Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρεμιέρα αγανακτισμένων στο Σύνταγμα

- Advertisement -

Μαζική συγκέντρωση ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης ετοιμάζουν οι Αγανακτισμένοι σήμερα Τετάρτη στο Σύνταγμα…

Νέο ραντεβού στο Σύνταγμα δίνουν για την Τέταρτη 14 Σεπτεμβρίου οι Αγανακτισμένοι πολίτες για να διαδηλώσουν – όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους – “μαζικά ειρηνικά χωρίς κόμματα και παρατάξεις, ενάντια σε όλα αυτά που μας ετοιμάζουν”.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 18.00 το απόγευμα στο Σύνταγμα, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και την απομάκρυνση των σκηνών.

Στην ανακοίνωσή τους στο facebook, ομάδες αγανακτισμένων, αναφέρονται στα σκληρά και αντισυνταγματικά μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση και καλούν κάθε πολίτη να δώσει δυναμικό παρών στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου.

Συγκεκριμένα, καλούν τους απλούς Έλληνες φορολογούμενους να αντισταθούν στη νέα φοροκαταιγίδα, αναφέροντας “Όχι αλλά μέτρα, όχι στο νέο φόρο μέσω ΔΕΗ, όχι στις μειώσεις μισθών, όχι στη φτωχοποίηση των Ελλήνων”.

Οι αγανακτισμένοι προχώρησαν μάλιστα και στη δημιουργία ενός βίντεο που παρακινεί τον κόσμο να σηκωθεί από τον καναπέ του και να διαδηλώσει ανοιχτά κατά της νέας φοροκαταιγίδας που πλήττει μεσαία και χαμηλά κοινωνικά στρώματα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog