Με διαπιστωμένη επίσημα την ύφεση στο 7.3%, σχεδόν τριπλάσια από την έναρξη εφαρμογής των μέτρων, για να πιάσουμε τους “στόχους” που μας επέβαλαν, ευτυχώς που έχουμε μπάχαλο κράτος και δεν καταφέραμε να εφαρμόσουμε τις “δεσμεύσεις”,  που με απόλυτα αντισυνταγματικό τρόπο υπέγραψε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και έγιναν αποδεκτές στο μεγαλύτερο μέρος του και από την ΝΔ, οπότε η ύφεση θα ήταν 57.3% !!!

Να μην ξεχνάμε ότι πριν την έναρξη εφαρμογής των “δεσμεύσεων” που προέκυψαν από τα μνημόνια και συνεχίστηκαν με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, η επίσημη ύφεση ήταν μόλις 2.5%.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης αλλά και της ΝΔ, του κυρίαρχου δηλαδή πολιτικού συστήματος δεν είναι απλά τεράστιες, είναι εγκληματικές.  Δεν μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού,  μας επέβαλαν, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των “αγορών”, των τραπεζών και των διεθνών τοκογλύφων, την ελεύθερη πτώση.

Οι ευθύνες προεκτείνονται και στα κόμματα της αριστεράς, που πελαγωμένα, χρόνια τώρα στα υπαρξιακά τους προβλήματα, δεν είναι σε θέση να αρθρώσουν σαφείς προτάσεις εξόδου από την πλήρη κατάρρευση της χώρας μας.

ΟΧΙ  ΣΤΗΝ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ  ΤΟΥ  ΕΠΑΧΘΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ  ΧΡΕΟΥΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΣΕ  ΕΘΝΙΚΟ  ΝΟΜΙΣΜΑ  *

* Επειδή η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, είναι απόλυτα εφικτή και επιβεβλημένη, για να σώσουμε όχι μόνο την ύπαρξή μας σαν κυρίαρχο κράτος, αλλά και την αξιοπρέπεια του έθνους μας, με την παράλληλη εφαρμογή ανάλογων πολιτικών, θα αναφερθούμε σε χωριστή ανάρτηση.