Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τι ζήτησε η Μενεγάκη για το… μεσημεριανό

- Advertisement -

Είναι δεδομένο πλέον πως η Ελένη Μενεγάκη θα… σερβίρει τον δεύτερο καφέ της μέρας
στους τηλεθεατές καθώς από την νέα σεζόν η εκπομπή της μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη.
Τέσσερις μέρες, λοιπόν, πριν το κανάλι της Κάντζας ανακοινώσει το νέο του πρόγραμμα, η Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ALPHA, κ. Μάινους, ο οποίος της γνωστοποίησε την απόφαση να μεταφερθεί στην μεσημεριανή ζώνη.
Ωστόσο, για να δεχθεί η δημοφιλής παρουσιάστρια να αφήσει το πρωινό, έθεσε έναν απαράβατο όρο στους ιθύνοντες του ALPHA, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Να μην αλλάξει τίποτα από το περιεχόμενο της εκπομπής της. Με αστρολογία, μόδα, μαγειρική και ότι άλλο περιλαμβάνει μια αμιγώς πρωινή εκπομπή.
Μάλιστα, τόνισε πως δεν προτίθεται να καλύψει το κενό που αφήνει το «Κους-κους» με gossip ενημέρωση, ενώ παράλληλα απαίτησε να παραμείνει ο τίτλος της εκπομπής της, «Καφές με την Ελένη».
Έτσι, δεν πρόκειται να αποχωριστεί από την ομάδα της, τους Γρηγόρη Χουντάρα και Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ενώ αναζητεί νέο πρόσωπο για τη μαγειρική.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χεστηκαμε για την χαζοκοτα και τις ηλιθιες ανεγκεφαλες εκπομπες της ,που σκοπο εχουν να τις γεμισουν τις τσεπες της λεφτα .Δεν φταιει αυτη ,αλλα αυτοι , που την βλεπουν και της κανουν ακροαματικοτητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog