Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σεξ με το ζόρι

- Advertisement -

Είστε παντρεμένος, δουλεύετε σκληρά και αδυνατείτε να εκπληρώσετε τα..συζυγικά σας καθήκοντα;…Προσοχή όμως. Υπάρχει σοβαρός λόγος. Οι εποχές άλλαξαν. Η απρονοησία μπορεί να μας στοιχίσει ακριβά

Το ποσό των 10.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ένας Γάλλος στην πρώην σύζυγο του για την έλλειψη σεξ κατά τη διάρκεια των 21 ετών κοινής τους συμβίωσης.

Σύμφωνα με το άρθρο 215 του Αστικού Γαλλικού Κώδικα, τα παντρεμένα ζευγάρια πρέπει να συμφωνήσουν σε μια κοινή ζωή.

Ο δικαστής απεφάνθη ότι ο συγκεκριμένος νόμος συνεπάγεται ότι “οι σεξουαλικές σχέσεις πρέπει να αποτελούν μέρος ενός γάμου”.

Η σπάνια αυτή δικαστική απόφαση παρήλθε, μετά από την αίτηση διαζυγίου της 47χρονης πριν από δύο χρόνια, θέτοντας ως αιτία διαζυγίου της έλλειψη της σεξουαλικής δραστηριότητας.

Τότε, ο δικαστής που εκδίκασε την υπόθεση, στη Νίκαια της νότιας Γαλλίας, ενέκρινε το διαζύγιο με αποκλειστικό υπεύθυνο τον 51χρονο Jean-Louis B.

Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την “αδικημένη σύζυγο”. Ξαναπήγε τον πρώην σύζυγο της στο δικαστήριο ζητώντας αυτή τη φορά 10.000 ευρώ, ως αποζημίωση για την έλλειψη σεξουαλικής δραστηριότητας.

Η “κούραση και τα προβλήματα υγείας”, ήταν οι λόγοι που επικαλέστηκε για τις χαμηλές του επιδόσεις.

Αλλά ο δικαστής δεν δέχτηκε τα επιχειρήματα του συζύγου υποστηρίζοντας πως “η σεξουαλική σχέση μεταξύ του ανδρόγυνου είναι η έκφραση αγάπης μεταξύ τους και στην προκειμένη περίπτωση ήταν απούσα, και προσέθεσε “Με το γάμο τα ζευγάρια συμφωνούν να μοιράζονται τη ζωή τους και αυτό σημαίνει ξεκάθαρα ότι θα έχουν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους”.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog