζούσα με κεριά! Κι όμως, δεν αισθανόμουν ότι βίωνα φτώχεια. Όλα είναι στη συνείδησή μας. Μπορείς να έχεις δισεκατομμύρια και στην ουσία να ζεις σαν φτωχός.

– Έχουν δημοσιοποιηθεί πάρα πολλές ερωτικές σχέσεις σου. Υπήρξες… sex machine στη ζωή σου;
Αυτά είναι παραμύθια και περισσότερο τροφοδοτούν τη φαντασίωση των αναγνωστών. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου sex machine και νομίζω ότι κυρίαρχες στη ζωή μου ήταν οι μεγάλες σχέσεις. Δεκαπέντε χρόνια ήμουν με τη Μαρία (σ.σ. Γεωργιάδου) και έκανα επίσης κάποιες άλλες σχέσεις για δύο ή τρία χρόνια.

– Θες να πεις ότι δεν είχες απιστήσει επί δεκαπέντε χρόνια;

Ναι. Δεν απάτησα. Τις εποχές που ήμουν ελεύθερος έχω περάσει τη φάση να είμαι τρελός και παλαβός για σεξ με διαφορετικές συντρόφους και το έχω κάνει. Θεωρώ τον εαυτό μου χορτάτο. Αυτή την εποχή έχω μια σχέση και θέλω να αράξω.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog