Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καλοκαιρινό και αυτό το Σαββατοκύριακο του… Φθινοπώρου με υψηλές θερμοκρασίες και βορειαδάκι στο Αιγαίο.

- Advertisement -

Aύριο Κυριακή

Καιρός: στη δυτική, κεντρική Μακεδονία και την Ηπειρο λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά.
Άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς και στο Ιόνιο δυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 και πρόσκαιρα το πρωί 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα βόρεια.

Δευτέρα

Aρχικά σε όλη τη χωρα σχεδόν αίθριος. Από το απόγευμα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα δυτικά θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν.
Άνεμοι: στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και αργότερα τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Στα ανατολικά αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία στα νοτια σε δυτικούς.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη

Aρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: στα βορειοανατολικά ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές δυτικών διευθύνσεων με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: σε πτώση αρχικά στα δυτικά και αργότερα και στις υπόλοιπες περιοχές.

Τέταρτη

Aστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες πιθανώς ισχυρές.
Άνεμοι: στα βορειοανατολικά ανατολικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε περαιτέρω πτώση.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog