Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έντονες διαμαρτυρίες Ψυχογιού σε Μουζάκη

- Advertisement -

Δείτε την επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίων Θεοδώρων, Χρήστος Ψυχογιός, στον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, Θανάση Μουζάκη…

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε κουμπάρε γιατί τα βάζεις με τον ήρωα ?
    Είσαι πρόεδρος της κοινότητας και είσαι άσχετος ?
    Δεν βλέπεις και δεν γνωρίζεις το κάρο που τραβάει το παλικάρι για να Λάμπη όλος ο Δήμος ?

  2. Προεδράρα με τον Θανάση βρήκες να τα βάλεις ρε παλικάρι ? με τον είλωτα του Δήμου ? με το παιδί που έχει Καταντήσει χειρότερος από τον Βέγγο ?

  3. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???????
    ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ?????????
    Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Η ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΤΙ?????
    ΚΑΙ Ο ΑΛΟΣ ΕΝΤΑΞΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΑΝΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΟΣ!!!!!
    ΡΕ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΦΑΙΝΕΤΕ Η IP ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!

    pomlapi

  4. Α ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΝ ΠΟΛΗΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!!

    pomlapi

  5. Ο Κος Μουζακης ας γνωστοποιηση το προγραμμα του πληντυριου των καδων και θα δουμε ποιος εχη δικιο.Γιατι ο Ψυχογιος εχη απολυτο δικιο για την εγκαταλειψη των Αγιων και απορω που αργησε τοσο να αντιδραση.Ας καταλαβουν εκει στην Ιασωνος πως ενιαιος Δημος ειμαστε και χρειαζετε αξιοκρατεια και ισοτητα.Ηθελημενα η οχι με κινησεις που κανουν προσπαθουν να διασπασουν το κοσμο σε Λουτρακιωτες-Περαχωριτες- Αγιοθοδωριτες κ.λ.π.ας μην πεσουμε στη λουμπα που μας στρωνουν για να κανουν τα παιχνιδακια τους.Αν δεν ειμαστε ενωμενοι ολοι μαζι μονο ο τοπος μας θα χαση.BOMP-FIS

  6. ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ( ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ….ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ….ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ….

  7. ΡΕ 11:18 ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΡΥΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο 1:01 ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΚΕΛΕΙ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Η ΟΧΙ????????ΤΙ ΕΓΗΝΕ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ???????ΡΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ Ο GREEN ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!
    pomlapi

  8. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΙΑΖΕΙ ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΖΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΤΗΓΟ ΕΝΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΠΙΣΙΑ ΣΧΟΙΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΙΣΘΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

  9. Προς 6:30
    Βγάλε ένα δελτίο τύπου να τελειώνουμε,γιατί όσο γράφεις σχόλια τόσο εκτίθεσαι……κατά την προσφιλή έκφραση του πολιτικού σου προιστάμενου.
    Οι δημότες πληρώνουν για την καθαριότητα που τους παρέχεται από το δήμο.
    Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας δεν μας κάνει χάρη,είναι υποχρεωμένος να σηκώσει τα μανίκια και να κάνει δουλειά.
    Η φιλοσοφία στα πεζοδρόμια είναι περιττή……..

  10. Προς 6:30
    Βγάλε ένα δελτίο τύπου να τελειώνουμε,γιατί όσο γράφεις σχόλια τόσο εκτίθεσαι……κατά την προσφιλή έκφραση του πολιτικού σου προιστάμενου.
    Οι δημότες πληρώνουν για την καθαριότητα που τους παρέχεται από το δήμο.
    Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας δεν μας κάνει χάρη,είναι υποχρεωμένος να σηκώσει τα μανίκια και να κάνει δουλειά.
    Η φιλοσοφία στα πεζοδρόμια είναι περιττή……..

    ΥΓ Αλήθεια το σχόλιο του
    Captain Morgan που χαρακτηρίζει αυτούς που τα "χώνουν" στον αντιδήμαρχο μικροπολιτικούς βολεψάκηδες που είναι??
    Αυτούς που τον " γλείφουν" πως τους χαρακτηρίζει??
    Η απάντηση του αντιδημάρχου που περίμενε που είναι ??

