Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Το… δεύτερο πιάτο, για όλα τα γούστα!

- Advertisement -

Το σεντόνι του Champions League άρχισε να κουνιέται για τα καλά και τα ματς της πρώτης αγωνιστικής αλλά της δεύτερης μέρας, είναι για όλα τα γούστα. Στην μάχη ρίχνονται Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά το ματς που «κλέβει» τις εντυπώσεις είναι αυτό των… «Σταχτοπούτων» της διοργάνωσης, εκείνος της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νάπολι…
Αναλυτικά:

1ος Όμιλος

Βιγιαρεάλ-Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν είναι σε τρομερά κέφια τον τελευταίο καιρό. Στο πρωτάθλημα της Γερμανίας «μοιράζει» γκολ και μοιάζει αφηνιασμένη. Η Βιγιαρεάλ φαίνεται να είναι λίγο μουδιασμένη. Έχει μείνει χωρίς νίκη και έχει επτά γκολ παθητικό στα τελευταία ματς. Αν τυχόν η ομάδα του Γαρίδο δεν μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με τους Βαυαρούς τότε… κλάψτε την!

Μάντσεστερ Σίτι-Νάπολι

Αμφότερες έχουν τον ρόλο της «Σταχτοπούτας». Η Σίτι έρχεται φορτσάτη από το πρωτάθλημα και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, η Νάπολι δεν είναι καμιά τυχαία. Με Λαβέτσι, Καβάνι και Χάμσικ δεν περνά απαρατήρητη. Και επειδή και οι δύο ομάδες παίζουν φουλ επίθεση τότε περιμένουμε αρκετά γκολ!

2ος Όμιλος

Ίντερ-Τραμπζονσπόρ

Οκ. Η Ίντερ σαφώς και είναι πιο βαρβάτη ομάδα από την Τραμπζονσπόρ. Το θέμα είναι πως η κατάσταση των «νερατζούρι» δεν είναι η ιδανική. Και επειδή μιλάμε για πρεμιέρες και αυτή επιφυλάσσει εκπλήξεις τότε γιατί να μην γίνει μια τέτοια στο «Σαν Σίρο»;

Λιλ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Οι πρωταθλητές Γαλλίας πέρυσι σάρωναν τα πάντα στον διάβα τους. Φέτος άργησαν λίγο να πάρουν μπρος αλλά έχουν τον Αζάρ σε εξαιρετική κατάσταση κάτι που σημαίνει πως η Λιλ τίθεται αυτόματα φαβορί. Στην άλλη μεριά, οι Ρώσοι στις τελευταίες 6 αγωνιστικές έχουν πετύχει μία νίκη και το καμπανάκι έχει αρχίσει να χτυπά επικίνδυνα.

3ος Όμιλος

Βασιλεία-Οτελούλ

Οι Ελβετοί είναι μέχρι στιγμής πιο… ομάδα από τους Ρουμάνους. Οπότε, αναμένεται η Βασιλεία να πάρει και το ματς αφού έχει και την εμπειρία από Τσάμπιονς Λιγκ. Η Οτελούλ ναι μεν έχει τον ενθουσιασμό της πρώτης εμφάνισης αλλά μέχρις εκεί…

Μπενφίκα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όποιος βλέπει τι κάνει η Μάντσεστερ στο πρωτάθλημα δεν πιστεύουμε να αμφιβάλλει για το φαβορί αυτής της αναμέτρησης. Και μπορεί η Μπενφίκα να παίζει μπροστά στο κοινό της αλλά το θέμα είναι πως οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν αστειεύονται. Πλέον, το μόνο που δεν είναι γνωστό είναι στα πόσα γκολ θα σταματήσει το «κοντέρ».

4ος Όμιλος

Άγιαξ-Λιόν

Ανοιχτό παιχνίδι περιμένουμε στο «Άμστερνταμ Αρίνα». Άγιαξ και Λιόν γουστάρουν να παίζουν επίθεση και καμία από τις δύο δεν δείχνει διάθεση να κλειστεί. Αυτό έχουν δείξει άλλωστε μέχρι τώρα στα ματς που έχουν δώσει. Οι Ολλανδοί έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας αλλά… φοβού τους Γάλλους. Άλλωστε, ο ένας από τους δύο λογικά θα πάρει την προνομιούχο δεύτερη θέση.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπει στο ματς για να «καθαρίσει» γρήγορα με την υπόθεση νίκη. Κάτι που αναμένεται να πετύχει αφού η διάφορα ποιότητας είναι μεγάλη. Οι Κροάτες επιστρέφουν στο Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από απουσία 12 χρόνων και το λιγότερο που επιθυμεί είναι να έχει μια αξιοπρεπή πορεία. Τα προγνωστικά δεν είναι μαζί της.

sport-fm.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog