Πολλοί νέοι Έλληνες ζεν – πρεμιέ
με μικρή ή μεγαλύτερη επιτυχία στην εγχώρια τηλεόραση και τον κινηματογράφο ανοίγουν τελευταία τα φτερά τους για το Χόλιγουντ.

Το Λος Άντζελες εξάλλου είναι ο τόπος των ευκαιριών για τους νέους ηθοποιούς, αφού πραγματοποιούνται συνεχώς κάστινγκ για πολυάριθμες παραγωγές. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως η δουλειά είναι ευκολότερη, πρέπει να εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία που τους δίνεται.

Αυτό λοιπόν έκανε και ο Χρήστος Βασιλόπουλος και υποδύθηκε έναν κακοποιό σε μία από τις δημοφιλέστερες αμερικάνικες σειρές. Για να είμαστε ειλικρινείς όμως, ο ηθοποιός δεν άρθρωσε κουβέντα στο επεισόδιο της σειράς! Όχι γιατί έπαιζε κάποιον άλαλο κομπάρσο, αλλά γιατί δεν πρόλαβε… ή καλύτερα, τον πρόλαβε η εξέλιξη της δράσης!

Ο Χρήστος μέχρι το πρώτο δεκαπεντάλεπτο της σειράς ήταν ο νούμερο ένα καταζητούμενος για δολοφονία. Η αστυνομία διασταυρώνοντας ίχνη και φωτογραφίες τον εντόπισε, αλλά δεν πρόλαβε να “παίξει” γιατί ήταν ήδη νεκρός όταν τον βρήκαν.

Μπορεί ο Christos G. Vass (όπως είναι το διεθνές του ψευδώνυμο) να μην πρόλαβε να ξεδιπλώσει το υποκριτικό του ταλέντο, αλλά ενδέχομένως και να ήταν από τα μεγαλύτερα επαγγελματικά του βήματα στο εξωτερικό (έχει πρωταγωνιστήσει ακόμα σε μικρού μήκους ταινία, και εμφανιστεί σε αμερικανική περιπέτεια ) αφού την σειρά “The Closer” παρακολουθούν σταθερά πάνω από 7 εκατομμύρια τηλεθεατές!