Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακόλουθοι σε όλα! Συνεπείς μόνο στα χαράτσια!

- Advertisement -

Δεν είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ ο μοχλός για να εισπράττεις τέλη ή φόρους και ιδίως φόρους,
διότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ένα κοινωνικό αγαθό θεμελιώδες και δεν μπορείς να συνδέεις την εκπλήρωση άλλων υποχρεώσεων με τους μηχανισμούς αυτούς που έχουν άλλο σκοπό”.

Και για του λόγου το αληθές:

Και δεν πρόλαβαν να περάσουν 2 μήνες όταν όλα αυτά άλλαξαν.

Τα ψέμματα όμως δεν είχαν τελειωμό!

Δεν πρόλαβαν να περάσουν τρεις ημέρες και μέσα από ένα κλίμα τρόμου και χρεοκοπίας που είχε δημιουργηθεί ο κ. Βενιζέλος συνέχισε τον ολισθηρό δρόμο της ανακολουθίας. Μόνο που αυτή την φορά όσα θα ανακοίνωνε ήταν τόσο σκληρά για να μπορέσει κανείς να τα χωνέψει, που δεν τόλμησε καν να τα εξαγγείλει με το γνωστό δραματικό ύφος που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό.
Και προτίμησε το εξοντωτικό χαράτσι να το εξαγγείλει μέσω μιας απλής ανακοίνωσης.
Τότε ήταν που δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οικονομικοί συντάκτες όταν είδαν ότι το δυσβάσταχτο τέλος για το οποίο μιλούσαν και έγραφαν από την Κυριακή ήταν ψίχουλα μπροστά σε αυτό που είχε τελικά αποφασιστεί.

Το ειδικό τέλος διπλασιάστηκε μέσα σε μόλις τρεις ημέρες και οι έλληνες πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν για ακόμα μια φορά την ανικανότητα και την ανακολουθία του κ. Βενιζέλου και της κυβέρνησής του.

Ο φόρος αυτός είναι το λιγότερο εξωφρενικός, όπως εξωφρενικό είναι το γεγονός ότι τελικά οι κυβερνώντες δεν αντιμετωπίζουν την κατάσταση με την σοβαρότητα που θα έπρεπε. Είναι ανακόλουθοι και οι παλινωδίες έρχονται η μια πίσω από την άλλη.

Η Ελλάδα ζει μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές στην σύγχρονη ιστορία της αλλά απ’ οτι φαίνεται το πολιτικό προσωπικό αυτού του τόπου εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τους πολίτες αυτής της χώρας με νοοτροπία και ρητορικές της περασμένων δεκαετιών.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog