Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ελένη Μενεγάκη: Η αναδρομή (1995-2011)

- Advertisement -

Sτο χρονοντούλαπο περνάει ο τίτλος «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» για την Ελένη Μενεγάκη, μετά την απόφαση του Alpha να την μετακομίσει προς το μεσημεράκι…
Τι κι αν από το 1995 η ξανθιά παρουσιάστρια μας κέρναγε καφεδάκι το πρωί; Αυτή τη συνήθεια θα πρέπει να την ξεχάσουμε, τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν…
Η Ελένη Μενεγάκη έχει την δική της ιστορία, ασχέτως των αρνητικών που κατά καιρούς της καταλογίζουν ορισμένοι. Τέλη της δεκαετίας του ’80, το Λενιώ κάνει τα βήματά της στον χώρο της μόδας, απ’ όπου την εντοπίζουν ο Μιχάλης Ρακιντζής και ο Πασχάλης που την κάνουν πρωταγωνίστρια στα video clips τους «Προκαλείς» και «Μη με μαρτυρήσεις», αντίστοιχα.
Διαφημίσεις και φωτογραφήσεις κάνουν το γλυκό πρόσωπο της Ελένης γνωστό. Για πρώτη φορά βγαίνει στην τηλεόραση το 1991, με τους Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και Νίκο Διαμανταρίδη στην εκπομπή του Mega «Πρωινό Κοκτέιλ», ενώ το 1992 την βρίσκουμε στην «Mega Banca» με τον Γιώργο Πολυχρονίου.
Η καριέρα της αρχίζει να απογειώνεται τρία χρόνια μετά, όταν η Πόπη Χατζηδημητρίου αποχωρεί από το τιμόνι του «Πρωινού Καφέ» του ΑΝΤ1 και η Ελένη παίρνει την θέση της!
Η ξανθιά παρουσιάστρια με το καλλίγραμμο κορμί και το φωτεινό χαμόγελο γίνεται η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» και παραμένει στο κανάλι του Αμαρουσίου μέχρι και το 2005. Η επιτυχία της αναμφισβήτητη…
Το Σεπτέμβριο του 2005 η Ελένη ακολουθεί τον -τότε- σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο στον Alpha, όπου συνεχίζει το πρωινάδικο. Ο «Πρωινός Καφές» γίνεται «Καφές με την Ελένη» και η AGB συνεχίζει να «χτυπάει» κόκκινο… μέχρι την περασμένη σεζόν.
Οι απορίες της («οι υπάλληλοι της στατιστικής υπηρεσίας θα ρωτάνε και αν έχουμε δεσμό;»), οι ατάκες και τα «μαργαριτάρια» της («συγχαρητήρια,κερδίσατε μια έγχρωμη κουζίνα»), το τρανταχτό της γέλιο, τα σπρωξίματα σε καλεσμένους και συνεργάτες, έκαναν την 41χρονη παρουσιάστρια ένα πρόσωπο οικείο σε κάθε σπίτι.
Ως τηλεθεατές είδαμε τον γάμο της, τις γέννες της, τα βαφτίσια των τριών παιδιών της, το διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο, το νέο love story με τον Ματέο Παντζόπουλο… Η Ελένη αν και «βασίλισσα» είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας – κάθε εβδομάδα εξάλλου βλέπουμε στα περιοδικά φωτογραφίες της στα μαγαζιά, στο κομμωτήριο, στο μανικιούρ – πεντικιούρ, στη λαϊκή, στην παραλία… παντού!
«Η ζωή μου έχει υπάρξει όντως παραμυθένια, αλλά με μικρούς δράκους μέσα. Δεν υπάρχει το ονειρεμένο παραμύθι. Εξάλλου, πάντα, ακόμη και στα παραμύθια, υπάρχει κάτι το οποίο δεν είναι πολύ καλό μέσα. Σε γενικές γραμμές, όμως, έζησα το δικό μου παραμύθι και το ζω ακόμα», δήλωσε πρόσφατα η ίδια.
Για να δούμε τι επιφυλάσσει το μεσημεράκι για την ωραία Ελένη… Για την ίδια, πάντως, σίγουρα η νέα σεζόν αποτελεί τέλος εποχής και αρχή μιας άλλης…

ΠΗΓΗ: star
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog