Μια περίεργη ιστορία είδε τα φως της δημοσιότητας, με έναν παίκτη πόκερ να απειλεί ότι θα σκοτώσει τους υπαλλήλους ενός online poker room αν δεν του επιστρέψουν τα χρήματα που έχει χάσει…

Συγκεκριμένα, η τρέχουσα χρονιά είναι αρκετά άσχημη για τον παίκτη πόκερ Michael Gallagher από το Ηνωμένο Βασίλειο ο οποίος έχει χάσει έως τώρα πάνω από £31,000.
Μη μπορώντας να ελέγξει το tilt και τις απώλειες του, ο Gallagher άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας, λέγοντας ότι θα επισκεφθεί τα γραφεία της με καραμπίνα και θα σκοτώσει όποιον βρίσκεται εκεί αν δεν του επιστρέψουν πίσω όλα τα χρήματα που έχει χάσει.
Την επόμενη μέρα, όντας πιο ψύχραιμος, διαπίστωσε το τεράστιο λάθος που είχε κάνει και έσπευσε να στείλει καινούρια e-mails μέσα από τα οποία απολογούταν για τα απειλητικά μηνύματα. Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι συγχωρούν όσους λένε ότι θα τους σκοτώσουν με καραμπίνα, με την εταιρία να ειδοποιεί τις αστυνομικές αρχές.
Ο Michael Gallagher συνελήφθη με αρκετές κατηγορίες εκβιασμού, ωστόσο στα δικαστήρια, οι δικηγόροι του κατάφεραν να μειώσουν σε αριθμό ορισμένες από τις κατηγορίες.
Αυτή τη στιγμή, το μέλλον Gallagher παραμένει αβέβαιο, καθώς ο δικαστής δεν έχει πάρει ακόμη την απόφασή του. Οι δικηγόροι του Gallagher προσπάθησαν να πείσουν το δικαστήριο να παρθεί γρήγορα η απόφαση ώστε να μην περάσει πολύ καιρό προφυλακιστέος ο πελάτης τους αλλά δεν τα κατάφεραν.
Τέλος, όσον αφορά το site, δεν δόθηκε στην δημοσιότητα το όνομά του αλλά πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως πρόκειται για το PokerStars καθώς, σύμφωνα με την δικογραφία, η εταιρία που δέχθηκε τις απειλές εδρεύει στη Νήσο του Μαν.
*gazzetta