    ANONYMOUS

  11. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΌΧΙ ??????

    Ενώ τα ΚΑΠΗ Λουτρακίου,Περαχώρας,Σχοίνου και Πισσίων "ΣΒΗΝΟΥΝ",το ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων κάνει εκδρομές με πληρωμένα τα έξοδα από το Δήμο??
    Άραγε με ποια κριτήρια χωρίζονται οι ηλικιωμένοι σε προνομιούχους και καταδικασμένους??
    Και όχι μόνο αυτό. Δωρεάν αναψυκτικά και χυμοί μοιράζονται στο προηγούμενο ενώ τα υπόλοιπα βρίσκονται κάτω από τη σκιά του θανάτου,αφήνοντας όλο το προηγούμενο έργο τους στην ταφόπλακα των επιτήδειων και των ξεχωριστών.
    Μήπως στο πνεύμα του ΔΝΤ κάνουμε το ξεκαθάρισμα θάβοντας πρώτα το Λουτράκι,ενώ οι Άγιοι Θεόδωροι παίρνουν την έκτη δόση??

  12. Οι δημότες από πολύ νωρίς αισθάνθηκαν τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής αρχής.
    Μια δημοτική αρχή που ξεχωρίζει τους δημότες και χρησιμοποιεί δύο μέτρα και δύο σταθμά.
    Τα προβλήματά τους τυχγάνουν ανάλογης μεταχείρησης ανάλογα με το ποιος είναι "κολλητός" με ποιον,ανάλογα με το ποιος θεσμικός θα επιβάλλει την γνώμη του,ανάλογα με το "όποιος προλάβει πρώτος".
    Βλέποντας τα ζητήματα στα οποία η δημοτική αρχή έχει βάλει,ως σήμερα,προτεραιότητα και έχει εστιάσει την προσοχή της αμέσως καταλαβαίνουμε τη βούληση της.
    Το κουτσομπολιό,τι είπαν και τι έγραψαν τα blogs,η περίσσια ευκολία τους να κατηγορούν την δημοτική αρχή Γκιώνη για όλα,τα ψέματα, το άλλα λέω μπροστά και άλλα από πίσω, αποτυπώνουν το "όραμα" τους για τον Δήμο.
    Αυτό όμως που δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη,πως θα μπορούσαν άλλωστε, είναι ότι οι αντιδράσεις των δημοτών για την πολιτική τους είναι πολύ ευρύτερης βάσης και προέλευσης από εκείνη που πιστεύουν………

    ANONYMOUS

  13. καλέ εσείς της Δημοτικής αρχής!!!!! μην τσακώνεστε μέσα από το blog, πείτε τα στους διαδρόμους…. καρφωθήκατε….
    όχι ότι δεν ξέραμε ποίοι συγγράφουν δηλαδή!!! αλλά τρομάρα σας μόλις δείτε μείζονος σημασίας πολιτικό ζήτημα κάνετε την πάπια… για τα σκουπίδια όμως όλοι ειδήμωνες!!! τυχαίο???

  14. φιλε 12.57 ο Σχινος δεν εχει καν ΚΑΠΗ και το νερο απο τις βρυσες δεν πινετε παμε και περνουμε νερο απο τις πηγες αυτη ειναι η αληθεια.

  15. ειχα κανει ενα σχολιο το οποιο δεν ξερω για πιο λογο δεν ειναι πλεον στη λιστα… θα μαθω γιατι αφαιρεθηκε και θα το αναδημοσιευσω… οχι και να μας πουν και κομματοσκυλα, οι υπαλληλισκοι του καθε πολιτικου γραφειου… ΕΛΕΟΣ!!!

  16. αφού τα έχουμε πει,δεν είμαστε κομματόσκυλα…όποιος πληρώσει τα περισσότερα,είμαστε μαζί του !!!…Captain Morgan,ετοίμασε τιμοκατάλογο για ανάρτηση !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog